20:30gergo9 írta:Milan meccse hánytól kezdődik??
Serie A / Coppa Italia
Hát azért nem mondanám,hogy összevannak "szokva",mert volt egy pár igazolásuk a nyáron,de azért nekik is kötelező lenne már nyerni mint a Barcának!barca99 írta:A Milannak összeszokni?Azt csinálják 10 éve...
Évek óta egyben van ez a keret, alig 2-3 játékos a forgalom, mit kell ezen szokni?
Szerintem a Lazio elcsipázza őket este.
hát azért nyáron volt mozgolódás...zambrotta,senderos,ronaldinho,seva,flamini,boriello ne mond már hogy összevan szokva a csapat...
A Milannak összeszokni?
Azt csinálják 10 éve...
Évek óta egyben van ez a keret, alig 2-3 játékos a forgalom, mit kell ezen szokni?
Szerintem a Lazio elcsipázza őket este.

a Milant nem kell eltemetni! nagyon jó csapatuk van csak össze kell szokniuk.UEFA kupában nyertek 3-1-re talán ez megadja nekik a kezdő löketet! FORZA MILAN!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Juve tartja a lépést az Interrel.A juvén kívűl nem igazán látok más olyan csapatot, aki 3 pontra lehetne az Intertől márciusban.Milan?
Kíváncsi leszek mi lesz, ha este se nyernek.

Kíváncsi leszek mi lesz, ha este se nyernek.

Na erröl is lemaradtamVarga Tamás írta:Torino - Inter 1-3!

FORZA INTER!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Torino - Inter 1-3!
Maicon mekkora gólt ragasztott, te Atya ég! Zseniális a fiú! Csak így tovább! 3-0 után a fiúk egy kicsit leeresztettek, a szépítő gól után még lőhetett volna gólt a Torino. Ez figyelmeztető jel kell, legyen José számára.
FORZA INTER!
Maicon mekkora gólt ragasztott, te Atya ég! Zseniális a fiú! Csak így tovább! 3-0 után a fiúk egy kicsit leeresztettek, a szépítő gól után még lőhetett volna gólt a Torino. Ez figyelmeztető jel kell, legyen José számára.
FORZA INTER!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jaj, tényleg. Pedig láttam is, de hüle' vagyok.takivini írta:Pontosítanék: 3-0. Az utolsó percben (mikor már éppen kapcsoltam volna el), Perotta begyötört még egyetVarga Tamás írta:AS Roma - Reggina 2-0..

3-0!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
AS Roma - Reggina 2-0.
Panucci még mindig a csapat legjobbjai közé tartozik, akire mindig lehet számítani. Nekem mindig is szimpatikus volt, de évről-évre nő a szememben. Aquilani pedig mekkora dugót ragasztott ballal a jobb felső sarokba, te atya ég!
A Roma nem játszott valami egetrengetően jól, igaz az ellenfél sem volt valami acélos, de a győzelme teljes mértékben megérdemelt.
Boixos is egy kicsit megnyugodhat!
Remélem, holnap az Inter is győz.
FORZA INTER!
Panucci még mindig a csapat legjobbjai közé tartozik, akire mindig lehet számítani. Nekem mindig is szimpatikus volt, de évről-évre nő a szememben. Aquilani pedig mekkora dugót ragasztott ballal a jobb felső sarokba, te atya ég!
A Roma nem játszott valami egetrengetően jól, igaz az ellenfél sem volt valami acélos, de a győzelme teljes mértékben megérdemelt.
Boixos is egy kicsit megnyugodhat!
Remélem, holnap az Inter is győz.
FORZA INTER!

-
- Entrenador del Barça
Na végre Aquilanitól egy bomba! 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Üdv!
Ha valaki érdeklődik a Fiorentina iránt akkor nézzen be ide alkalmanként:
http://acffiorentina.uw.hu/
(Nem akarom agyonreklámozni, nem is az én oldalam, csak ide egyszer beírtam, hátha valakit érdekel. Köszi.)
Ha valaki érdeklődik a Fiorentina iránt akkor nézzen be ide alkalmanként:
http://acffiorentina.uw.hu/
(Nem akarom agyonreklámozni, nem is az én oldalam, csak ide egyszer beírtam, hátha valakit érdekel. Köszi.)
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah meg Rijkaard lánya, hogy örülneBarcaforever írta:Hamar megfőne Rijkaard, mivel az agya egyszerűen nem tudja feldolgozni, h a csapata, ne 4-3-3-ban álljon fel, amit sztem a Milannal nem nagyon tudna megcsinálni.Ronaldinho gondolom, mennyire örülne neki.hejnekem írta:"A gazzetta.it szerint már megkereste a Milan Roberto Donadonit és Frank Rijkaardot, hogy átvenné-e a kispadot a két vereség után. Előbbi esélyesebb, mert nagyon szívesen vállalná a feladatot, de a tulajdonos Silvio Berlusconi álma állítólag a holland tréner. Mindketten a Milan klasszisai voltak futballistaként." - Rijkaarddal érdekes lenne

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=199835
Mourinho nem hazudtolja meg magát...
Igaza is van az ellen fejesének...
Mourinho nem hazudtolja meg magát...

