Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen következtetést levonni...Mikaos írta:Nagy kár. Attól tartok, hogy az Arsenalnak itt elfogy az ereje, s a fiatalok nem bírják a terhelést. Pedig ez egy nagyon ígéretes Arsenal (lett volna?!).
Mindenben egyetértek veled. Főleg az első gondolattal. Egyszerűen nem tudnak nyerni. Pedig megérdemelték volna. Az MU meg mázlista volt.kanty írta:Ez a mecs nagyon tanulságos, de meglepetést nem hozott volt.
Az Arsenal játsza az egyik legszebb, de egyben a legeredménytelenebb futballt. Végig dominálják a mecset, lefocizzák a MU-t a végén pedig kikapnak.
Ezért nem fog ez az Arsenal ebben az összetételben soha semmit se nyerni. Vezettek, uralták a mecset és ''csak'' be kellett volna fejezni. A másdik felidő elején e helyzetekből, ha egyet belőnek akkor vége.. megvan a mecs.
A Machester pedig azt játszotta, amit tud. Plusz még szerencséjük is volt.
A Manchester nem érdemelte meg a győzelmet, sőt meég az x-et se.
Szerintem jogos volt a bűntető. Almuna későre húzta vissza a kezét.soadroli írta:Hát ez sose volt 11es...
Bocsi, de látom, hogy régóta regisztrált vagy. Az internetes meccsnézés topicban nézd meg a "szavazást" majd legközelebb. Amúgy meg itt nézz körül mindig, ha linket keresel: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=46995&part=sportsZ.Chris írta:Valaki tudna adni 1 linket?![]()
Visszaolvastam, de nem találtam linket.
Senkinek sincs. Az előbb mondta Hajdú B., hogy a francia kollégák dolgoznak a probléma elhárításán.Barcaman14 írta:A Mu-Arsenal meccsen az Eurosport 2-őn csak nekem nincs háttérzaj(szurkolók stb....)?