HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:53:31

Perrero írta:
Zozzy 5 írta: Be se jön, csak 12 után :D Egyébként ritka igénytelen
11től nálam... ...állítólag...
Ja igen, tényleg :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.14. 20:52:38

Perrero írta:peeeeeeeeeeeeersze, elment a hustler oszt nem volt mit nézned :D
Hustlert inkább ne emlegesd. Amikor a Gamper félidejében benyomja a JÚPÍSZÍ :x :evil: :lol: :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:51:01

Perrero írta:
Zozzy 5 írta:Múltkor a szobámból hallottam amint a muter nézte az egyik politikai betelefonálós műsort. Egy nő telefonált be, és arra buzdította a magyar embert, hogy ne fizessenek fizitdíjat, mert úgysem tudják ellenőrizni. Szóval hajrá magyarok!
peeeeeeeeeeeeersze, elment a hustler oszt nem volt mit nézned :D
Be se jön, csak 12 után :D Egyébként ritka igénytelen
akkor meg az adófizetők lóvéját használják. a végeredmény ugyanaz
Így meg mind a kettőt...
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:48:39

Zozzy 5 írta:Múltkor a szobámból hallottam amint a muter nézte az egyik politikai betelefonálós műsort. Egy nő telefonált be, és arra buzdította a magyar embert, hogy ne fizessenek fizitdíjat, mert úgysem tudják ellenőrizni. Szóval hajrá magyarok!
akkor meg az adófizetők lóvéját használják. a végeredmény ugyanaz
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:46:53

Múltkor a szobámból hallottam amint a muter nézte az egyik politikai betelefonálós műsort. Egy nő telefonált be, és arra buzdította a magyar embert, hogy ne fizessenek fizitdíjat, mert úgysem tudják ellenőrizni. Szóval hajrá magyarok!
Én egy kicsit el is kanyarodtam már, de jól írtátok, köbö ugyanez a véleményem az orvosokról. Verik itt a mellüket a törvényeikkel, miközbe az az alapvető dolga, hogy meggyógyítsa az embert. Minek ment orvosnak? Azért, hogy elküldje az embert a törvény nevében?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.14. 20:49:09-kor.
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:45:33

Szandi írta:
varga tamás írta:Zozzynak igaza van, ez politika - is. A törvény az törvény.
Szandi: én is ültem már 3 órát a rendelőben 40 fokos lázzal, mégsem mentem a falnak. Kivártam a soromat, türelemmel, békésen. És gondolj bele: ha mindenkivel ilyen kegyes lenne, soha nem érne a végére, mindenkivel kivételezne, felborulna a rend. Ja, és nem bztos, hogy 18 év alatt nem kell beutaló.
Tuti, hogy direkt csinálod. Sajnálom, de nem tudsz felidegesíteni.
Ezeket a dologokat csak valahonnan olvashatod. Mintha másik bolygóról jöttél volna. Minden bántás nélkül.
Szandi! a várakozás, a bunkóság eddig is megvolt. én anno (10éve) egy egész napot töltöttem a legnagyobb Csongrád megyei kórházban, de számtalan példát mondhatnék, ami velem történt.
ez nem jó, de ez van. sajnos.
Szandi
Főnökasszony

2007.11.14. 20:38:33

Perrero írta:
varga tamás írta:A törvények betartása miért szánalom? Nincs itt semmi probléma: ha a törvény úgy szól, hogy beutalóval 300Ft, anélkül pedig 1000Ft, akkor aszerint kell eljárni.
Remélem nem kell orvoshoz menned, de gondolj pl egy idős nyugdijasra, ha havonta csak 2szer megy dokihoz az is sok a 20-25-30, stb ezres nyugdijbol+gyogyszerek...

