Legyél elfogult, de itt ne akard bemagyarázni az igazad ebben a tekintetben, mert nem fog menni. Ez szubjektív dolog, én nem is vecsérelnék erre több szót.zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
-
- Llegenda del Barça
annyira nem lehetnek normálatlanok a realnál, h olyan akciókkal próbálkozzanak, amik tuti, h nem jönnek be. sztem is a samu és iniesta megvétele inkább a pö.cs újságírók kitalációi.
bár ha calderon kaká-fóbiáját nézem... ott is éppen elégszer hajtották már el őket, mégis próbálkoznak. pedig a milan sem kispályás klub, sőt. csak a fifa elnök nem nekik, hanem a madridnak szurkol, ezért került a hímzés a spanyolok mezére.
bár ha calderon kaká-fóbiáját nézem... ott is éppen elégszer hajtották már el őket, mégis próbálkoznak. pedig a milan sem kispályás klub, sőt. csak a fifa elnök nem nekik, hanem a madridnak szurkol, ezért került a hímzés a spanyolok mezére.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Jah és ezzel az erővel miatta buktunk el mindent. Meg hogy több lehetőséget is kapott mint kellett volna... Tudod nem könnyű csak úgy beugrani egy Eto'o vagy egy Messi helyére ha egészen addig jegelnek a padon, vagy még ott sem. Fel kellett venni a ritmust és ahoz képest sok gólt is rúgott. Ráfoghatnánk Valdesre is azt h kiestünk, meg Rafára is mégsem tesszük. Hogy miért? Mert nem egy emberen ment el, ott az egész csapat [auto_cenzúra] volt.cruyff írta:Saviola minden lehetőséget megkapott. Szerintem még többet is mint amit kellett volna. Ebben az évben voltak, vannak nála jobbak. Mikor ő standard ember volt, szrt se nyertünk. Megjegyzem, a lábában volt a győzelem (és talán a továbbjutás is) 1-1-nél a pool ellen, mikor kapussal állt szemben, de hosszan szöktette magát és elcseszte. Ha ott győztes gólt lő, szerintem visszakerül. Elcseszte. De nem is ez a baj. A baj az, hogy szerintem a reál is csak szúrni akart egyet rajtunk ezzel a húzással, mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....) azok NEM AKARNAK ODA MENNI. Így viszonylag olcsón a hátunkba döfhettek megint egy kést. Saviola pedig majd vigyoroghat ilyen gúnyosan a kispadon, mert sem van Nistelhorse-ot, sem rault nem fogja kiszorítani. A gyökér.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
Battya bátyám! Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a reál összetörné magát, ha bármelyik játékost ezek közül a csapatában tudhatna. És nem csak a reál.... Ez a nagy büdös igazság, akár bevallják, akár nem. Így volt ez figoval, ronaldoval és még egy sor játékossal is anno.... mostanra viszont perec elnök távozásával, mintha ismét kezdene fogyni a zseton. 

VISCA EL BARCA!
- noname
- Llegenda del Barça
Iniestáról és etooról volt szó nálatok, de sztem az első telefon után rájöttek Calderonék h megspórolhatnak egy repülőjegyet.battya írta:Szerinted mennyire akarta megszerezni a Real ezen a nyáron Dinhot, Eto'ot, és Iniestat?mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....)
-Annyira nem, mint ahogy a Marca, vagy az As.