Igaza is van az ellen fejesének...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hamar megfőne Rijkaard, mivel az agya egyszerűen nem tudja feldolgozni, h a csapata, ne 4-3-3-ban álljon fel, amit sztem a Milannal nem nagyon tudna megcsinálni.Ronaldinho gondolom, mennyire örülne neki.hejnekem írta:"A gazzetta.it szerint már megkereste a Milan Roberto Donadonit és Frank Rijkaardot, hogy átvenné-e a kispadot a két vereség után. Előbbi esélyesebb, mert nagyon szívesen vállalná a feladatot, de a tulajdonos Silvio Berlusconi álma állítólag a holland tréner. Mindketten a Milan klasszisai voltak futballistaként." - Rijkaarddal érdekes lenne

Sok sikert Mottának az új csaptában! 

"A gazzetta.it szerint már megkereste a Milan Roberto Donadonit és Frank Rijkaardot, hogy átvenné-e a kispadot a két vereség után. Előbbi esélyesebb, mert nagyon szívesen vállalná a feladatot, de a tulajdonos Silvio Berlusconi álma állítólag a holland tréner. Mindketten a Milan klasszisai voltak futballistaként." - Rijkaarddal érdekes lenne
Hát ezvanozsimiki írta:Milán megint kikapott![]()
![]()
Jók lesznek idén is![]()
Genoa-Milan 2-0

Az Inter meg nem lőtt gólt mégis nyert.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
na jó, talán nem volt akkora örömfoci, de marha jó volt látni quaresma mancini cseleit, a többiekről nem is beszélve, amint írtam ez a trió marha ütős lesz, ha mind1ikük csúcsformába lendül. amúgy murinhot én is sajnálom, pedig jött volna, csak nem akarta guardiolát másodedzőnek, ezért nem tárgyaltak vele tovább(a sajtó ezt írta)Xavinho írta:Azért az örömfoci talán túlzás,de az tény,hogy megnyerték a meccset 10 emberrel is.A különbség az Inter és a Barca között az edző.Mourinho nagyon jól igazolt(atott) és jól is rakta össze a csapatát.Sajnálom,h nem a Barcába jött.palesz77 írta:emberek, ez az Inter jobb mint akármejik olasz csapat, talán Milan dinho miatt, és én csak a látványra gondoltam. Quaresma érkezésénak örülök bár nálunk nagyobb szükség lett volna rá, de már mind1. ez a Mancini---Ibra---Quaresma támadótrió halálos lehet, habár együtt nem játszottak tegnap, én barcamecccs közben átkacsintgattam, amint vége volt lapoztam és olyan gyönyörű örömfocit láttam, ráadásul 10! emberrel, amit a mostani barca irigyelhet.
Az Inter egyetlen ellenfele Olaszországban egyedül a Juve lehet,mert a Milan harmatgyenge és a Roma + a Fiorentina nem elég erősek ahhoz,hogy felvegyék a versenyt az Interrel meg a Juve-val.
Azért az örömfoci talán túlzás,de az tény,hogy megnyerték a meccset 10 emberrel is.A különbség az Inter és a Barca között az edző.Mourinho nagyon jól igazolt(atott) és jól is rakta össze a csapatát.Sajnálom,h nem a Barcába jött.palesz77 írta:emberek, ez az Inter jobb mint akármejik olasz csapat, talán Milan dinho miatt, és én csak a látványra gondoltam. Quaresma érkezésénak örülök bár nálunk nagyobb szükség lett volna rá, de már mind1. ez a Mancini---Ibra---Quaresma támadótrió halálos lehet, habár együtt nem játszottak tegnap, én barcamecccs közben átkacsintgattam, amint vége volt lapoztam és olyan gyönyörű örömfocit láttam, ráadásul 10! emberrel, amit a mostani barca irigyelhet.
Az Inter egyetlen ellenfele Olaszországban egyedül a Juve lehet,mert a Milan harmatgyenge és a Roma + a Fiorentina nem elég erősek ahhoz,hogy felvegyék a versenyt az Interrel meg a Juve-val.