Frank Rijkaard #2
-
- Barça C
Nincs mese Franknek mennie kell!Más elképzelés,frissités kell!Másfél éve csak küzködünk,ennyi türelem volt,ennyi járt is,de tovább ne!Bajnokság elment kár szépiteni,aBL-ben vannak jobb formában lévő csapatok,talán csak a kupa marad,talán.Az,hogy szinte az egész csapat formán kivül játszik az edző felelőssége!!Ettől a csapattol elfogadhatatlan,hogy az utolso 10 meccsén 12 golt lőjön!!
Gratulálok a cikkhez! Teljesen hűen tükrözi a helyzetet, mielőtt még elolvastam volna, szinte szóról szóra ugyanezt akartam leírni!
Annyit talán hozzátennék, hogy Szerintem a BL megnyerése se kéne hogy megmentse Rijkaardot, hisz míg a BL-ben egy kis szerencse kell, addig a Ligát végig kell robotolni! Márpedig nem igazán láttam ilyesmit a csapattól! Már várom a nyarat nagyon, hogy eldőljön már végre hogy mi lesz!
G.
Annyit talán hozzátennék, hogy Szerintem a BL megnyerése se kéne hogy megmentse Rijkaardot, hisz míg a BL-ben egy kis szerencse kell, addig a Ligát végig kell robotolni! Márpedig nem igazán láttam ilyesmit a csapattól! Már várom a nyarat nagyon, hogy eldőljön már végre hogy mi lesz!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nyilván nem lenne olyan jó, mint Oleguer, de azért nem lenne olyan rossz. A maga korában az egyik legjobb játékos volt, és a mostani edzéseken ő is néha aktívabban vesz részt.
Oleguer egyébként tényleg nem Barça-szint, de szerintem itt mindenki berosálna örömében, ha csak fele annyira tudna focizni, mint a katalán.

Oleguer egyébként tényleg nem Barça-szint, de szerintem itt mindenki berosálna örömében, ha csak fele annyira tudna focizni, mint a katalán.

in to exile
Na.
Azért az olasz alva is jobb, mint Renom.
Azt viszont nem értem, hogy amikor amúgy sincs normális jobbhátvédünk aki bevethető, akkor miért nem nyúl az utánpótláshoz Rijkaard... nem lehet az ottani jobb bekk sem rosszabb, mint a szőrmók.
Azért az olasz alva is jobb, mint Renom.
Azt viszont nem értem, hogy amikor amúgy sincs normális jobbhátvédünk aki bevethető, akkor miért nem nyúl az utánpótláshoz Rijkaard... nem lehet az ottani jobb bekk sem rosszabb, mint a szőrmók.
Azért én tennék egy kiserletet és hosszú lenne a lista!gekkodan írta: Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...

