Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2011.02.20. 20:32:36

A SPORT szerint 2 hétre megsérült. Legjobb esetben a Valencia ellen már játszhat, de az Arsenal ellen vehető biztosra(jelenleg). A mai, és a Mallorca meccset biztos kihagyja.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.02.20. 18:53:02

Igen, persz, benne volt a golban, az az o hibaja volt. De a vilag legnagyobb kapusai is kapnak neha egy potyagolt.
d
Entrenador del Barça

2011.02.20. 18:40:04

Ilyen potyák után vesz az ember egy nagy levegőt, elmantrázza a Busquets - Vitor Baia - Hesp - Arnau - Reina - Dutruel - Bonano - Enke - Rüstü névsort, majd megbékél.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.02.20. 18:09:20

csababarca írta:Ez az ő gólja volt, lehet szépíteni,meg mellébeszélni,de ez az ő sara volt.

De a vereségért nem ő a felelős.
Ezzel abszolút egyetértek. Van néhány, mindenki által ismert "igazság". Szerintem nyugodtan mondhatjuk "a kapus a rövidre nem kaphat gólt" is ilyennek.

Hibázott, gólt kaptunk, kész. Nincs ezzel semmi baj, megesik. A baj ott van, hogy a többség egyik fele be akarja bizonyítani, hogy nem hibázott, a másik fele meg, hogy ő a hibás mindenért.

Voltak neki cifrább dolgai is a múltban, nem beszélve arról, hogy mennyit fejlődött azóta.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.20. 17:46:58

Persze, a lehetséges kapura lövés védése az első feladata, a passzokra a védőknek kell figyelni, neki akkor kell kivetődnie a labdára, ha nincs más lehetőség és előbb nem szabad elindulni. Más labdajátékoknál is úgy tanítják, hogy az első a labdás, ha passzol és sikeresen átjátszik téged, akkor rendben van, mindent megtettél, nem hagytad őt lőni vagy dobni ( kézilabda-kosárlabda) és passzt is próbáltad lefülelni, de ha csak a passzra figyelsz, akkor besétál a kapuba vagy dob egy sima ziccert. Ugyanez itt is a helyzet. Ha a kapuban marad akkor gólt közvetlenül nem kap, a passz pedig lehet rossz, adott esetben rá is vetődhet, vagy odaérhet a védő. Viszont, ha kijön akkor valszeg gól ( már, ha a játékos észreveszi, de nem megye2-es csatárról volt szó). Szóval az ő gólja, de valóban pl Casillas többet hibázott az utóbbi 1-2 évben. Senkire sem cserélném jelenleg el Valdest. Reméljük túltette magát rajta.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.20. 17:41:06

Mihu, olyanért még nem okolták a kapust gólért,hogy onnan visszapasszolták, és berúgták. De ilyenért már okolták.
Ez az ő gólja volt, lehet szépíteni,meg mellébeszélni,de ez az ő sara volt.

De a vereségért nem ő a felelős, nem rajta múlott, csak ott 1et hibázott, hónapok óta először, és gól lett belőle. Senki sem bántotta, csak megjegyeztük,hogy ezt bizony rendesen benézte.

Jobbulást neki egyébként, kell ő oda hátra nagyon 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.20. 17:36:15

Ne haragudj Mihu, de többen is egyértelműen leirták, h miért volt ez a gól kapushiba, ezek után nem értem, minek erőlködsz. :roll: Teljesen egyértelmű szituáció.

Persze én egyáltalán nem bántanám Valdest, hisz az elmúlt időszakban nagyon jól véd, és ezért a vereségért sem ő tenném meg bűnbaknak, mert más játékosoknak is legalább ekkora szerepe volt benne, és Guardiolának is. De most hibázott, és kész. Szerencsére mostanában nagyon ritkán történik meg vele, remélem meg is tartsa a jó szokását.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.20. 16:51:18

Remélem nem komoly a sérülése és hamarosan felépül. Ha meg egyszerűen csak pihentetni akarja Pep (bár szvsz ez nem valószínű) akkor is minden oké.
Ráfér, mindenki elfáradhat és tévedhet.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.20. 16:42:48

