Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Éppen, hogy nem! A nagycsapatok tovább erősödnek, a kicsik meg gyengülnek! Esik a színvonal a középcsapatok körében! Ez a baj haver, ez a baj...fcjoc írta:kannás jó lesz a juvéba. diego megint csak jónak ígérkezik. jó lesz az a következő serie a.
Kannavarrónak lejárt a szerződése, így ingyen vihetik. Ezt figyelembe véve nem rssz dolog, kortól függetlenül.Canna sztem hülyeég...ilyen korban, iylen teljesítménnyel nem éri meg![]()
Nem láttam valami sok Bundesliga meccset, de hogy a jobb féléken nagy iram volt az biztos.az olasz inkább fekszik a német ligásoknak mert Itáliában sincs nagy iram!
Úgy olvastam meg is kapta a jól kiérdemelt fütykoncertjét!Realista24 írta:És miért sajnálod? Egy nulla játékos, akit azért igazolt/vett kölcsönbe mija, hogy a keret meglegyen... max kabalának lenne jó.hát ez tényleg nem semmi... én inkább Faubertet sajnálom, mint a Realt...
És hogy ne legyen off, Canna a Juvéé!
És miért sajnálod? Egy nulla játékos, akit azért igazolt/vett kölcsönbe mija, hogy a keret meglegyen... max kabalának lenne jó.hát ez tényleg nem semmi... én inkább Faubertet sajnálom, mint a Realt...
Rikinho20 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36854.html
ez a keméééééééény...![]()
![]()
![]()
ezen csak nevetni lehet... szegény real...
Ő egy kiváló játékos, emiatt nem szeretném, ha Realba kötne ki. A Pool is hivja, ott bizony Torresal brutális duót alkotnának.faithnomore írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ca ... 36658.html
Tevez távozik a MU-ból, kíváncsi vagyok hova fog menni, szerintem a Real tuti megkörnyékezi majd
másik tényleg érdekes dolog, hogy Perezzel már mindenki megegyezett az átigazolásával, csak maga az érintett játékos nem
Én még visszavonulása előtt megdobálnám pár malac belsőséggel!madmushroom írta:Örülök, hogy többet nem látom a pályán...Rivaldo11 írta:Minden idők egyik leggerincesebb, legegyenesebb, legőszintébb labdarugója, luis figo bejelentette visszavonulását.
Nem fog hiányozni.
...féreg...
Örülök, hogy többet nem látom a pályán...Rivaldo11 írta:Minden idők egyik leggerincesebb, legegyenesebb, legőszintébb labdarugója, luis figo bejelentette visszavonulását.
Nem fog hiányozni.
A 130 ezres Arénát a 2016-os olimpiára tervezik hogyha Madrid városa megnyeri a pályázatot. A focira visszatérve Alves helyére jön Henrique.Luis Gustavo írta:Engem nagyon zavarnak ezek a Real Madrid-os igazolási pletykák....olyan mint, ha Perez egy egész hadsereget akarna összetoborozni....de most a Horváth Feri is említett pár nevet, de az nem semmi összeállítás volt.
Cristiano Ronaldo, Kaká, Ribéry, David Silva és Villa, Fabregas, Mata stb.
De ezek a srácok főleg támadó jellegű játékosok....és akkor nem említettem
még mondjuk Robbent aki CR7 posztján játszik...kampeca lenne neki is?
Mennyi zseton is lenne ez az összes csávó??? 150-200 millió
Majd meglátjuk...de idegesítenek ezek a pletykák...és a Goal.com is tele van ezekkel a riportokkal/pletykákkal. Eszetlenek!!!
Na meg most az 130 ezres új RM stadion (pletyka)!!! ez kész!!! miért nem vesz egy egész tartományt mindjárt nem???
A barca??? azt gondolom jól jön Henrique, hogy Álves pihenhessen, és nagyon
körül kellene nézni balszélső posztjára, és valahol olvastam, hogy az Interből esetleg lenne Maxwell vagy a fiatal Santon...???? talán
Ember!maister6000cm3 írta:Mivan? minek jobbhátvéd? Nekünk balhátvéd kéne abidal helyére, Dani abarca99 írta:
Jobb hátvédnek meg jó lesz Henrique, a Leverkusenben többször játszott ott, Völler pedig megerősítette, hogy a brazil visszatért, ezért is igazolták már le Hyppia-t.
Alvest hagyjuk már békén!
Mivan? minek jobbhátvéd? Nekünk balhátvéd kéne abidal helyére, Dani abarca99 írta:
Jobb hátvédnek meg jó lesz Henrique, a Leverkusenben többször játszott ott, Völler pedig megerősítette, hogy a brazil visszatért, ezért is igazolták már le Hyppia-t.
Régebben én is birtam, de mostanában sokat hibázik...Ez a mostanában ugy az uccsó 1,5 évre vonatkozik. Ezzel formával ide nem férne be.Kolo tényleg nem rossz ötlet. Ha egymás ellen már nem játszhatnak BL döntőt akkor majd jövőre. Smile
Tévedsz. A 2005-s csapatra mondták ezt, nem jött csak 2 kiegészitő ember. Bár abból és Ezquerro csak a létszámot egészitette ki, szóval többen lettünk, de jobban nem. Aztán egy év múlva meg nyertünk a BL-t.A 2006-os BL győztes csapatra is ezt mondták. És klubválság lett a vége.
A változtatás kötelező.
Kolo tényleg nem rossz ötlet. Ha egymás ellen már nem játszhatnak BL döntőt akkor majd jövőre.blaugrana1201 írta:Ha vennénk is vkit az legyen legyen Ribéry.Nagyon jo játékos és emberileg is rendben van.Egyébként Nem biztos hogy a tridente minden szezont meg fog úszni hosszabb sérülés nélkül(bár ne legyen ilyen)+még eggy embert igazolnák le ő pedig Kolo Toure.belehetne nála próbálkozni(Yaya beszélne vele)arsenal nem lessz versenyképes a többiekkel meg Gallassal is a viták meg minden sztem megérné neki váltani.egy esetleges K.Toure,Y.Toure seprő párost megnéznék.jó hátvéd kőkemény,gyors,pontos labdák....Ez az én szubjektiv véleményem