Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel abszolút egyetértek. Van néhány, mindenki által ismert "igazság". Szerintem nyugodtan mondhatjuk "a kapus a rövidre nem kaphat gólt" is ilyennek.csababarca írta:Ez az ő gólja volt, lehet szépíteni,meg mellébeszélni,de ez az ő sara volt.
De a vereségért nem ő a felelős.
Igen...és a kapusnak hátul is van szeme, hogy látja hogy a hosszún jön-e valaki vagy sem...Ha kimozdul, és kiüti, vagy megfogja, akkor meg milyen király. Például milyen jó, hogy a Chelsea elleni elődöntőben Drogba szabadrúgásánál picit kimozdult. Pont annyit ért bele térddel, hogy ne menjen be, és rossz legyen a hosszún érkezőknek. Ha ott nem mozdul ki, akkor vagy becsavarodott volna a hosszúba, vagy a túloldalon valaki belepöckölt volna és gól. Mondom...100-ból 90x beadják. Az a 10 meg....na bumm. A nagy számok törvényei alapján joggal feltételezhette hogy be fogja adni a holland, és akkor kiüti, megfogja, bármi, amivel megakadályozhatta volna, hogy a kapu elé kerüljön a labda, ahol ha akár csak a védő is beleér, még lehet öngól is, úgyhogy ott még a védők is veszélyforrásként szerepelnek.kristop írta:hát az is baj lett volna, csak akkor nem ő lett volna a hibás, hanem a lemaradó piqué és a benti védők. a csatár meg pont azért adja be 100ból 90x, mert minden kapusnak a rövidet kell védenie ilyenkor. ha mégse védi és a csatár oda lövi, az a ritkább, és baki, ilyen egyszerű. hibázott, ennyi.Mihu írta:Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...
Meg van az a közhely is, hogy ha győz a csapat, akkor mindenki győz, de ha gólt kap a kapus, akkor az rajta szárad, nem a csapaton.Mihu írta:Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan.
Akk én vmi egész mást nézek...Mr. Master írta:Tyű, de kicsapta a biztositékot, amit irtam. Félreértés ne essék, én is kapus voltam, és tény, hogy az önbizalom a legfontosabb, de szerintem fontos, hogy ne menjen túl egy bizonyos határon, amit lehet, hogy Victorunk átlépett. A túlzott magabiztosság majdnem olyan rossz, mint a bizonytalanság, és pont ilyen helyzeteknél bosszulja meg magát, mint az előbbi volt: ő azt hiszi, hogy jobban tudja hova fog menni a labda, ezért otthagyja zt, amit tilos, mert át miért is adná be? Ő, Valdes amúgy is jobban tudja. Na mindegy, eszemben sincs, hogy kapust cseréljünk egy meccsnél többre, ő az egyik a legjobb a világon, de ettől még nem kéne a fellegekben járnia. Szerintem.
hát az is baj lett volna, csak akkor nem ő lett volna a hibás, hanem a lemaradó piqué és a benti védők. a csatár meg pont azért adja be 100ból 90x, mert minden kapusnak a rövidet kell védenie ilyenkor. ha mégse védi és a csatár oda lövi, az a ritkább, és baki, ilyen egyszerű. hibázott, ennyi.Mihu írta:Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...
Én is nagyon kétlem,h ez lenne a háttérben.Annyira nem égbekiáltó dolog az a benyelt Persie lövés,h emiatt padoztassa Pep.Alapszabály, h a rövidbe kapott gól a kapusé,de kaptak már ennél fontosabb meccseken nála jobban elismert hálóőrök nagyságrendekkel mecébb gólokat és mégsem lettek nevelő célzattal leültetve miatta.Ez az önbizalmának és az önbecsülésének sem tenne jót,ami a kapusoknál ugye talán hatványozottabban fontos dolog.Én inkább szurkolok annak,h mielőbb rendben legyen a térde és visszatérjen a ketrec elé,mert nekem megnyugtató,amikor ő áll ott,potyagól ide v oda...Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Végre valaki..Mihu írta:Komolyan mondom hogy kapusnak a legnehezebb lenni. Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan. Mutass már nekem olyan kapust, aki még életében nem potyázott egyet se....nem fogsz tudni, ne is keresgélj. 100-ból 90x az ilyen labdákat beadják középre. Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...Én nem varrom az Ő nyakába azt a gólt. Szerencsétlen volt a Barca számára, óriási mák meg Van Persie számára. Ennyi.Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Komolyan mondom hogy kapusnak a legnehezebb lenni. Van ugye az a közhely hogy a bravúr kötelező, ha potyázol egyet az viszont megbocsájthatatlan. Mutass már nekem olyan kapust, aki még életében nem potyázott egyet se....nem fogsz tudni, ne is keresgélj. 100-ból 90x az ilyen labdákat beadják középre. Ha meg nem mozdul ki és úgy kapjuk a gólt, az lett volna a baj...Én nem varrom az Ő nyakába azt a gólt. Szerencsétlen volt a Barca számára, óriási mák meg Van Persie számára. Ennyi.Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!
Maradjunk már ezzel! Akkor ültesse le Messit, mert mit nézett a ziccerénél, és felsorolhatnám a csapat nagy részét.Mr. Master írta:Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!Lionel85 írta:Elképzelhető, hogy Pinto véd ma, VV térdsérülést szenvedett
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/20 ... _megserult
Jobbulást Víctornak, szerintem Pintónak ez egy jó meccs lesz, hogy bizonyítsa, megfelelő pótlója Valdésnek.
Szerintem meg leülteti Pep, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit nézett van Persie lövésénél, de mégis elegánsabb egy térdsérülésbe csomagolni a dolgot. Nem is baj, hadd szedje össze magát egy kicsit!Lionel85 írta:Elképzelhető, hogy Pinto véd ma, VV térdsérülést szenvedett
Jobbulást Víctornak, szerintem Pintónak ez egy jó meccs lesz, hogy bizonyítsa, megfelelő pótlója Valdésnek.
Jobbulást neki. Én bízom PintobanLionel85 írta:Elképzelhető, hogy Pinto véd ma, VV térdsérülést szenvedett
kicsics írta:Szerintem senki nem mondta hogy rajta ment el a meccs csak hogy hibázott ...
herlius azt meg szerintem ne vitassuk ki mióta Barca szurkóló![]()
Te meg nézz meg egy videót a bakijairól ezt most olyan