De Cannavaro 2007 "teljesítménye" is simán übereli szegény Oleguer-ét.
Szánalmas, nyilván sose láttad játszani.Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
Ugyan honnan veszed? Néhány hete azzal volt teli a sajtó, hogy a Liverpool egyáltalán nem érdekli. Annyira nincs jelentőssége ezen rágódni. Pénz beszél, Murinho ...aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
szerintem is edzőt kell váltani még akkor is ha az egyik legszebb barca korszakot élhettük át vele. és ha már kell... miért várnánk vele a nyárig? ha most váltanánk előbb megismernék a játékosok az új edző elképzeléseit.
jöjjön mourinho vagy scolari szinte mind1 egyikhez sem lehet mérni a mi frankünket. sajnos...
jöjjön mourinho vagy scolari szinte mind1 egyikhez sem lehet mérni a mi frankünket. sajnos...
Öööö, primitívkéim, miről beszéltek? Olvassatok utána, hogy telt szerény pályafutása játékosként... A világ száz legjobb futballistái között megtalálható. Fura, hogy ezt egy futballal kapcsolatos fórumon bizonygatni kell...gekkodan írta:Nem vagyok benne biztos. Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
Mondjuk az, aki most 15 éves ipari iskolás, az a nyolcvanas-kilencvenes években nem nagyon élt még köztünk....
- Fernando
- Llegenda del Barça
Személyesen találkoztatok és elmondta neked. Tesem tudhatsz többet nálunk. Szennylap mindenhol van ittis angliába is és spanyolországba is.aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- robertfcb
- Capitá del Barça
Liverpool? És te ezt milyen forrásból tudod? Mert nagyon kétlem hogy Angliában folytatja, kijelentette hogy ki akarja magát próbálni más ligákban...aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Andris
- Adminisztrátor
Őszintén szólva fáradt vagyok most ahhoz, hogy végigolvassak itt mindent, de egy valami szerintem biztos.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.
Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.
Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Rijkaard edzői és játékosi karrierjét egy forum oldalon említeni bűn (hamár vén trotty is a pályához)
Nagyszerű játékos volt Frank Rijkaard! A Világ egyik legjobbja
Piramis
Nagyszerű játékos volt Frank Rijkaard! A Világ egyik legjobbja
Piramis
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Mégis nézz át R10 topicjába, ahol egyesek még mindíg reménykednek, mert 2-3 éve sztár volt...Rijkaard detto. Környezetváltozás kell mindkettőnek!
Piramis
Milyen piramisról beszél főnök úr?
A 3 idézésről, amit már kiszedtem.Nem olvasunk szabályzatot?
Piramis
Milyen piramisról beszél főnök úr?
A 3 idézésről, amit már kiszedtem.Nem olvasunk szabályzatot?

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát ilyen nagy csapatba biztos hogy nem.
Ha már Rijkaard:Ő is egy kiégett világsztár mint Roni nem tudna többet hozzátenni a játékhoz!
Rijkaard a téma, nem II. Ramszesz
Ha már Rijkaard:Ő is egy kiégett világsztár mint Roni nem tudna többet hozzátenni a játékhoz!

Rijkaard a téma, nem II. Ramszesz
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Director del Fútbol
Nem vagyok benne biztos. Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
- Karashu
- Jugador d'estrella
3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Értelmes hozzászólás. Eddig ez elég kulturált forum volt ahol beszélgetni szokás, nem hőstetteket írogatni.OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!
Ki van velem?Rántsuk le a leplet, betelt a pohár!Döntsd fel a kordont mi előtted áll!Szoríthat a bilincs és kattanhat a zár BARCA MENNYORSZÁG!hehe

- Karashu
- Jugador d'estrella
Lehet, hogyha lenne mellette egy jó másodedző, akkor jól menne neki az edzősködés, de én lecserélném Mourinhóra Rikaard-ot akkor is!
Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Director del Fútbol
Nyugodtan elkezdhetitek, de sajnos semmire nem fogtok menni:( De a szándék jó:DKarashu írta:Én már elküldtem volna a f*szomba január elején! És mi a franc ez a "mindenkinek fáj mindene"? A végén felmeghy a pályára 1 csatár, 2 középpályás, 2 védő, meg Valdes!OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!
Ki van velem?Rántsuk le a leplet, betelt a pohár!Döntsd fel a kordont mi előtted áll!Szoríthat a bilincs és kattanhat a zár BARCA MENNYORSZÁG!hehe
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én már elküldtem volna a f*szomba január elején! És mi a franc ez a "mindenkinek fáj mindene"? A végén felmeghy a pályára 1 csatár, 2 középpályás, 2 védő, meg Valdes!OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!

Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Váltsuk le ezt Frankot!
Hajrá Sopron!
"Ó szeretlek Alkohol
Beléd szerettem azon a bizonyos alkonyon
Ó szeretlek te jó kis szesz
Mert az emberrel valóságos csodát tesz"OROSZ10...
"Ó szeretlek Alkohol
Beléd szerettem azon a bizonyos alkonyon
Ó szeretlek te jó kis szesz
Mert az emberrel valóságos csodát tesz"OROSZ10...