Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt jelenti, ahogy a címből tisztán kivehető, hogy Laporta nem engedi, hogy a reálba igazoljon Gago, és mindent elkövet, hogy keresztbe tegyen.Boixos írta:ez mit jelent magyarul? csak mert ezzel kezdődik a mai sport.esBoca dará prioridad al Barça si quiere a Gago
ez egy vicc komolyan mondom!!! sokszor bebizonyosodott, h ez a lista komolytalan!! a barca évek óta a legjobb csapat európában, de csak nemrég tudtunk NO.1. lenni, előtte pedig pl. az inter vezetett sokáig (csak nem tudom mire???) most meg a sevilla rögtön első, mert legyőzte a barcát... az csak 1 meccs volt!!! és persze a lyon, akik már kb. 129x nyerik meg a ligát 9., a marseille, aki meg halál [auto_cenzúra] évek óta, az 5.Enrique írta:Akit esetleg érdekel, visszacsúszott a csapat a 2. helyre a klubvilágranglistán.
Élmezőny:
1. (2.) Sevilla FC
2. (1.) FC Barcelona
3. (5.) Milan AC
4. (7.) Liverpool FC
5. (8.) Arsenal FC
- (6.) Olympique Marseille
7. (12.) FC Rapid Bucureşti
8. (9.) AS Roma I
9. (11.) Olympique Lyonnais
- (3.) FC Internazionale Milano
Teljes lista - Klubvilágranglista
Én is így értettem csak nem jutott eszembe az a szó.Subinho írta:sztem annyit kéne helyesbíteni, hogy Eto'o nem KLASSZIKUS középcsatár
Természetesen Eto'o véleményem szerint is,más szint mint Guddy.Subinho írta:sztem annyit kéne helyesbíteni, hogy Eto'o nem KLASSZIKUS középcsatár, mert nem csak álldogál elől és várja, h bepattanjon róla az a laszti amivel a többiek tömik (pl. Trezeguet, Inzaghi, Toni, Nistelrooy, Ronaldo) hanem kiveszi a játékból a részét nagy részben. sokat visszalép, kimegy szélre, stb... hozzá hasonló ilyen kaliberű és gólveszélyes támadó sztem csak 1 van, egy bizonyos Henry...
Hát nem tom, nálam nem igazán állja meg a helyét az a kijelentés, h etoo nem középcsatár. Spanyol gólkirály lett, és igazi középcsatár. Az csak a pláne, h jól játszik más poszton is.Game90 írta:Eto'o tuti első számú csatár. Gudjohnsen tényleg nem egy Van Nistelrooy vagy Drogba szerű középcsatár, de Guddy nálunk középcsatárt (középcsatár szerűséget) játszik. Ő lenne nálam a második számú csatár. Makaay pedig már rég nem a régi formájában van sztem.
De ha jól belegondolunk Eto'o sem egy igazi középcsatár. Pl sokat lép vissza. A BL-döntőban pedig baloldali csatárt játszott.
Itt nem Guddyval van baj, hanem azzal h nem igazán középcsatár.ozsimiki írta:És miből jött rá a vezetőség![]()
Abból,h amikor találkozik a labdával szinte mindig alkot valamit? Mert így volt eddig, kiállítás róla,gólpassz,gól, szóval eddig egyáltalán nem mondott csődőtt,és ez a hír egy nagy kacsa
![]()
Ha meg tényleg akarnak vkit igazolni,akkor sem azért,mert Guddy nem felel meg
És miből jött rá a vezetőséglionelmessi19 írta:Szerintem is eléggé nagy kamu, de azért várjuk ki a végét. szerintem rájött a vezetőség, h Guddy nem olyan nagy spíler középen, és kell egy pótlás. Bár ilyen esetben közel sem Makay lenne az első gondolatom.Game90 írta:Ez a Makaay hír nagy kacsa lehet.Minek kell ide? Harmadik számú középcsatárnak elférne.
Egyébként Game90, szerinted mér csak harmadik lenne?
Ki egyáltalán a második, mer hogy Guddy nem egy igazi középső, az hétszentség.![]()
![]()
Nem azt mondom, h rossszul játszik, sőt jobb, mint amire számítottam, de akkor sem középre termett...
Szerintem is eléggé nagy kamu, de azért várjuk ki a végét. szerintem rájött a vezetőség, h Guddy nem olyan nagy spíler középen, és kell egy pótlás. Bár ilyen esetben közel sem Makay lenne az első gondolatom.Game90 írta:Ez a Makaay hír nagy kacsa lehet.Minek kell ide? Harmadik számú középcsatárnak elférne.
MESESubinho írta:most olvastam az origon, h a barca januárban meg akarja szerezni Makaayt a Bayernből, Saviola pedig a Fiorentínában köthet ki...