A Fifa egy szégyen
Szerinted mennyire akarta megszerezni a Real ezen a nyáron Dinhot, Eto'ot, és Iniestat?mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....)
-Annyira nem, mint ahogy a Marca, vagy az As.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
Ronaldinhonak nincsenek sunyi alattomos cselekedetei? De vannak. Pedig ő még fiatal

Nincs garancia arra, hogy állandó játéklehetőséget fog kapni.de megértem, mert játszani akar rendszeresen ami érthető, hisz még ő is fiatal.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
-
- Entrenador del Barça
Saviola minden lehetőséget megkapott. Szerintem még többet is mint amit kellett volna. Ebben az évben voltak, vannak nála jobbak. Mikor ő standard ember volt, sz
rt se nyertünk. Megjegyzem, a lábában volt a győzelem (és talán a továbbjutás is) 1-1-nél a pool ellen, mikor kapussal állt szemben, de hosszan szöktette magát és elcseszte. Ha ott győztes gólt lő, szerintem visszakerül. Elcseszte. De nem is ez a baj. A baj az, hogy szerintem a reál is csak szúrni akart egyet rajtunk ezzel a húzással, mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....) azok NEM AKARNAK ODA MENNI. Így viszonylag olcsón a hátunkba döfhettek megint egy kést. Saviola pedig majd vigyoroghat ilyen gúnyosan a kispadon, mert sem van Nistelhorse-ot, sem rault nem fogja kiszorítani. A gyökér. 

VISCA EL BARCA!
- noname
- Llegenda del Barça
Tőlem lehetsz vele elfogult, csak nem itt kéne őt isteníteni.Nem várhatod el h mi is ugyanolyan jónak tartsuk mint te, főleg h van egy Ronink.Nem tudom mit várszzizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?

A Fifa egy szégyen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha tapsvihart akarsz, akkor a madridistán verd a nyálad zidane nagyszerüségévelBoixos írta:legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Csalódtam Saviolában, hogy pont a Realba ment, de megértem, mert játszani akar rendszeresen ami érthető, hisz még ő is fiatal. Nyilván a gúnyos vigyor... Ellenünk majd kettőzött erővel fog játszani, hogy megmutassa, nagyot hibázott Rijkaard azzal, hogy alig játszatta.
Teljesen érthetőek számomra a reakciói.
Teljesen érthetőek számomra a reakciói.

-
- Llegenda del Barça
azért az hozzátartozik a dolgokhoz, h zidane, ronaldinho és rivaldo is egy-egy külön kategória a futballisták között. az már részletkérdés, h kinek ki a kedvence, ezek a szubjektív dolgok semmit sem vonnak le a zsugások tudásából.
persze, félretéve azt, h az összes klubot utáltam, ahol zidane játszott - a cannes-t kivéve, mert azt nem ismerem
-, nála azért vannak fekete foltok a karrierjén. gondolok itt erre:
persze, félretéve azt, h az összes klubot utáltam, ahol zidane játszott - a cannes-t kivéve, mert azt nem ismerem

...és hát stukkolt is szépen, ha úgy alakult.gnorbert írta:...A francia, bár zseniálisan egyedülálló tehetséggel megáldott futballista, ám amilyen ügyes játékos volt, ha nem ment neki a játék alattomos patkánnyá változott (taposott, könyökölt, ütött, rúgott... stb...).
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Most láttam Saviola bemutatását a reálnál. (saviola presentation) 3000 ember előtt mutatták be. Henryt 30000 előtt. Erről ennyit.
Viszont ami mérgesített, az a gúnyos vigyor a képén. Azzal a vigyorral Barca-szurkolók millióit köpte szemen. A Nou Campban ebben az évben nem lesz könyörület sem neki, sem annak a nyálas, népművészeti cserépedény bandájának körülötte!

VISCA EL BARCA!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ezt csak zizoufannak

gnorbert írta:Zidane nem összehasonlítható Rivaldoval.
A francia, bár zseniálisan egyedülálló tehetséggel megáldott futballista, ám amilyen ügyes játékos volt, ha nem ment neki a játék alattomos patkánnyá változott (taposott, könyökölt, ütött, rúgott... stb...).
Egy valódi sportember nem viselkedik így (SOHA, nemhogy rendszeresen), ezért nem lehet egy lapon emlegetni őket.
Pontosan úgy fejezte a be a pályafutását amilyen ő maga volt.
Szinte egymaga vezette döntőbe a válogatottját (zseniális focista), erre tessék, elcseszte a végét a hülyeségével (szerintem a franciák meg is nyerték volna a VB-t, bár ezt már sose tudjuk meg)...
Lehetséges hogy a franciát egy hangyányival nagyobb tehetséggel áldotta meg az Ég, de Rivaldo sokkal több mint sportoló.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Valóban nem fogja soha elérni azt a szintet... Hanem egyből átugrotta és már fényévekkel előrébb jár 

- noname
- Llegenda del Barça
Nem vagy elfogult.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...

