Éppen, hogy nem! A nagycsapatok tovább erősödnek, a kicsik meg gyengülnek! Esik a színvonal a középcsapatok körében! Ez a baj haver, ez a baj...fcjoc írta:kannás jó lesz a juvéba. diego megint csak jónak ígérkezik. jó lesz az a következő serie a.
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- Kamarilla
- Jugador d'estrella

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
kannás jó lesz a juvéba. diego megint csak jónak ígérkezik. jó lesz az a következő serie a.
Kannavarrónak lejárt a szerződése, így ingyen vihetik. Ezt figyelembe véve nem rssz dolog, kortól függetlenül.Canna sztem hülyeég...ilyen korban, iylen teljesítménnyel nem éri meg![]()

Nem láttam valami sok Bundesliga meccset, de hogy a jobb féléken nagy iram volt az biztos.az olasz inkább fekszik a német ligásoknak mert Itáliában sincs nagy iram!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
A Juve nagyon tervez
Canna és Diego. Canna sztem hülyeég...ilyen korban, iylen teljesítménnyel nem éri meg
Diego jó játékos de én kiváncsi vagyok rá hogy miként fog teljesíteni Németországon kívül... Mert a Bundesliga nem valami színvonalas a spanyolhoz vagy angolhoz mérten
Viszont az olasz inkább fekszik a német ligásoknak mert Itáliában sincs nagy iram! Mindenesetre majd meglátjuk!

- noname
- Llegenda del Barça
Úgy olvastam meg is kapta a jól kiérdemelt fütykoncertjét!Realista24 írta:És miért sajnálod? Egy nulla játékos, akit azért igazolt/vett kölcsönbe mija, hogy a keret meglegyen... max kabalának lenne jó.hát ez tényleg nem semmi... én inkább Faubertet sajnálom, mint a Realt...
És hogy ne legyen off, Canna a Juvéé!

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
És miért sajnálod? Egy nulla játékos, akit azért igazolt/vett kölcsönbe mija, hogy a keret meglegyen... max kabalának lenne jó.hát ez tényleg nem semmi... én inkább Faubertet sajnálom, mint a Realt...
És hogy ne legyen off, Canna a Juvéé!
-
- Entrenador del Barça
Rikinho20 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36854.html
ez a keméééééééény...![]()
![]()
![]()
ezen csak nevetni lehet... szegény real...
hát ez tényleg nem semmi... én inkább Faubertet sajnálom, mint a Realt...
- Rikinho20
- Jugador d'estrella
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36854.html
ez a keméééééééény...
ez a keméééééééény...

Ő egy kiváló játékos, emiatt nem szeretném, ha Realba kötne ki. A Pool is hivja, ott bizony Torresal brutális duót alkotnának.faithnomore írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ca ... 36658.html
Tevez távozik a MU-ból, kíváncsi vagyok hova fog menni, szerintem a Real tuti megkörnyékezi majd
másik tényleg érdekes dolog, hogy Perezzel már mindenki megegyezett az átigazolásával, csak maga az érintett játékos nem
- faithnomore
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ca ... 36658.html
Tevez távozik a MU-ból, kíváncsi vagyok hova fog menni, szerintem a Real tuti megkörnyékezi majd
másik tényleg érdekes dolog, hogy Perezzel már mindenki megegyezett az átigazolásával, csak maga az érintett játékos nem

Henrique Alvés HELYÉRE?
Nem inkább Alvés mögé tartaléknak?
Abidallal szerintem nincs baj, de szvsz el fog menni, oda kell valakit igazolni és Sylvinho is megy, de a balhátvédcserét majd Henrique megoldja. Henry helyére nem kell senki, nem mondták, hogy megy és szerintem nem is fog, nagyon jó szezonja van, II. Henke királynak megteszi.
Új csatár nem kell, Bojant ne adjuk kölcsön, van egy olyan érzésem, hogy jövőre fog beérni. Aztán ott van Gai, Thiago, Jeffrén, Pedro stb. Középpályáról elmegy Guddy, őt nem kell pótolni. Hleb kérdéses, én még itt tartanám egy évre és végre eredeti posztján, azaz középpályásként játszatnám. Cáceres, Márquez és Milito közül attól félek, hogy valamelyik végleg távozni fog, bár egyiket sem szeretném, ha választani kell, akkor Cáceres kölcsönbe, de eladni semmiféleképpen se. Itt igazából az lesz mérvadó, hogy Milito mit tud sérülése után.

