Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán jönnek, de nem sírnék akkor sem, ha nem xDbarca99 írta:Viszont kiindulási alapnak nem rossz!Primitive írta:Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..![]()
Ha sok helyzeted van, te irányítassz, akkor előbb utóbb jönni fog az eredmény is.
Viszont kiindulási alapnak nem rossz!Primitive írta:Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..
Igazad is lehetne, de sajnos a fociban az eredményt nézik, és nem azt hogy hány helyzeted volt, stb..Real Madrid C.F. írta:Ezen semmit se kell megmagyarázni, sztem lőtt a PSV egy bomba golt, esélye sem volt Dudeknek, majd Dudeknek hála kaptunk egy szabadrugás golt...
Sokkal több helyzetünk volt mint a PSVnek, csakhát Raúlnak hála ismét 10 emberrel jáccottunk, mert neki jáccani kell, ha beledöglik is![]()
A pálya minősége elég ratyi volt, De la Red pedig egy 0!
Sokkal többet támadtunk, irányitottuk a játékot, de az utolso passzokat mindig elcseszték, vagy nem tudtak egy normálisat lőni....
Ez a torna is csak azért volt jo, h a Castillás játéksok közül kiderüljön ki annyira tehetséges h a madridba jáccon csereként....
Balboa egész jo volt, és Marcelo is sokkal jobb mint Torres....
De a csapaton lehetett látni, h semmi kedvük nem volt a játékhoz, és még nincsenek összeszokva.
De viszont én ennél jobb meccsre/játékra számitottam, de ez van..
Jó, ezzel egyrész egyetértek, viszont nem szabad hibát, hibára halmozni! Ha jól emléxem csak a Stoke Cityt verték meg barimeccsen, és a Lokomotív Moszkvát... Azért barátságos meccset eleivel azért játszanak, hogy önbizalmat kapjon a csapat?! Javítsatok ki, ha nem így lenne..kovinho írta:Vagy: "...Ez csak egy felkészülési meccs, nem lehet belőle konkrétumokat levonni..."
Vagy, hogy :"... adtunk lehetőséget a fiataloknak is.."...Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokraÉn erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...
Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.
Mekkora kacsa az egész, szegény reál szurkolók, sajnálom őket, megkérdezed, hogy kik vannak a keretbe, és sírva rohannak haza, mert már ők se tudják...Mr. Master írta:Na persze, a Romának ez pont meg is érikovinho írta:Ez már nekem is fájt.La Pulga írta:17:38 - A Marca mai száma szerint nem kizárt egy esetleges Cicinho-Mancini csere a Real Madrid és az AS Roma között.
Na persze, a Romának ez pont meg is érikovinho írta:Ez már nekem is fájt.La Pulga írta:17:38 - A Marca mai száma szerint nem kizárt egy esetleges Cicinho-Mancini csere a Real Madrid és az AS Roma között.
Hát, annyira még nem vetemedek elLos Banditos írta:Szerencsére van TVE-m, úgyhogy ott.![]()
De a madridista online-on írják az eseményeket, ha angyon érdekel.![]()