2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszibowlinggolyo írta:Van az a része a 480 pontnak amikor 200 pontot kapsz a 2 érettségidre amit viszel. Ez a két érettségidnek a %ai összeadva. Ha duplázol akk ezt a pontot duplázza meg és a 400 pontból ami áll:érettségi jegyekből vitt pontok(max.100 pont), évvégi jegyek(max. 100pont) és a 2 érettségi %a (max. 200pont).Robcsyy írta:valaki a mostani érettségizők közül nem tudja, h hogy működik ez a pontszámítós rendszer, ha duplázni akarok? mer lövésem sincs![]()
thx
De nézd meg h hány pontot fogsz kapni:pontszámítás
Van az a része a 480 pontnak amikor 200 pontot kapsz a 2 érettségidre amit viszel. Ez a két érettségidnek a %ai összeadva. Ha duplázol akk ezt a pontot duplázza meg és a 400 pontból ami áll:érettségi jegyekből vitt pontok(max.100 pont), évvégi jegyek(max. 100pont) és a 2 érettségi %a (max. 200pont).Robcsyy írta:valaki a mostani érettségizők közül nem tudja, h hogy működik ez a pontszámítós rendszer, ha duplázni akarok? mer lövésem sincs![]()
thx
Jaja, mi kaptuk meg idén villanyosok, mivel az infosoknak végük let mint a botnakSlither írta:Orosz nekünk is volt (ha a fizika tanárra gondoltál). Utánunk lévő évfolyamnál 90% fölött volt már a bukási arány (nálunk is legalább 3/4-es volt), be is vezettek egy kötelező fizika előkészítő kurzust, és csak annak elvégzésével lehet felvenni a fizikát.
Orosz nekünk is volt (ha a fizika tanárra gondoltál). Utánunk lévő évfolyamnál 90% fölött volt már a bukási arány (nálunk is legalább 3/4-es volt), be is vezettek egy kötelező fizika előkészítő kurzust, és csak annak elvégzésével lehet felvenni a fizikát.G-Jay írta:Ájj az infosoknak könnyűűűSlither írta:Na megkaptam a jegyet az utolsó vizsgámra is, és végre vége ennek a félévnek.
Már csak félév és 30 kredit választ el a BSc-s diplomától...![]()
Nektek nincs terek meg orosz, meg az isten tudja mi minden. A kis gyógytárgyaitokkal el lehet lenni
Énis jövőhéten csapom, szerencsére már hétfőn. Majd hétvégén megnézem a tételcímeket már...Morminho írta:Én jövő héten szóbelizek csak, de még semmit nem tanultam. Nem is nagyon fogok, hiszen a két tantárgy ami nekem fontos volt, az már megvan: az angol és a matek. Az angolom még tavaly előrehozottan 94% a matekom most 91%, ezt a kettőt duplázom és meg is vagyok. Ha a sportteljesítményemért megkapom a +10 pontot, akkor 415, ha nem akkor 405. Ahova jelentkeztem, ott tavaly 403 volt a pont, remélem elég lesz.
A magyarom 71, a törim 77 százalék lett, szóval ha be se mennék a szóbelire, akkor is meg lenne belőlük a 3-as, én tehát nem izgulok.
Ájj az infosoknak könnyűűűSlither írta:Na megkaptam a jegyet az utolsó vizsgámra is, és végre vége ennek a félévnek.
Már csak félév és 30 kredit választ el a BSc-s diplomától...
Gratuálok!barcafan0911 írta:Most értem haza szóbeli érettségirőlsikerült, végre leérettségiztem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egy egész szikláshegység esett le a szivemről
Ne parázz, én most államvizsgáztam talajtanból 5ösreIlúvatar írta:áh, holnap meg leszek vágva...![]()
![]()
Rohadt nehéz ez a Talajtan... Egyik témakör full sz*rság, képtelen megtanulni. Tiszta kémia :S
"A kolloidokon adszorbeált Al3+ és H3O+-ionok okozzák, ha az erősen savanyú talajt KCl-oldattal rázatjuk, a K+-ionok kicserélik a felületen a permanens töltésekhez kötött H3O+- és Al+-ionokat, s az egyensúlyi oldat elsavanyodik."
Na ezt pl. nem tudom bevágni... Ez még csak egy mondat.
Áh... Ennyire sz*rul még nem voltam...
Há-há!fcbarca0827 írta:Úristen! Hérfőn lesz az érettségi szóbelim (Középszint)! 100 tételből kb. tudok 45-öt... Ebből a töri és az angol: 15-15!Azokra már nem is készülök... Hátha nem a maradék 5-öt, 5-öt húzom...
Fizikából tudok 3-at, illetve az összes kisérletet, de beszélni a többiről egyáltatlán nem tudok... Remélem elég a ketteshez a kísérlet!
Irodalom, nyelvtan egybe van, ott a nyelvtannál a feladatot biztos megtudom csinálni... tehát ott meg abból remélem a kettest, az irodalmat meg most magolom...
Jó előjelek?? Hát nem... Olyan ideges vagyok, hogy az nem igaz... Miért nem tanultam?
Azt ajánlom, hogy ne is próbáld meg bemagolni, mert 1. gyorsan elfelejted, hosszú távon nem jó 2. baromi sok időbe telik..Ilúvatar írta:áh, holnap meg leszek vágva...![]()
![]()
Rohadt nehéz ez a Talajtan... Egyik témakör full sz*rság, képtelen megtanulni. Tiszta kémia :S
"A kolloidokon adszorbeált Al3+ és H3O+-ionok okozzák, ha az erősen savanyú talajt KCl-oldattal rázatjuk, a K+-ionok kicserélik a felületen a permanens töltésekhez kötött H3O+- és Al+-ionokat, s az egyensúlyi oldat elsavanyodik."
Na ezt pl. nem tudom bevágni... Ez még csak egy mondat.
Áh... Ennyire sz*rul még nem voltam...
Héééééééééééékásbarca99 írta:fcjoc írta:--> DE-MK , építőmérnökAz nem lenne rossz ötlet srácok...kudu írta:Akkor remélem jövőre majd csapunk egy Barcás összeröffenést Debrecenben![]()
Én is Debreceni Egyetemre jelentkeztem az IK-ra gazdasági informatikus szakraBL-meccs nézésben, vagy egy kis fociban bármikor benne vagyok.
fcjoc írta:--> DE-MK , építőmérnök
Az nem lenne rossz ötlet srácok...kudu írta:Akkor remélem jövőre majd csapunk egy Barcás összeröffenést Debrecenben![]()
Én is Debreceni Egyetemre jelentkeztem az IK-ra gazdasági informatikus szakra
Akkor remélem jövőre majd csapunk egy Barcás összeröffenést Debrecenbenfcjoc írta:én nem tudom, de már várom az egyetemet. más világ lesz az biztos. tanulást előtérbe kell majd helyezni, és ez szól mindenkinek.
már várom a ponthatárokat... bár szerintem nem lesz nagy meglepi amikor jön az esemke hogy felvettek. vagyis remélem
--> DE-MK , építőmérnök