2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kettő összefügg egymással, azaz a Chelsea ellen vitatott körülmények közt mentünk tovább, így kevésbé mehet az anyázás katalán részről. Sok nem hiányzott persze a döntőhöz, szerintem egyébként az első meccsen ment el a hajó-nem csak a bírók miatt.petejke írta:Nem akarok belefolyni a 'vitába', de valahol igaz, hogy a mostani meccsel kapcsolatban könyebben elsiklott a média a bírói döntések/hibák felett, mint egy éve nálunk a londoni elődöntő után. Pedig, akkor is volt egy téves kiállítás (Abidal) és egy valag kihagyott 100%-os helyzet a Chelsea részéről.chrissjr írta: Csak ismételni tudom magamat. Ha egy csapat egy erősen vitatható szituáció után emberelőnybe kerül nagyjából egy órára, az szerintem nem kell, hogy szót ejtsen a bírói tevékenységről a két meccset illetően.
Nekem akkor is gyanus volt, hogy van egy kis bunda jalenleg az UEFA-nal. Tavaly nem akarták az egy évvel azelőtti döntő megismétlését. Most pedig próbálták elkerülni a Barca könnyed diadalát. A jelenlegi csapatnak ez a Bayern vacsorának is kevés lenne...
Ok ez csak egy buta összeesküvés elmélet a sok közül. De általában mindegyiknek van alapja...
Ennyi erővel akkor Pep meg Rijkaard sem kellett a címekhez. Sőt, sztem ez jár közelebb a valósághoz. Idén pl. Pep mindent elkövetett, h leamortizálja a csapatot, rossz igazolásokkal, fontos emberek mellőzésével, de a Ligát így is megnyertük.Perrero írta:leegyszerűsítve csak a Portoval volt olyan a szitu, hogy komolyabban kellett Ő is...fir3bird írta: ha megnézed az eredményeit, szinte garancia az ember arra, hogy valamit biztosan nyerünk vele. főleg, hogy milyen csapatokkal nyert, illetve milyen címeket.
Ezért igazán kár volt ide regisztrálnod, várhattál volna még vele néhány évet.Hát a real...:DIlyen sztár játékosokal nm tud megverni a Barcát erről ennyit...:DMeg vannak nekik minőségi cseréjük is és igyse nagy [auto_cenzúra] ez a Real azt hitte mindenki hogy ettől jobb lesz tévedtek....Meg a Real csak hitelből él...
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálták de nem jött össze.Mégsem kell a joga bonito? Mr. Green
Pontosan ezt a beszélgetést futtattam ma le a madridista kollegákkal.Ők is úgy érzik,h tuti buli lesz Murinnyo.Biztos lesznek címek,meg mekkora edző.gergo9 írta:Ok ez érthető is. De azért nézzük már meg a cselzi meg az inter keretét milyen stílusú játékosokból áll ill ezzel szembe nézzük meg a mostani Madrid keretet hogy milyen stílusú játékosokból áll. Teljesen más a szitu még csak hasonlóval sem bizonyított. Ami a Mourinho féle focinak a stílusjegyei azok a dolgok nem adottak (még?) Madridban, eléggé át kéne szervezni a keretet.fir3bird írta: ha megnézed az eredményeit, szinte garancia az ember arra, hogy valamit biztosan nyerünk vele. főleg, hogy milyen csapatokkal nyert, illetve milyen címeket.
Félreértés ne essék a keret sokra lehet hivatott csak ehhez egyáltalán nem biztos hogy Mourinho-ra van szükség sőőőőt.
Arról nem is beszélve hogy akkor Capelloval mégis mi volt a gáz? Mourinho focijánál nézhetetlenebbet keresve sem talál az ember, Capello meg pont emiatt lett elküldve elvileg, cím ide vagy oda. Mégsem kell a joga bonito?
Szia!Korrekt hozzászólás!!!Mourinho,ha Madridba kerül komoly fegyvertény lesz ez tuti!Azzal is egyetértek erős a keret!Mert egy gyenge keret nem gyűjtött volna 96 pontot még ebben a spanyol bajnokságban sem!Valamiért azonban nem ment ez a szekér!tibi18 írta:Sziasztok!
