FC Barcelona 08/09
-
- aka Game90
Szép lenne ha tényleg eltudnánk hozni a Real elöl. De kiadni érte 15-20 millát azért, hogy a cserepadon üljön? Akkor inkább hagyjuk a fenébe.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Charlie
- Öreg Harcos
Azt jelenti, ahogy a címből tisztán kivehető, hogy Laporta nem engedi, hogy a reálba igazoljon Gago, és mindent elkövet, hogy keresztbe tegyen.Boixos írta:ez mit jelent magyarul? csak mert ezzel kezdődik a mai sport.esBoca dará prioridad al Barça si quiere a Gago

Amúgy nincs tippem, de gondolom érdeklődünk.
C.
- Gudjohnsen
- Barça C
Barca a második? lol... real -nak pedig benne kell lennie az első 10ben. Viszont barca jobb mint a real 

- Subinho
- Director del Fútbol
ez egy vicc komolyan mondom!!! sokszor bebizonyosodott, h ez a lista komolytalan!! a barca évek óta a legjobb csapat európában, de csak nemrég tudtunk NO.1. lenni, előtte pedig pl. az inter vezetett sokáig (csak nem tudom mire???) most meg a sevilla rögtön első, mert legyőzte a barcát... az csak 1 meccs volt!!! és persze a lyon, akik már kb. 129x nyerik meg a ligát 9., a marseille, aki meg halál [auto_cenzúra] évek óta, az 5.Enrique írta:Akit esetleg érdekel, visszacsúszott a csapat a 2. helyre a klubvilágranglistán.
Élmezőny:
1. (2.) Sevilla FC
2. (1.) FC Barcelona
3. (5.) Milan AC
4. (7.) Liverpool FC
5. (8.) Arsenal FC
- (6.) Olympique Marseille
7. (12.) FC Rapid Bucureşti
8. (9.) AS Roma I
9. (11.) Olympique Lyonnais
- (3.) FC Internazionale Milano
Teljes lista - Klubvilágranglista

-
- aka Game90
Mindjárt felakasztom magam, hogy csak másodikok vagyunk
Chelsea csak a 14., a Real meg a 24.
Ha jól láttam a Fehérvár a legjobb magyar csapat? Megelőzték pl az Evertont, az Atleticót, a M. Cityt és az Aston Villát.

Chelsea csak a 14., a Real meg a 24.

Ha jól láttam a Fehérvár a legjobb magyar csapat? Megelőzték pl az Evertont, az Atleticót, a M. Cityt és az Aston Villát.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Akit esetleg érdekel, visszacsúszott a csapat a 2. helyre a klubvilágranglistán.
Élmezőny:
1. (2.) Sevilla FC
2. (1.) FC Barcelona
3. (5.) Milan AC
4. (7.) Liverpool FC
5. (8.) Arsenal FC
8. (9.) AS Roma I
Élmezőny:
1. (2.) Sevilla FC
2. (1.) FC Barcelona
3. (5.) Milan AC
4. (7.) Liverpool FC
5. (8.) Arsenal FC
8. (9.) AS Roma I
-
- aka Game90
Én is így értettem csak nem jutott eszembe az a szó.Subinho írta:sztem annyit kéne helyesbíteni, hogy Eto'o nem KLASSZIKUS középcsatár

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem is inkább gudjohnsent kell favorizálni eto'o helyén, mert saviola NEM középcsatár, legalábbis nem 1 középcsatáros rendszerben. egy 4-4-2 -ben biztos jól ellene valaki párjaként, ahogy pl. robinho is adriano mellett, de egyedül ugyanolyan komolytalan lenne, mint a kis brazilt egyedül betenni középre... viszont robinho szeret és tud szélről indulni, míg saviola inkább középen szeret játszani! nos, emiatt nem kell frankinek... nem illik a játékstílusunkba...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Természetesen Eto'o véleményem szerint is,más szint mint Guddy.Subinho írta:sztem annyit kéne helyesbíteni, hogy Eto'o nem KLASSZIKUS középcsatár, mert nem csak álldogál elől és várja, h bepattanjon róla az a laszti amivel a többiek tömik (pl. Trezeguet, Inzaghi, Toni, Nistelrooy, Ronaldo) hanem kiveszi a játékból a részét nagy részben. sokat visszalép, kimegy szélre, stb... hozzá hasonló ilyen kaliberű és gólveszélyes támadó sztem csak 1 van, egy bizonyos Henry...
Guddyt ki kell úgymond szolgálni,míg Eto'o labdát szerez,helyzetbe is többször hozza magát,mint Gudy, védekezésbe is besegít a gyors letámadásaival...
Szóval ha Eto'o hoz mérjük Guddyt akkor egyértelműen Eto'o nyerne,de most Saviolához kell hasonlítani,azt meg úgy lehetne,ha mindegyik kb ugyanannyi játéklehetőséget kapna Frank-től....
Eddig Gudy többet kapott,és bízonyított nem is keveset....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem annyit kéne helyesbíteni, hogy Eto'o nem KLASSZIKUS középcsatár, mert nem csak álldogál elől és várja, h bepattanjon róla az a laszti amivel a többiek tömik (pl. Trezeguet, Inzaghi, Toni, Nistelrooy, Ronaldo) hanem kiveszi a játékból a részét nagy részben. sokat visszalép, kimegy szélre, stb... hozzá hasonló ilyen kaliberű és gólveszélyes támadó sztem csak 1 van, egy bizonyos Henry...
- Andris
- Adminisztrátor
Hát nem tom, nálam nem igazán állja meg a helyét az a kijelentés, h etoo nem középcsatár. Spanyol gólkirály lett, és igazi középcsatár. Az csak a pláne, h jól játszik más poszton is.Game90 írta:Eto'o tuti első számú csatár. Gudjohnsen tényleg nem egy Van Nistelrooy vagy Drogba szerű középcsatár, de Guddy nálunk középcsatárt (középcsatár szerűséget) játszik. Ő lenne nálam a második számú csatár. Makaay pedig már rég nem a régi formájában van sztem.
De ha jól belegondolunk Eto'o sem egy igazi középcsatár. Pl sokat lép vissza. A BL-döntőban pedig baloldali csatárt játszott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Itt nem Guddyval van baj, hanem azzal h nem igazán középcsatár.ozsimiki írta:És miből jött rá a vezetőség![]()
Abból,h amikor találkozik a labdával szinte mindig alkot valamit? Mert így volt eddig, kiállítás róla,gólpassz,gól, szóval eddig egyáltalán nem mondott csődőtt,és ez a hír egy nagy kacsa
![]()
Ha meg tényleg akarnak vkit igazolni,akkor sem azért,mert Guddy nem felel meg
Persze szépen fejezi be a helyzetet, de ritkán kerül helyzetbe, és sokszor visszafelé hozza a labdát, ha van előtte védő.
Egyébként jól játszott, csak mondom sokszor visszafele mozog a labdával.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
És miből jött rá a vezetőséglionelmessi19 írta:Szerintem is eléggé nagy kamu, de azért várjuk ki a végét. szerintem rájött a vezetőség, h Guddy nem olyan nagy spíler középen, és kell egy pótlás. Bár ilyen esetben közel sem Makay lenne az első gondolatom.Game90 írta:Ez a Makaay hír nagy kacsa lehet.Minek kell ide? Harmadik számú középcsatárnak elférne.
Egyébként Game90, szerinted mér csak harmadik lenne?
Ki egyáltalán a második, mer hogy Guddy nem egy igazi középső, az hétszentség.![]()
![]()
Nem azt mondom, h rossszul játszik, sőt jobb, mint amire számítottam, de akkor sem középre termett...