A Fifa egy szégyen
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt írod, hogy a 21. század. Ez hülyeség, hiszen nem tudhatod, hogy a hátralévő 92 és fél évben kik születnek, milyen kvalitásokkal. Meg a 20. század sem lehet helytálló, én kapásból mondok vagy féltucat labdarúgót, aki meghaladta Zidane tudását: Puskás, Maradona, Pelé, Nilton Santos, Garrincha, Johan Cruyff, Beckenbauer, Di Stefano. Zidane-nak volt 5 jó éve, Pelének 12, Beckenbauernek 7-8, Puskásnak 10 - és még sorolhatnám. Nagy játékos volt, de nem a legnagyobb.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
Ronaldinho vs. Zidane összevetésben, ha csak az eredményeket nézzük, már most egál az állás. Zidane egy vb-ezüsttel előzi R10-et, csakhogy Dinho még a 2014-es brazíliai vb-n is minden további nélkül szerepelhet.
-
- aka Game90
Megvakult?zizou fan írta:tökéletesen lát a pályán (azaz látott)

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
erről kérdezzél meg egy ronaldinho fan nevű felhasználót is, kb ugyanannyira korrekt szövege lenne, mint neked.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
egyébként kit érdekel zidane? ő már történelem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Örülö, hogy pont te vádolsz minket elfogultsággal.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Jugador del Barça
Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott
), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hegyi Iván véleménye nem kompetens a Barca-real relációban. Ez olyan, mintha Kakától megkérdeznék, ugyan mondja már meg: melyik ország válogatottja a legjobb a világon. Meg tőlem is megkérdezhetik, hogy melyik klubot találom a világ legjobbjának, mindig ugyanazt fogom válaszolni.
Zidane pedig tényleg a világ egyik legjobb futballistája volt. Azt nem tudhatjuk, hogy Ronaldinho hova jut: neki még 7-8 éve minimum van a nemzetközi labdarúgás porondján.
Zidane pedig tényleg a világ egyik legjobb futballistája volt. Azt nem tudhatjuk, hogy Ronaldinho hova jut: neki még 7-8 éve minimum van a nemzetközi labdarúgás porondján.
-
- Llegenda del Barça
zidane semmit sem csinált egy évig, h úgy játszhasson, ahogy játszott a vb-n (és egy akkora fejeléssel tegye fel az i-re a pontot, amekkorával feltette).
ennyi pihenéssel azért NEKI nem volt annyira nehéz akkorát játszania, mivel a tudása vastagon meg van hozzá. mindenesetre tényleg hibátlan lehetett volna a búcsúja, ha nincs a balhé, de hát ez van.
mondjuk én így is rendkívűl jól szórakoztam.
ronaldinho pedig inkább most nyomja jól a barcában, ha majd zidane-korú lesz, addigra akad helyette más, aki bizonyíthat.
ennyi pihenéssel azért NEKI nem volt annyira nehéz akkorát játszania, mivel a tudása vastagon meg van hozzá. mindenesetre tényleg hibátlan lehetett volna a búcsúja, ha nincs a balhé, de hát ez van.
mondjuk én így is rendkívűl jól szórakoztam.

ronaldinho pedig inkább most nyomja jól a barcában, ha majd zidane-korú lesz, addigra akad helyette más, aki bizonyíthat.
PUYOL-XAVI-INIESTA