Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, és mi ilyenkor (is) megkaptuk anno a Reklám Margit elnevezést...Ázsiai túra - lényeg a bevétel. Tévednék?
Nem a meccs nem éri meg, félreérteszÁzsiai túra - lényeg a bevétel. Tévednék? Rolling Eyes És az ottani lehető legnépszerűbb/legerősebb csapatokkal játszunk.
90. Ha így halad a Real akkior az összes mázliját elhasználja már az előszezonban.Mi marad a bajnokságra!?VictorValdes19 írta:91noname írta:1-0 a Madridnak, lehet találgatni h hanyadik percben...tán 92
![]()
Majd jön Huszti és akkor...De asszem, amíg volt olyan játékosotok, akire kíváncsiak voltak ott, ti is jártatok.
Ázsiai túra - lényeg a bevétel. Tévednék?DJ REAL Bee írta:Milyen fura, nekem fogalmam sincs mikor kivel mit játszotok.Mert annyira jelenéktelen meccsek, hogy nem éri meg.
Az meg hogy zavarjon is mikor szereztük a gólt egy ilyen meccsen...
Milyen fura, nekem fogalmam sincs mikor kivel mit játszotok.1-0 a Madridnak, lehet találgatni h hanyadik percben...
91noname írta:1-0 a Madridnak, lehet találgatni h hanyadik percben...
Huszti nem egy elveszett srác,Hannoverben hosszú hónapok óta nagyon jól keni,szntem egy középszerű spanyol csapatban is megállná a helyét!noname írta:Már a 80. perc körül vannak.varga tamás írta:Félidőben: rm-Belenenses 0-0. Csak így tovább!![]()
Huszti a Mallorcában nagyon jó lenne sztem is...Kár h nem nagyon került szóba komolyabb csapatokkal,de még van idő...
Már a 80. perc körül vannak.varga tamás írta:Félidőben: rm-Belenenses 0-0. Csak így tovább!
Én is!Rivaldo11 írta:Mondjuk egy Deportivonál vagy egy Mallorcánál jobban el tudnám képzelni...
Tamás, ez természetesen mindenkire vonatkozik, nemcsak rád.varga tamás írta:OKÉ, Boixos! Igazad van, bocsánat a Barca-drukkerektől. A továbbiakban igyekszem magamat tűrtőztetni, de nem mindig sikerül. Igazad van, Boixos!!!Boixos írta:sztem most kéne abbahagyni egymás nyírását. innentől az ilyen jellegű hszeket kitörlöm.
OKÉ, Boixos! Igazad van, bocsánat a Barca-drukkerektől. A továbbiakban igyekszem magamat tűrtőztetni, de nem mindig sikerül. Igazad van, Boixos!!!Boixos írta:sztem most kéne abbahagyni egymás nyírását. innentől az ilyen jellegű hszeket kitörlöm.
Figyelj csak, a topic címe Barca vs. Real. Vajon miért? Nem írhatunk ide? Te nem írogattál nálunk? Kétszínű alak vagy nem gondolod? (no offense)Szerintem unatkoznak, irigykednek ránk, és qummára idegesek. A madridistán csak azt olvassák, hogy már a kutya sem hajlandó a margit mezébe bújni, hát idejönnek indulatokat kelteni, lázítani, kizökkenteni minket biztos nyugalmunkból.
Én értem, de akkor sem elfogadható egy ilyen hozzáállás. A szöv.kap. állítja össze a csapatot.Game90 írta:Ki mondta, hogy Huszti nem fér a kezdőbe?barca99 írta:Ki mondta vissza a válogatottságot?
Szted?vagy mi vagyunk ilyen qumma erősek, vagy a real madridot vezetik bohócok és dilettánsok.
Okés, nem fogalmaztam egyértelműen, de ettől még érthető. Bár én úgy emlékszem, hogy Huszti azon sértődött meg, hogy VP csak csereként számít rá - azaz, nem fér be a kezdőbe. Lehet, hogy rosszul emlékszem, akkor javítsatok ki.barca99 írta:Ki mondta vissza a válogatottságot?Game90 írta:Várhidi szerint...varga tamás írta:Szabi még a magyar válogatottba sem fér be.
Ki mondta, hogy Huszti nem fér a kezdőbe?barca99 írta:Ki mondta vissza a válogatottságot?
Ki mondta vissza a válogatottságot?Game90 írta:Várhidi szerint...varga tamás írta:Szabi még a magyar válogatottba sem fér be.