Barca vs. Real
- noname
- Llegenda del Barça
Lehet h volt a Realnak néhány helyzete, de aki jól játszott az sztem egyedül Guti és esetleg Saviola.A PSV rengeteg fiatallal játszott, nekik se a legerősebb csapatuk volt a pályán.Meg kellett volna verniük ezt a PSV-t. Cipész nyilatkozatai után ténleg azt vártam h legalább szépen játszanak, de ez nagyon elmaradt. Megérdemlik egymást Calderonnal. Mi szebben is játszunk és eredményesebben és most ne jöjjön egy madridista se azzal h gyengébb csapat ellen játszottunk, mert egy hosszú út után mi fáradtak voltunk és az ellenfél friss, ezenkívül hazai pálya és mégis nagyon szép és élvezehető volt a meccs.Így sose lesz a madridnál szép játék.
A Fifa egy szégyen
- Primitive
- Entrenador del Barça
Talán jönnek, de nem sírnék akkor sem, ha nem xDbarca99 írta:Viszont kiindulási alapnak nem rossz!Primitive írta:Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..![]()
Ha sok helyzeted van, te irányítassz, akkor előbb utóbb jönni fog az eredmény is.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Viszont kiindulási alapnak nem rossz!Primitive írta:Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..

Ha sok helyzeted van, te irányítassz, akkor előbb utóbb jönni fog az eredmény is.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..Real Madrid C.F. írta:Ezen semmit se kell megmagyarázni, sztem lőtt a PSV egy bomba golt, esélye sem volt Dudeknek, majd Dudeknek hála kaptunk egy szabadrugás golt...
Sokkal több helyzetünk volt mint a PSVnek, csakhát Raúlnak hála ismét 10 emberrel jáccottunk, mert neki jáccani kell, ha beledöglik is![]()
A pálya minősége elég ratyi volt, De la Red pedig egy 0!
Sokkal többet támadtunk, irányitottuk a játékot, de az utolso passzokat mindig elcseszték, vagy nem tudtak egy normálisat lőni....
Ez a torna is csak azért volt jo, h a Castillás játéksok közül kiderüljön ki annyira tehetséges h a madridba jáccon csereként....
Balboa egész jo volt, és Marcelo is sokkal jobb mint Torres....
De a csapaton lehetett látni, h semmi kedvük nem volt a játékhoz, és még nincsenek összeszokva.
De viszont én ennél jobb meccsre/játékra számitottam, de ez van..

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Barça B
Ezen semmit se kell megmagyarázni, sztem lőtt a PSV egy bomba golt, esélye sem volt Dudeknek, majd Dudeknek hála kaptunk egy szabadrugás golt...
Sokkal több helyzetünk volt mint a PSVnek, csakhát Raúlnak hála ismét 10 emberrel jáccottunk, mert neki jáccani kell, ha beledöglik is
Sokkal többet támadtunk, irányitottuk a játékot, de az utolso passzokat mindig elcseszték, vagy nem tudtak egy normálisat lőni....
Ez a torna is csak azért volt jo, h a Castillás játéksok közül kiderüljön ki annyira tehetséges h a madridba jáccon csereként....
De a csapaton lehetett látni, h semmi kedvük nem volt a játékhoz, és még nincsenek összeszokva.
Sokkal több helyzetünk volt mint a PSVnek, csakhát Raúlnak hála ismét 10 emberrel jáccottunk, mert neki jáccani kell, ha beledöglik is

- Primitive
- Entrenador del Barça
Jó, ezzel egyrész egyetértek, viszont nem szabad hibát, hibára halmozni! Ha jól emléxem csak a Stoke Cityt verték meg barimeccsen, és a Lokomotív Moszkvát... Azért barátságos meccset eleivel azért játszanak, hogy önbizalmat kapjon a csapat?! Javítsatok ki, ha nem így lenne..kovinho írta:Vagy: "...Ez csak egy felkészülési meccs, nem lehet belőle konkrétumokat levonni..."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2007.08.05. 20:45:38-kor.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Primitive
- Entrenador del Barça
Vagy, hogy :"... adtunk lehetőséget a fiataloknak is.."...Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokraÉn erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...
Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- aka Game90
Kiváncsi leszek a mai kifogásokra
Én erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Jaaaj szegény real,jaaaj szegény real

- Primitive
- Entrenador del Barça
Mekkora kacsa az egész, szegény reál szurkolók, sajnálom őket, megkérdezed, hogy kik vannak a keretbe, és sírva rohannak haza, mert már ők se tudják...Mr. Master írta:Na persze, a Romának ez pont meg is érikovinho írta:Ez már nekem is fájt.La Pulga írta:17:38 - A Marca mai száma szerint nem kizárt egy esetleges Cicinho-Mancini csere a Real Madrid és az AS Roma között.

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Na persze, a Romának ez pont meg is érikovinho írta:Ez már nekem is fájt.La Pulga írta:17:38 - A Marca mai száma szerint nem kizárt egy esetleges Cicinho-Mancini csere a Real Madrid és az AS Roma között.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát, annyira még nem vetemedek elLos Banditos írta:Szerencsére van TVE-m, úgyhogy ott.![]()
De a madridista online-on írják az eseményeket, ha angyon érdekel.![]()

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerencsére van TVE-m, úgyhogy ott.
De a madridista online-on írják az eseményeket, ha angyon érdekel.

De a madridista online-on írják az eseményeket, ha angyon érdekel.

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem a Realből csak Guti játszik jól, de helyette is kéne nekik Ballack.Miután beállt jobbak lettek támadásban és a szabikat is jól rúgja.Remélem elhozzák a németet.
Mancini pedig most hosszabbított asszem 2012-ig.

A Fifa egy szégyen
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Saviola szépített, 1-2.
- noname
- Llegenda del Barça
Szép volt de a védők is bénáztak.azért az tényleg durva h eddig a Real szinte csak szabadrúgásból tud veszélyeztetni... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.08.05. 19:53:32-kor.
A Fifa egy szégyen
- Primitive
- Entrenador del Barça
Srácok, nem akarom fikázni a Madridot, de ez már szánalmas, amit művelnek... PSV, ide-oda azért ennél többet kéne nyújtani, mert így nem lesz semmi, nem mintha sajnálnám... Schuster kománk, meg jól elb@szta a csapatot! Erre egy szó elég, SZÁNALMAS!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"