jelwaz írta:visca el barca írta:ezt a szerencsétlen knézyt kell hallgatni, agyvérzést kapok tőle...miért nem lehetett normalis kommentatorokat kikuldeni?
Nem neked személyesen, de engem már marhára idegesít, hogy itt nagyon sokan kritizálnak nagyon sok embert. Lehet, hogy nem az igazi Knézy, de az itt agyon sztárolt Horti (az a röhögős, nagyképű a sportklubról asszem) egy szakmai szégyen. Furcsa itt a mérce. Ráadásul jó magyar módjára mindenki mindent jobban tud. Mint anno Cuenszá esete... Nehéz szakma 1,5 óráig pofázni, értelmesen.
Engem meg ez idegesít
ne felejtsük el,h ifj Knézy Jenőnek, mint ahogy a többi kommentátornak is ez a MUNKÁJA, EBBŐL ÉL. Nem a strandról ültették be két sör között. Na mármost, mint néző/szurkoló, hívjuk bárminek, véleményt alkothatok én is, és más is a teljesítményekről, amit hallunk látunk. Ha valaki jól végzi a munkáját, akkor általában dicséretet kap, ha rosszul, akkor meg kritikát.
Mi ezzel a gond?
Horti felhozatal meg teljesen felesleges volt, Őt sem azért bírjuk mert akkora nagy sport kommentátor, és szakmája csúcsa, hanem mert a sörmeccsekre, vagy számunkra szakmailag kevésbé fontos meccsekre alkalmas, mert a HÜLYESÉGEIVEL eladja. Ott nem azt várom el tőle,hogy ne hibázzon egy nevet sem, hanem azt,hogy a 40-50 percnyi dögunalmas időszakokat kitöltse a süket dumájával.
El lehet ám vonatkoztatni meccs,és meccs között....
Ez egy EB, de ha sima spanyol bajnoki lenne, akkor is idegesítő lenne ENNYI HIBA egy kommentártól.
Jah, és nem hiszem, hogy csak a Magyarok említik meg, ha vmi nívótlant tapasztalnak. Knézy, meg a többi médiában szereplő, vagy csak sima közszereplő pedig pontosan tudja,hogy mit vállalt, és hogy ha nem úgy teljesít, akkor az bizony azonnal kiderül, és hangot kap.
Ne felejtsük már el,hogy többek között azért Ő is a nézőkért van a szakmájában...így ha inkább idegesítő dolgokat beszél, mintsem hasznosakat, akkor a nézők jogosan szólalnak meg/fel.