Ha meg tényleg akarnak vkit igazolni,akkor sem azért,mert Guddy nem felel meg

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Eto'o tuti első számú csatár. Gudjohnsen tényleg nem egy Van Nistelrooy vagy Drogba szerű középcsatár, de Guddy nálunk középcsatárt (középcsatár szerűséget) játszik. Ő lenne nálam a második számú csatár. Makaay pedig már rég nem a régi formájában van sztem.
De ha jól belegondolunk Eto'o sem egy igazi középcsatár. Pl sokat lép vissza. A BL-döntőban pedig baloldali csatárt játszott.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem is eléggé nagy kamu, de azért várjuk ki a végét. szerintem rájött a vezetőség, h Guddy nem olyan nagy spíler középen, és kell egy pótlás. Bár ilyen esetben közel sem Makay lenne az első gondolatom.Game90 írta:Ez a Makaay hír nagy kacsa lehet.Minek kell ide? Harmadik számú középcsatárnak elférne.
Egyébként Game90, szerinted mér csak harmadik lenne?
Ki egyáltalán a második, mer hogy Guddy nem egy igazi középső, az hétszentség.

Nem azt mondom, h rossszul játszik, sőt jobb, mint amire számítottam, de akkor sem középre termett...
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Ez a Makaay hír nagy kacsa lehet.
Minek kell ide? Harmadik számú középcsatárnak elférne.

- Subinho
- Director del Fútbol
jaja, elég hihető...
mondjuk én a nyáron örültem volna mondjuk egy saviola - oliveira cserének... saviola játszhatna a betisben, oli meg most igen jól jönne... és gudjohnsentől azé jobb játékban...

mondjuk én a nyáron örültem volna mondjuk egy saviola - oliveira cserének... saviola játszhatna a betisben, oli meg most igen jól jönne... és gudjohnsentől azé jobb játékban...
- Subinho
- Director del Fútbol
az origo nem nagyon szokott hazudni... minden esetre január messze van, addig bármi történhet!!! én sem hinném, h makaaynak ide kéne jönni!!! amikor elment a bayern-be nagyon ment neki, de a tavalyi éve már nem volt vmi nagy durranás...
saviolat meg el kell fogadni, reikard nem akarja játszatni!!! nem klasszikus egyedüli középcsatár!!! ő max 2 csatáros rendszerben lehetne játszatni, vagy szélről messi, vagy roni helyett, de most nem az a hiányposzt, hanem a közép... 1 emberünk van, mivan ha megsérül ő is???
saviolat meg el kell fogadni, reikard nem akarja játszatni!!! nem klasszikus egyedüli középcsatár!!! ő max 2 csatáros rendszerben lehetne játszatni, vagy szélről messi, vagy roni helyett, de most nem az a hiányposzt, hanem a közép... 1 emberünk van, mivan ha megsérül ő is???
MESESubinho írta:most olvastam az origon, h a barca januárban meg akarja szerezni Makaayt a Bayernből, Saviola pedig a Fiorentínában köthet ki...
-
- Director del Fútbol
Hát ez már tényleg hihetetlen... rijkaardnak mindegy, hogy ki, csak ne Saviola? Makaay amúgy is leszállóágban van már régóta 
De ha a Nyúlnak el kell mennie, akkor menjen a Fioba, mert nagyon szeretem azt a csapatot!

De ha a Nyúlnak el kell mennie, akkor menjen a Fioba, mert nagyon szeretem azt a csapatot!