Itt nem csak a törvényekről van szó... az orvosok is hmmm... no comment... sajnos van tapasztalatom bőven... lehet h nem véletlen, h ennyien mennek ki külföldre

ha hoznak 1 akármilyen törvényt, és nekem az nem tetszik akkor én vok a k.csög :?:

elméletben "jogom van" az élethez, a legmagasabb szintü egészséghez, de ha ezért nem tudok fizetni :?: akkor nincs jogom ahhoz, hogy az orvos elvégezze a dolgát, és megvizsgáljon :?:

Szandi, akkor nem kell amugy fizetni a vizitdijat, ha van tanuloi jogviszonyod -18 alatt- bár nem tom
Meg jogod van befizetni a TB-t.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:36:18

Perrero írta:
varga tamás írta:A törvények betartása miért szánalom? Nincs itt semmi probléma: ha a törvény úgy szól, hogy beutalóval 300Ft, anélkül pedig 1000Ft, akkor aszerint kell eljárni.
Remélem nem kell orvoshoz menned, de gondolj pl egy idős nyugdijasra, ha havonta csak 2szer megy dokihoz az is sok a 20-25-30, stb ezres nyugdijbol+gyogyszerek...

Itt nem csak a törvényekről van szó... az orvosok is hmmm... no comment... sajnos van tapasztalatom bőven... lehet h nem véletlen, h ennyien mennek ki külföldre

ha hoznak 1 akármilyen törvényt, és nekem az nem tetszik akkor én vok a k.csög :?:

elméletben "jogom van" az élethez, a legmagasabb szintü egészséghez, de ha ezért nem tudok fizetni :?: akkor nincs jogom ahhoz, hogy az orvos elvégezze a dolgát, és megvizsgáljon :?:

Szandi, akkor nem kell amugy fizetni a vizitdijat, ha van tanuloi jogviszonyod -18 alatt- bár nem tom
Nagymamám múltkor letett 400Ft-ot és csak Anyám kérésére adták vissza a 100-ast...
igazad van
igazságtalan
szomorú
Szandi
Főnökasszony

2007.11.14. 20:34:11

varga tamás írta:Zozzynak igaza van, ez politika - is. A törvény az törvény.
Szandi: én is ültem már 3 órát a rendelőben 40 fokos lázzal, mégsem mentem a falnak. Kivártam a soromat, türelemmel, békésen. És gondolj bele: ha mindenkivel ilyen kegyes lenne, soha nem érne a végére, mindenkivel kivételezne, felborulna a rend. Ja, és nem bztos, hogy 18 év alatt nem kell beutaló.
Tuti, hogy direkt csinálod. Sajnálom, de nem tudsz felidegesíteni.
Ezeket a dologokat csak valahonnan olvashatod. Mintha másik bolygóról jöttél volna. Minden bántás nélkül.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.14. 20:31:06

Zozzynak igaza van, ez politika - is. A törvény az törvény.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:29:52

az orvosokról en bloc megvan a véleményem, a közszférában dolgozó bürokratákról szintén.
ez van, ezt választottuk annak idején, ilyen a piacgazdaság, ilyen a bürokrácia, ilyen a magyar jelenleg (sajnos).
Szandi
Főnökasszony

2007.11.14. 20:15:46

Ma különösen érzékeny vagyok vargatamás. Szóval már előre elnézést kérek tőled (magától).
1, gyerekeknek (18 éven alul) nem kell fizetni vizitdíjat
2, azért kaptam időpontot, mert már megvolt a beutalóm, másképp nem is kaptam volna
3, Hogy lehet valaki ennyire rugalmatlan?! Szerencsétlen diák hányszor caplasson el a suliból és üljön ott órákat abban a barátságos váróban?!
4, Asszed passzióból járkálok ortopédushoz? Olyan kellemes igen..
5, Ha majd a te gyerekeddel lesz ilyen, meglátom mit mondasz.
6, Hogy lehetsz ennyire begyepesedett?!
7, emberi jóindulat esetleg? 5 perc abból a drága életéből?
(még egy hetes bannt is vállalok, de ez az igazság!) :twisted: :evil:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:13:50

Szerintem meg vannak dolgok, amikben az emberi jóakarás előtte állhat ezeknek a nagyszerű törvényeinknek. Pl. ilyen lenne egy ötperces rutinvizsgálat is. Most is, amikor múltkor voltam sportorvosnál, már kértek egy ezrest, miközbe eddig ingyen volt. Ez inkább lopás, mint törvény, de ebbe ne menjünk bele, mert politika...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.14. 20:10:07

