Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
levproff írta:Ekkora egy hulladék csapatokat.levproff írta:Kettőt tettem mára, mert teganp a Barca vitte mind a kettőt..![]()
Aston Villa - Crystal Palace H
Stoke City - Manchester City V
Inter Milan - Chelsea XV
CSKA Moscow - Sevilla XV
Inter Milan - Chelsea (First yellow card) V
Fiorentina - AC Milan XV
Udinese - Cagliari HV
Vélemények?
A Chelsea meg ilyenkor nem kap sárgát elsőként...vicc ba.dmeg.Hihetetlen..
Ekkora egy hulladék csapatokat.levproff írta:Kettőt tettem mára, mert teganp a Barca vitte mind a kettőt..![]()
Aston Villa - Crystal Palace H
Stoke City - Manchester City V
Inter Milan - Chelsea XV
CSKA Moscow - Sevilla XV
Inter Milan - Chelsea (First yellow card) V
Fiorentina - AC Milan XV
Udinese - Cagliari HV
Vélemények?
hát szerintem igen, bár így látatlanban nem tudom, de ha 4*100 akkor 100al kell szorozni, az elment meccs melletti szorzót (vagyis már a kombinációban, alul)matyi02 írta:Akkor ott mellette van 4fölötti odds azt 100-al szal nyerek 400-at?![]()
Végül is HA bejön több a semminél a pénzem visszajön.
akkor 4x*100at raktál? Nem...akkor csak 100al kellmatyi02 írta:FtcSikiHun írta:FtcSikiHun írta:
A Rostock-Union Berlin döntetlen lesz...
Na ilyenkor bezzeg nem tippmixelek1000 forinttal fel lehetett volna nyomatni
Azon ment el a szelom.
A másik a Cityn áll ajánlom nekik, h nyerjenek bassztikuli![]()
![]()
![]()
Am 4/3-as kombi elment egy melette van egy szorzó akkor azt kell megszoroznom 400-al (annyival fogadtam) vagy azt szorozzam meg 300-al?
Szerk: bocs a 2őért![]()
FtcSikiHun írta:FtcSikiHun írta:
Na ilyenkor bezzeg nem tippmixelek1000 forinttal fel lehetett volna nyomatni
Pety-d írta:Meg tudnátok nekem mondani, hogy a holnapi Európa-Liga meccseknek mi lett a végeredménye az odavágón? Csak, hogy kb kit rakjak meg.
Stoke-nak elég jó runja van, merész volt, hogy tettél rájuk.Fernando írta:Man City meccset gondolom rengetegen nézik, és mindenki tudja a kezdőt nem?Csak mert fosok mint a galamb.
FtcSikiHun írta:
Aston Villanak rohadtul meg kéne vadulnia, Tottenham megy simán 2-0ra, pedig attól a meccstől féltem jobban...Fernando írta:Én a Milanra raktam![]()
Már csak ez van hátra:
Man City, Aston Villa. Kétséges nagyon...
Elsőnek végevargaakos írta:még él mindkét szelvényem:
4/3as:
Stuttgart-Barca V 1,6 elment
CSZKA-Sevilla 1fi D 1,93 elment
Inter-Chelsea mindkét csapat szerez gólt H 1,83
Galatasaray-Atma H 2,37
400as téttel
Olympiakosz-Bordeaux B. szerez gólt H 1,32 bejött
MU-West Ham H 1,17 bejött
Bremen Twente H 1,36
Valencia-FC Bruges H 1,25
Tottenham-Bolton H 1,42
Norwich-Southerd H 1,36 bejött (nehezen: D)
200as tét.
A Rostock-Union Berlin döntetlen leszDotn93 írta:És a másik kettő? Valszeg nem esnek egymásnak a csapatok a BL meccsen. Viszont a német másodosztályt ki ismeri?Fernando írta:Az bizony. Amugy kockázatos. Az összes valamire való amerikai játékos hiányozni fog valószínűleg.Dotn93 írta:Inter-Chelsea félidő D
Rostock-Berlin H
USA-Salvador (0-1) H
Ez kockázatos talán. Szerintetek? Az USA-Salvador meccs egyébként barátságos?
Mert pl a Go Ahead Eaglest sosem láttam játszani, 1,76-os oddszal adták és hozott a konyhára a győzelmük.socio66 írta:Jézusom,miért tippelsz olyan dologra,amiről azt sem tudod hogy micsoda..?
Így nehéz nyerni..
És a másik kettő? Valszeg nem esnek egymásnak a csapatok a BL meccsen. Viszont a német másodosztályt ki ismeri?Fernando írta:Az bizony. Amugy kockázatos. Az összes valamire való amerikai játékos hiányozni fog valószínűleg.Dotn93 írta:Inter-Chelsea félidő D
Rostock-Berlin H
USA-Salvador (0-1) H
Az bizony. Amugy kockázatos. Az összes valamire való amerikai játékos hiányozni fog valószínűleg.Dotn93 írta:Inter-Chelsea félidő D
Rostock-Berlin H
USA-Salvador (0-1) H