kristop írta:
Mihu írta:Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...
hát az is baj lett volna, csak akkor nem ő lett volna a hibás, hanem a lemaradó piqué és a benti védők. a csatár meg pont azért adja be 100ból 90x, mert minden kapusnak a rövidet kell védenie ilyenkor. ha mégse védi és a csatár oda lövi, az a ritkább, és baki, ilyen egyszerű. hibázott, ennyi.
Igen...és a kapusnak hátul is van szeme, hogy látja hogy a hosszún jön-e valaki vagy sem...Ha kimozdul, és kiüti, vagy megfogja, akkor meg milyen király. Például milyen jó, hogy a Chelsea elleni elődöntőben Drogba szabadrúgásánál picit kimozdult. Pont annyit ért bele térddel, hogy ne menjen be, és rossz legyen a hosszún érkezőknek. Ha ott nem mozdul ki, akkor vagy becsavarodott volna a hosszúba, vagy a túloldalon valaki belepöckölt volna és gól. Mondom...100-ból 90x beadják. Az a 10 meg....na bumm. A nagy számok törvényei alapján joggal feltételezhette hogy be fogja adni a holland, és akkor kiüti, megfogja, bármi, amivel megakadályozhatta volna, hogy a kapu elé kerüljön a labda, ahol ha akár csak a védő is beleér, még lehet öngól is, úgyhogy ott még a védők is veszélyforrásként szerepelnek.

Én továbbra sem hibáztatom. Az tény, hogy ha nincs az a gól, akkor most valószinűleg 1-0-s előnyről várnánk a visszavágót, de ez egy nagyon szerencsétlen eset volt. Ha ebből ilyen felháborodás van, hogy nem is baj hogy padozik, stb stb, akkor mi lett volna abból ha a keze között becsúszik a labda és gól...mennének páran gyújtogatni a háza elé? 2007 Liverpool elleni nyolcaddöntő odavágója. Bellamy gólja...na az potya volt, nem is kicsi.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.20. 13:51:48

Mihu írta:Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan.
Meg van az a közhely is, hogy ha győz a csapat, akkor mindenki győz, de ha gólt kap a kapus, akkor az rajta szárad, nem a csapaton.

Sajnálom, hogy ezt éli meg, de csupán azért nem védeni, hogy lelkileg megviselte a gól, nem hiszem. Kapott ennél már nagyobb gólokat, azok jobban padlóra tehették volna. Különben is, akkor jön ki a dologból a legjobban, ha azonnal véd a kövi meccsen.

Olyan, mint amikor leesel a lóról. Egyből vissza kell ülni rá, mert csak rosszabb lesz.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 12:34:04

Mr. Master írta:Tyű, de kicsapta a biztositékot, amit irtam. Félreértés ne essék, én is kapus voltam, és tény, hogy az önbizalom a legfontosabb, de szerintem fontos, hogy ne menjen túl egy bizonyos határon, amit lehet, hogy Victorunk átlépett. A túlzott magabiztosság majdnem olyan rossz, mint a bizonytalanság, és pont ilyen helyzeteknél bosszulja meg magát, mint az előbbi volt: ő azt hiszi, hogy jobban tudja hova fog menni a labda, ezért otthagyja zt, amit tilos, mert át miért is adná be? Ő, Valdes amúgy is jobban tudja. Na mindegy, eszemben sincs, hogy kapust cseréljünk egy meccsnél többre, ő az egyik a legjobb a világon, de ettől még nem kéne a fellegekben járnia. Szerintem.
Akk én vmi egész mást nézek...
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.02.20. 12:16:42

Tyű, de kicsapta a biztositékot, amit irtam. Félreértés ne essék, én is kapus voltam, és tény, hogy az önbizalom a legfontosabb, de szerintem fontos, hogy ne menjen túl egy bizonyos határon, amit lehet, hogy Victorunk átlépett. A túlzott magabiztosság majdnem olyan rossz, mint a bizonytalanság, és pont ilyen helyzeteknél bosszulja meg magát, mint az előbbi volt: ő azt hiszi, hogy jobban tudja hova fog menni a labda, ezért otthagyja zt, amit tilos, mert át miért is adná be? Ő, Valdes amúgy is jobban tudja. Na mindegy, eszemben sincs, hogy kapust cseréljünk egy meccsnél többre, ő az egyik a legjobb a világon, de ettől még nem kéne a fellegekben járnia. Szerintem.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.20. 12:01:56

Mihu írta:Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...
hát az is baj lett volna, csak akkor nem ő lett volna a hibás, hanem a lemaradó piqué és a benti védők. a csatár meg pont azért adja be 100ból 90x, mert minden kapusnak a rövidet kell védenie ilyenkor. ha mégse védi és a csatár oda lövi, az a ritkább, és baki, ilyen egyszerű. hibázott, ennyi.
miihii
KHAL