H a t t r i c k
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Én még visszavonulása előtt megdobálnám pár malac belsőséggel!madmushroom írta:Örülök, hogy többet nem látom a pályán...Rivaldo11 írta:Minden idők egyik leggerincesebb, legegyenesebb, legőszintébb labdarugója, luis figo bejelentette visszavonulását.
Nem fog hiányozni.
...féreg...

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Örülök, hogy többet nem látom a pályán...Rivaldo11 írta:Minden idők egyik leggerincesebb, legegyenesebb, legőszintébb labdarugója, luis figo bejelentette visszavonulását.
Nem fog hiányozni.

...féreg...
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
A 130 ezres Arénát a 2016-os olimpiára tervezik hogyha Madrid városa megnyeri a pályázatot. A focira visszatérve Alves helyére jön Henrique.Luis Gustavo írta:Engem nagyon zavarnak ezek a Real Madrid-os igazolási pletykák....olyan mint, ha Perez egy egész hadsereget akarna összetoborozni....de most a Horváth Feri is említett pár nevet, de az nem semmi összeállítás volt.
Cristiano Ronaldo, Kaká, Ribéry, David Silva és Villa, Fabregas, Mata stb.
De ezek a srácok főleg támadó jellegű játékosok....és akkor nem említettem
még mondjuk Robbent aki CR7 posztján játszik...kampeca lenne neki is?
Mennyi zseton is lenne ez az összes csávó??? 150-200 millió
Majd meglátjuk...de idegesítenek ezek a pletykák...és a Goal.com is tele van ezekkel a riportokkal/pletykákkal. Eszetlenek!!!
Na meg most az 130 ezres új RM stadion (pletyka)!!! ez kész!!! miért nem vesz egy egész tartományt mindjárt nem???
A barca??? azt gondolom jól jön Henrique, hogy Álves pihenhessen, és nagyon
körül kellene nézni balszélső posztjára, és valahol olvastam, hogy az Interből esetleg lenne Maxwell vagy a fiatal Santon...???? talán
Meg kell valaki aki Henry-t tudja helyettesíteni Meg persze Abidal helyére. Más nemigen kell ide. Gondoljatok bele gyerekek micsoda buli lesz itt jövőre. Most is kimagaslóak vagyunk. De a nyáron úgy is megoldják azokat a gondokat amiket itt felsoroltam és ti is említettetek.
Jövőre megint tarolunk.

- Luis Gustavo
- Barça B
Engem nagyon zavarnak ezek a Real Madrid-os igazolási pletykák....olyan mint, ha Perez egy egész hadsereget akarna összetoborozni....de most a Horváth Feri is említett pár nevet, de az nem semmi összeállítás volt.
Majd meglátjuk...de idegesítenek ezek a pletykák...és a Goal.com is tele van ezekkel a riportokkal/pletykákkal. Eszetlenek!!!
Na meg most az 130 ezres új RM stadion (pletyka)!!! ez kész!!! miért nem vesz egy egész tartományt mindjárt nem???
körül kellene nézni balszélső posztjára, és valahol olvastam, hogy az Interből esetleg lenne Maxwell vagy a fiatal Santon...???? talán
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó lenne ha vissza jönne/hívnánk. úgy is lesz remélem.
kezdő 11ben legjobbak vagyunk véleményem szerint,de keretben már közel sem vagyunk talán még a top3ban sem. erősen hangzik,de így érzem. úgyh nem főleg a pad erősítése.
kezdő 11ben legjobbak vagyunk véleményem szerint,de keretben már közel sem vagyunk talán még a top3ban sem. erősen hangzik,de így érzem. úgyh nem főleg a pad erősítése.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ember!maister6000cm3 írta:Mivan? minek jobbhátvéd? Nekünk balhátvéd kéne abidal helyére, Dani abarca99 írta:
Jobb hátvédnek meg jó lesz Henrique, a Leverkusenben többször játszott ott, Völler pedig megerősítette, hogy a brazil visszatért, ezért is igazolták már le Hyppia-t.
Alvest hagyjuk már békén!
Szerintem Laci arra gondolt, hogy kell egy olyan ember a védelemben, aki a jobbhátvéd posztján is biztonsággal bevethető, és ezáltal Dani tud néha pihenni is.
HA másképp gondoltad Laci, majd kijavítasz!

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Mivan? minek jobbhátvéd? Nekünk balhátvéd kéne abidal helyére, Dani abarca99 írta:
Jobb hátvédnek meg jó lesz Henrique, a Leverkusenben többször játszott ott, Völler pedig megerősítette, hogy a brazil visszatért, ezért is igazolták már le Hyppia-t.
Alvest hagyjuk már békén!