Ok ez érthető is. De azért nézzük már meg a cselzi meg az inter keretét milyen stílusú játékosokból áll ill ezzel szembe nézzük meg a mostani Madrid keretet hogy milyen stílusú játékosokból áll. Teljesen más a szitu még csak hasonlóval sem bizonyított. Ami a Mourinho féle focinak a stílusjegyei azok a dolgok nem adottak (még?) Madridban, eléggé át kéne szervezni a keretet.fir3bird írta: ha megnézed az eredményeit, szinte garancia az ember arra, hogy valamit biztosan nyerünk vele. főleg, hogy milyen csapatokkal nyert, illetve milyen címeket.
Sziasztok!Perez visszatért, Messiásként vártátok, ahogy részben Pellét is, nem beszélve Cristianóról, Kakáról és a többiekről.
Most már oda jutottunk, hogy egyedül egy Mourinho arra, hogy a mostani nyárral együtt félmilliárd euróból, s mindenféle földi jóból egy érdemi kupa leessen?
Perez visszatért, Messiásként vártátok, ahogy részben Pellét is, nem beszélve Cristianóról, Kakáról és a többiekről.fir3bird írta:...
ha megnézed az eredményeit, szinte garancia az ember arra, hogy valamit biztosan nyerünk vele. főleg, hogy milyen csapatokkal nyert, illetve milyen címeket.és ha murinnyóval sem szakít semmit a madrid (a bernabeu kupán kívűl), akkor kit fognak megvenni?(már ha odamegy egyáltalán a tolmács)
guardiolát?
ezt most tök komolyan kérdezem.
féreg? de miért? azért, mert egy kicsit nagyszájúbb mint a többi?a lényeg az egészben: a többség utálja műringyót, de nem azért, mert sokszor kitolt a Barcával, hanem mert egy féreg... ennek semmi köze se a chelsea-hez, se az interhez.... pont (legalábbis én így érzek...)
Azok a mellébeszélések tények, amikre nem tudtál válaszolni. De kész, befejeztem. Modik: Bant kérek magamnak, ha folytatnám. Ez már nem a Barca-Real topicba való.chrissjr írta:Valóban, mivel a felvetéseimre javarészt mellébeszélések születtek, azokra pedig nehéz bármit is reagálni. A többit meg már leírtam.látom amúgy is elfogytál kissé
Valóban, mivel a felvetéseimre javarészt mellébeszélések születtek, azokra pedig nehéz bármit is reagálni. A többit meg már leírtam.látom amúgy is elfogytál kissé
Hát persze hogy jóban vagyunk. Arra számítok, hogy a barátságos hangvételtől reálisabb leszel.chrissjr írta:Nem tudtam, hogy ilyen jóban vagyunk.Chriss koma
Egyébként részemről is lezárva a dolog, tegnap megnyertétek a bajnoki címet, nem ez a legmegfelelőbb időpont, hogy ilyenekről vitázzunk.
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam mindenkinek, de a legtöbb felvetéssel kapcsolatban már leírtam a véleményemet, másrészt a további részletekről nem hinném, hogy elegáns lenne most vitázni.mindenféle rosszindulat nélkül: ez egy 5 csillagos mellébeszélés volt... kérdéseket tettek fel, te meg nem válaszoltál, inkább tereltél...grat
Nem tudtam, hogy ilyen jóban vagyunk.Chriss koma
Mégis mi a bánat vitatható azon ha egy játékos fejmagaságban lévő kézzel visszaüt és eléri a másik fejét. Egy sárga teljesen jogosan járt Motta-nak mivel neki azelőtt volt egy így piros. Megjegyzem nem tudom hogy direkt pirosat kapott e de ebből a szempontból tökmind1 mindkét eset zuhanyzással jár így is ugy is emberhátrány. Döntőn se így se úgy nem játszhatott volna.chrissjr írta: Ha egy csapat egy erősen vitatható szituáció után emberelőnybe kerül nagyjából egy órára, az szerintem nem kell, hogy szót ejtsen a bírói tevékenységről a két meccset illetően.
Nem akarok belefolyni a 'vitába', de valahol igaz, hogy a mostani meccsel kapcsolatban könyebben elsiklott a média a bírói döntések/hibák felett, mint egy éve nálunk a londoni elődöntő után. Pedig, akkor is volt egy téves kiállítás (Abidal) és egy valag kihagyott 100%-os helyzet a Chelsea részéről.chrissjr írta: Csak ismételni tudom magamat. Ha egy csapat egy erősen vitatható szituáció után emberelőnybe kerül nagyjából egy órára, az szerintem nem kell, hogy szót ejtsen a bírói tevékenységről a két meccset illetően.