A törvények betartása miért szánalom? Nincs itt semmi probléma: ha a törvény úgy szól, hogy beutalóval 300Ft, anélkül pedig 1000Ft, akkor aszerint kell eljárni.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.14. 20:02:53

Szandi írta:Miért kell egymáshoz bunkónak lenni?! Sokkal kevesebb befektetett energia kell a kedvességhez. Miért választja mégis sok százezer ember a parasztságot? MIÉRT? Az orvos, akihez elmentem, 2 óra várakozás után ennyit mond: Nem tom, mi bajod, de adok tesiből felmentést...... DE ÉN NEM TESI FELMENTÉSÉRT MENTEM? HANEM? HOGY GYÓGYÍTSA MÁR MEG VÉGRE A NYŰVES BAL BOKÁM! Jó, nem baj, ad beutalót ortopédiára. Heteket várok, hogy a kapott időpontom elérkezzen, és végre játszhassak, vagy legalább edzésre járhassak. Jó, eljött. Suliba se mentem, hogy időben odaérjek, meg ilyenek. Behív, mi a baj, elkezdem, közbe vág: Beutaló? Mondom otthon. Eleve azért kaptam időpontot, merthogy volt beutalóm. Jó, akkor nem vizsgállak meg, csak ha fizetsz nekem egy ezrest. Tessék? Jól hallotta, fizessen egy ezrest, akkor megvizsgálom....telefonáltam, és eldöntöttem, hogy ehhez a dagadt ortopédushoz többet nem jövök! Ez a zsíros már régebben is szadizott velem, mikor még hozzá jártam sportorvoshoz...mind1...mondom neki, köszönök mindent, beleértve az ellátást is...és rávágtam az ajtót...a szemét...kb 5 perc az életéből aztán igazán megindítóan sok lett volna...nembaj...EZ A RENDELET.
Szánalom, ez is Magyarország.
Szandi
Főnökasszony

2007.11.14. 19:20:57

Miért kell egymáshoz bunkónak lenni?! Sokkal kevesebb befektetett energia kell a kedvességhez. Miért választja mégis sok százezer ember a parasztságot? MIÉRT? Az orvos, akihez elmentem, 2 óra várakozás után ennyit mond: Nem tom, mi bajod, de adok tesiből felmentést...... DE ÉN NEM TESI FELMENTÉSÉRT MENTEM? HANEM? HOGY GYÓGYÍTSA MÁR MEG VÉGRE A NYŰVES BAL BOKÁM! Jó, nem baj, ad beutalót ortopédiára. Heteket várok, hogy a kapott időpontom elérkezzen, és végre játszhassak, vagy legalább edzésre járhassak. Jó, eljött. Suliba se mentem, hogy időben odaérjek, meg ilyenek. Behív, mi a baj, elkezdem, közbe vág: Beutaló? Mondom otthon. Eleve azért kaptam időpontot, merthogy volt beutalóm. Jó, akkor nem vizsgállak meg, csak ha fizetsz nekem egy ezrest. Tessék? Jól hallotta, fizessen egy ezrest, akkor megvizsgálom....telefonáltam, és eldöntöttem, hogy ehhez a dagadt ortopédushoz többet nem jövök! Ez a zsíros már régebben is szadizott velem, mikor még hozzá jártam sportorvoshoz...mind1...mondom neki, köszönök mindent, beleértve az ellátást is...és rávágtam az ajtót...a szemét...kb 5 perc az életéből aztán igazán megindítóan sok lett volna...nembaj...EZ A RENDELET.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.07. 22:39:30

elprat írta:Tudtam hogy valaki a "magból" be fog szólni de ez akkor is így van és ízé....inkább ilyenekkel bíbelődnék mint amivel te vagy los vagy akármelyik sulis,csak !akkor! ezt még nem tudtam :wink:
Majd köv.életemben belehúzok...talán :wink: :)
Nem-nem teljesen egyetértek Veled! Vagyis általános és közép iskolás szinten igen, egyenlőre az egyetemmel nem, de ha majd befejezem és igába hajtom fejem, akkor asszem még oda is visszavágyom majd, bár ez a jelen állás szerint igazán hihetetlennek tűnik.

Lényeg a lényeg a suli nem is olyan rossz dolog ám, minden csak viszonyítás kérdése.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lezárt