- Kamarilla
- Jugador d'estrella
A Milan nem érdeklődik Király Gabi után?
A korhatárt megütné!
Révészt a real kispadjára, Perényit és Dossot is oda kell vinni, BL-t kell nyerni jövőre!
Remélem Péreznek helyén lesz az esze!

szerk.: Kolot a Barcába? Én elnézném!

szerk.: Kolot a Barcába? Én elnézném!

A South Park után szabadon mondhatjuk Aragonésra, h niggeres
2006-ban aztán jöttek 3-an, de hát 1ik sem váltotta meg a világot.
Amugy meg még nincs átigazolási szezon, de már jönnek a baromságok...Gibbs, Ebué
Ha már most ilyeneket találtok ki, mi lesz nyáron 

Régebben én is birtam, de mostanában sokat hibázik...Ez a mostanában ugy az uccsó 1,5 évre vonatkozik. Ezzel formával ide nem férne be.Kolo tényleg nem rossz ötlet. Ha egymás ellen már nem játszhatnak BL döntőt akkor majd jövőre. Smile
Tévedsz. A 2005-s csapatra mondták ezt, nem jött csak 2 kiegészitő ember. Bár abból és Ezquerro csak a létszámot egészitette ki, szóval többen lettünk, de jobban nem. Aztán egy év múlva meg nyertünk a BL-t.A 2006-os BL győztes csapatra is ezt mondták. És klubválság lett a vége.
A változtatás kötelező.
2006-ban aztán jöttek 3-an, de hát 1ik sem váltotta meg a világot.
Amugy meg még nincs átigazolási szezon, de már jönnek a baromságok...Gibbs, Ebué

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Aragones megnyilvánulása nem volt rasszista, ez egy buzdítás, motiválás volt. Eto'o fél apjának tekinti őt, biztos nem a közös rasszizmusuk miatt.
Nem szép a rasszizmus, de sokszor már túl van parázva, mint az emo utálat.
Teljesen elítélendő, de tudjuk már azt legalább, hogy mi az. (biztos innen még senki se mondta hogy vmilyen cigány...
A Real bl címeiről nem itt kell beszélni és mit magyarázkodtok, hogy akkor még nem volt akkora súlya? Kit érdekel? Megnyerték, kimagaslóan rekordtartók, még nagyon nagyon sokáig ez változni se fog. Nem lehet tőlük elorozni ezt, mint ahogy fordítva se indok vagy magyarázat semmire a jelenbe, de hogy megkérdőjelezni, csak minket égettek ezzel.
Nem szép a rasszizmus, de sokszor már túl van parázva, mint az emo utálat.
Teljesen elítélendő, de tudjuk már azt legalább, hogy mi az. (biztos innen még senki se mondta hogy vmilyen cigány...
A Real bl címeiről nem itt kell beszélni és mit magyarázkodtok, hogy akkor még nem volt akkora súlya? Kit érdekel? Megnyerték, kimagaslóan rekordtartók, még nagyon nagyon sokáig ez változni se fog. Nem lehet tőlük elorozni ezt, mint ahogy fordítva se indok vagy magyarázat semmire a jelenbe, de hogy megkérdőjelezni, csak minket égettek ezzel.

Kolo tényleg nem rossz ötlet. Ha egymás ellen már nem játszhatnak BL döntőt akkor majd jövőre.blaugrana1201 írta:Ha vennénk is vkit az legyen legyen Ribéry.Nagyon jo játékos és emberileg is rendben van.Egyébként Nem biztos hogy a tridente minden szezont meg fog úszni hosszabb sérülés nélkül(bár ne legyen ilyen)+még eggy embert igazolnák le ő pedig Kolo Toure.belehetne nála próbálkozni(Yaya beszélne vele)arsenal nem lessz versenyképes a többiekkel meg Gallassal is a viták meg minden sztem megérné neki váltani.egy esetleges K.Toure,Y.Toure seprő párost megnéznék.jó hátvéd kőkemény,gyors,pontos labdák....Ez az én szubjektiv véleményem

-
- Barça B
Ha vennénk is vkit az legyen legyen Ribéry.Nagyon jo játékos és emberileg is rendben van.Egyébként Nem biztos hogy a tridente minden szezont meg fog úszni hosszabb sérülés nélkül(bár ne legyen ilyen)+még eggy embert igazolnák le ő pedig Kolo Toure.belehetne nála próbálkozni(Yaya beszélne vele
)arsenal nem lessz versenyképes a többiekkel meg Gallassal is a viták meg minden sztem megérné neki váltani.egy esetleges K.Toure,Y.Toure seprő párost megnéznék.jó hátvéd kőkemény,gyors,pontos labdák....Ez az én szubjektiv véleményem