Barca vs. Real
Azok hozzák fel Messi utolsó percben lőtt golját, akik vagy 5x csinálták ezt az idény végén... 

-
- Jugador del Barça
Annyit a hülye is lát, hogy a 2006/2007-es idény végeredménye: 1. Real Madrid, 2. FC Barcelona. Nem ezzel a pontegyenlőséggel elért bajnoki címmel akarok felvágni - van 29 másikSzandi írta:Ohoho... beszélhetnénk róla, hogy melyik csapat volt már többször kínos helyzetben... ki ígérget a vakvilágba...satöbbi. Ebbe a nevetséges témába inkább ne menjünk bele...![]()
![]()
Nem kéne ezzel kapálózni. Mi is hányjuk fel, amikor otthon aláztunk titeket 3-0-ra, és az egész Bernabeu felállva tapsolta a BARKÁT?????????,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zizou fan 2007.08.03. 21:40:53-kor.
Ezzel értek egyetHaggyátok már ezt Smile Nekem személy szerint nagyon uncsi már ez a felesleges bizoyngatás, hogy ki lesz a jobb. Majd a fiúk eldöntik a pályán, attól az nem lesz msá, hogy mi felhozzuk, hogy Messi hanyadik percben rugott gólt, meg, hogy a Real kikapott a Hannover ellen.

Moderátorok, go...(picture-delete)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Llegenda del Barça
Haggyátok már ezt
Nekem személy szerint nagyon uncsi már ez a felesleges bizoyngatás, hogy ki lesz a jobb. Majd a fiúk eldöntik a pályán, attól az nem lesz msá, hogy mi felhozzuk, hogy Messi hanyadik percben rugott gólt, meg, hogy a Real kikapott a Hannover ellen.

Ezért kár reggelni
Ja és nem Barka ha nem Barca! Jó?????

Ja és nem Barka ha nem Barca! Jó?????

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Roniee21 2007.08.03. 21:37:04-kor.
Ohoho... beszélhetnénk róla, hogy melyik csapat volt már többször kínos helyzetben... ki ígérget a vakvilágba...satöbbi. Ebbe a nevetséges témába inkább ne menjünk bele...
Nem kéne ezzel kapálózni. Mi is hányjuk fel, amikor otthon aláztunk titeket 3-0-ra, és az egész Bernabeu felállva tapsolta a BARKÁT?????????,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2007.08.03. 21:35:42-kor.
-
- Jugador del Barça
ODa vissza verjük a REAL-t?? Hadd emlékeztessem a kedves BARKÁSOKAT,hogy a bajnokságot a Real Madrid tulajdonképpen annak (is) köszönheti ,hogy Real - Barca : 2-0 és Barca - Real 3 - 3 ...Messi utolsó percben való szezon megmentő góljának köszönhetően... Azt mondjátok ez a REAL ugyanoylan mnt tavaly ,akkor ismét jobb lesz az egymást közti eredményünk veletek szemben ??!!
Amúgy én csak ennyit fűznék mindenhez :
Amúgy én csak ennyit fűznék mindenhez :
-
- Llegenda del Barça
Ez csak egy felkészülési meccs, és ahogy a Hannover elleni meccsből, szerintem ebből sem kell messzemenő következtetéseket levonni. Nem láttam a meccset, úgyhogy nem tudom, milyen focit játszottak, de ha jól látom, akkor 2-0ról lett 2-5, ami azért nem csúnya.
-
- Jugador del Barça
Úgy mint tavaly, vagy hogy gondoltad? Várjunk már még egy kicsit, mert a végén te hozod magad nevetséges/kínos helyzetbe.A győzelemtől függetlenül ugyanazt gondolom, amit leírtam, szvsz a Madridot idén odaverjük a bajnokságban.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hadd nyerjenek, még mi is megéghetünk a kövi idényben... De egyébként ezek a madridisták az összes vesztes meccsük után fel tudtak hozni valamit. Egyébként meg ahogy Capello mondaná: "A győzelmet nem kell magyarázni"
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Capitá del Barça
Azt hozzátenném, hogy 10 ember ellen rúgott még kettőt a Madrid. A győzelemtől függetlenül ugyanazt gondolom, amit leírtam, szvsz a Madridot idén odaverjük a bajnokságban.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- aka Game90
Azt nem mondd, hogy olyan hú, de jól játszottatok. De ne gyere azzal, hogy a fiatalok bénák, akkor minek játszanak??elpaís írta:Óóó... el is kellene szégyellni magunkat egy 5-2-es győzelem után a felkészülési időszakban?
Nézzetek már magatokba... fröcsögtök 4 oldalon keresztül.
Pá
Pá
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ne várd már el egy fanatikus Barca oldalon, hogy a Realt istenítsük! Gondolkozz már egy kicsit...
Game90 írta:Erre büszkék lehetnek a Realosok
Óóó... el is kellene szégyellni magunkat egy 5-2-es győzelem után a felkészülési időszakban?
Nézzetek már magatokba... fröcsögtök 4 oldalon keresztül.
Pá

-
- aka Game90
Mindenre van magyarázat 

- noname
- Llegenda del Barça
És te hol láttál focit?Hol volt az ígért szép játék?Ha téged ez meggyőzött, akkor kívánom h minden meccseteken így játsszatok.Talán meglesz a 10.hely.Real Madrid C.F. írta:Hol láttál te anti focit?

A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
Hol láttál te anti focit? Az első félidőbe kiállt egy elég ratyi csapat, Buenoval, Graneroval, akik egy normális paszt nem tudtak adni, és az oroszok meg lőttek szögiből egy golt, amire nem figyeltünk....
A második félidőben bejöttek Savioláék, h ne kapjunk ki, az első gol tényleg szerencse volt, de a többi nem!
Amugy beszélsz te anti focirol... Nem láttad h mennyire föl volt tolva a védekezésünk, és h végig mi jáccottuk a támadobb focit? A két szélső védő szinte mindig elöl volt, és ugy alakitottunk ki helyzeteket.
A második féldőben 3-2nél visszaálhattunk volna védekezni, de mi tartottuk a labdát és támadtunk, már ez is előre lépés a tavalyi [auto_cenzúra] foci után...
Amugy engem hidegen hagy az ilyen bari meccs, de azt utálom mikor lenézik a kedvenc csapatomat, még akkoris ha ez nem tétmeccs volt, mert akkor nyilván nem ez lett volna a kezdő....
A második félidőben bejöttek Savioláék, h ne kapjunk ki, az első gol tényleg szerencse volt, de a többi nem!
Amugy beszélsz te anti focirol... Nem láttad h mennyire föl volt tolva a védekezésünk, és h végig mi jáccottuk a támadobb focit? A két szélső védő szinte mindig elöl volt, és ugy alakitottunk ki helyzeteket.
A második féldőben 3-2nél visszaálhattunk volna védekezni, de mi tartottuk a labdát és támadtunk, már ez is előre lépés a tavalyi [auto_cenzúra] foci után...
Amugy engem hidegen hagy az ilyen bari meccs, de azt utálom mikor lenézik a kedvenc csapatomat, még akkoris ha ez nem tétmeccs volt, mert akkor nyilván nem ez lett volna a kezdő....
-
- aka Game90
Erre büszkék lehetnek a Realosok