Perez visszatért, Messiásként vártátok, ahogy részben Pellét is, nem beszélve Cristianóról, Kakáról és a többiekről.
Most már oda jutottunk, hogy egyedül egy Mourinho arra, hogy a mostani nyárral együtt félmilliárd euróból, s mindenféle földi jóból egy érdemi kupa leessen?
Sziasztok!
Perez visszatért, ahogy elég sokan vártuk! Hozta is, amit várni lehetett mélyen a zsebbe nyúlt és egész szép bagázst hozott össze, illetve hoztak egy Pellét, aki elég szép eredményeket ért el a Villarreallal.. Várható volt, hogy nem lesz egyszerű dolga, hiszen csak a kezdőbe 6 ember ( CR, Kaká, Xabi, Benzema, Albiol, Arbeola) épített be több kevesebb sikerrel, ez bárkinek nehéz lett volna. Ez tény! DE egy év alatt azért valamelyes össze kellett volna kovácsolódni a bandának. A kritikus helyzetekben látszott meg leginkább, hogy Pellének túl nagy teher egy ekkora csapatot irányítani. A spanyol kupából való kiesésünk egyértelműen az ő hibája! Az ő feladata motiválni a csapatot! Ez az ami aztán minden más címbe került, mivel így nem lett csapat. Ma a Real Madrid nem csapat, hanem Pelle szerint kb. CR és a többiek, vagyis ez inkább a taktikánk volt idén. Legfőképpen ebben különböztünk idén Tőletek, vagyis jobban mondva Pelle Pep-től. Nem kell semmit mondanom erről, elég ha megnézzük csak a hétvégi meccseteket! 4-0 nektek, nálunk 1-1, Pep meg (nem tudom kivel) üvöltözik, hogy ki hova helyezkedjen stb stb. Ez az, ami ebből a Madridból hiányzik! Jelenleg egy ilyen edző van, aki ezt meg tudná tenni, aki nem más mint José Mourinho! Mindenki látja a mentalitását nem kell magyarázni! Amiben biztos vagyok, ha ő jön, akkor nem lesz itt nagy jövés menés..a távozók helyére érkezik ember pótlásnak, illetve egy Maiconnak örülnék pluszban. A mag megvan, bárki bármit mond nagyon erős a kerete ennek a Madridnak is, de nem csapat és ezen változtatni kell.
Olvastam lejjebb, hogy még május 17 is képesek vagytok azon vitázni, hogy ki miért esett ki a BL-ből, közeben meg 5 nap és itt a döntő.. nem mind1 ez már?
Tegnap már megtettem, megteszem még egyszer, gratulálok a Barcának, idén is a jobb lett a bajnok!
Bocs, ha hosszú volt, vagy néhol értelmetlen, de a kolitársam a nőjével Győzikét néz a háttérben és a sok dicsak között nem mindig megy a koncentráció.. asszem ez lehet mentség...
Sziasztok!