2011.02.20. 11:59:05

Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Én is nagyon kétlem,h ez lenne a háttérben.Annyira nem égbekiáltó dolog az a benyelt Persie lövés,h emiatt padoztassa Pep.Alapszabály, h a rövidbe kapott gól a kapusé,de kaptak már ennél fontosabb meccseken nála jobban elismert hálóőrök nagyságrendekkel mecébb gólokat és mégsem lettek nevelő célzattal leültetve miatta.Ez az önbizalmának és az önbecsülésének sem tenne jót,ami a kapusoknál ugye talán hatványozottabban fontos dolog.Én inkább szurkolok annak,h mielőbb rendben legyen a térde és visszatérjen a ketrec elé,mert nekem megnyugtató,amikor ő áll ott,potyagól ide v oda...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.20. 11:50:47

Mihu írta:
Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Komolyan mondom hogy kapusnak a legnehezebb lenni. Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan. Mutass már nekem olyan kapust, aki még életében nem potyázott egyet se....nem fogsz tudni, ne is keresgélj. 100-ból 90x az ilyen labdákat beadják középre. Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...Én nem varrom az Ő nyakába azt a gólt. Szerencsétlen volt a Barca számára, óriási mák meg Van Persie számára. Ennyi.
Végre valaki..

Az meg,hogy emiatt padozzon? Mr.Master ezt komolyan gondoltad? :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.20. 11:36:10

Komolyan mondom hogy kapusnak a legnehezebb lenni. Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan. Mutass már nekem olyan kapust, aki még életében nem potyázott egyet se....nem fogsz tudni, ne is keresgélj. 100-ból 90x az ilyen labdákat beadják középre. Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...Én nem varrom az Ő nyakába azt a gólt. Szerencsétlen volt a Barca számára, óriási mák meg Van Persie számára. Ennyi.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 11:24:37

Mr. Master írta:
Lionel85 írta:Elképzelhető, hogy Pinto véd ma, VV térdsérülést szenvedett

http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/20 ... _megserult

Jobbulást Víctornak, szerintem Pintónak ez egy jó meccs lesz, hogy bizonyítsa, megfelelő pótlója Valdésnek. :)
Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Maradjunk már ezzel! Akkor ültesse le Messit, mert mit nézett a ziccerénél, és felsorolhatnám a csapat nagy részét.
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.02.20. 11:20:41

Jobbulást Víctornak, szerintem Pintónak ez egy jó meccs lesz, hogy bizonyítsa, megfelelő pótlója Valdésnek. :)
Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.02.20. 11:20:06

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

A cikk azt is írja,hogy a sérülésen kivül leki okai is vannak nagyon megviselte a potyája Londonban!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.20. 10:24:56

Jobbulást neki. Én bízom Pintoban :)
Hány évig szól még a szerződése? (mármint pintonak)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.20. 10:19:11

Elképzelhető, hogy Pinto véd ma, VV térdsérülést szenvedett

Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.19. 20:14:54

otthagyta a rövidet, teljes mértékben az ő hibája, kár is ezen tovább lovagolni. nehéz szakmát választott, az ilyen hibák benne vannak a pakliban...menni kell tovább, nem lesz itt gond... ;)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.18. 17:23:16

Hülyeség Valdést hibáztatni. Nem kellett volna két gólt kapni az utolsó 10 percben. Ennyi...
Kép
"And my heart will leave you never."
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.02.18. 11:43:12

kicsics írta:Szerintem senki nem mondta hogy rajta ment el a meccs csak hogy hibázott ...
herlius azt meg szerintem ne vitassuk ki mióta Barca szurkóló :lol:
Te meg nézz meg egy videót a bakijairól ezt most olyan :lol:

Pedig most szerintem sincs igazad, akár milyen régóta vagy Barca szurkoló! :D
Ez a gól nem tipikusan kapusbaki, mégha a rövid mindig a kapusé is! Nálam a kapusbaki egy teljesen más kategória és a szerencsétlenkedésről szól, ez pedig nem az! (szerintem)
A kijelentésed "mindig a legfontosabb meccseken betlizik" már évek óta nem igaz, mert ugyan nem volt sokszor szükség bravúrra, de nagyon fontos meccseken hozta a 100%-os formát, és két-három közbeavatkozása miatt nem kerültünk hátrányba, vagy igen nehéz helyzetbe.
Ettől függetlenül szerintem is hibázott, de én inkább a csapat 2. félideji hozzáállására voltam kiakadva, amire Messi emlékezetes "sétája" tette fel a koronát. :(
kicsics
Jugador del Barça

2011.02.17. 20:17:21

Szerintem senki nem mondta hogy rajta ment el a meccs csak hogy hibázott ...
herlius azt meg szerintem ne vitassuk ki mióta Barca szurkóló :lol:
Te meg nézz meg egy videót a bakijairól ezt most olyan :lol:
Lezárt