coolerkiller írta:sziasztok!!!!!!!!ij vagyok!!!A madridistán is uezen néven vok!!!
egy dolgot nem értek, egy magyar Barcelona drukkernek miért ősi ellensége a Real Madrid?
azt ha egy katalánnak az,és ugy érez iránt,ahogy,azt mégg csak csak megértem,de ezt már nem igazán...
más téma...
arra is fogadni mernék,h mind a Madridistán,mind itt, vannak olyan arcok,akik pár éve mert divat volt,a realnak szurkoltak,most a barca áll nagyobb sztárokbol,most nekik..és itt arcoskodnak....és gyülöletet szitanak,mert a két szurkolotábor között spanyolhonban ez van...föleg barca részröl,ami hosszu ideeni vasszanyulás és elemzés után akár még érthető is....de kérdem én,sport miatt gyülölködni?????Nem hülyeség???
Van egy ősi mondás: egy fenékel két lovat megülni nem lehet. Vagy: Te láttál már olyan Milan-drukkert, aki szeretettel gondol az Interre vagy a Juvéra? Szerintem ilyen nincs. vagy van olyan MU-fanatic, aki megengedően gondol a Pool-ra vagy a Cselszkire? Szerintem, nincsen. Úgyhogy még olyat se láttam, hogy valaki egyszerre szurkoljon a Barcának meg a realnak - ilyen ember szerintem még nem született meg. Vagy te mindkettőt ugyanúgy szereted, ugyanúgy szorítasz értük?