2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért én tennék egy kiserletet és hosszú lenne a lista!gekkodan írta: Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...
Szánalmas, nyilván sose láttad játszani.Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
Ugyan honnan veszed? Néhány hete azzal volt teli a sajtó, hogy a Liverpool egyáltalán nem érdekli. Annyira nincs jelentőssége ezen rágódni. Pénz beszél, Murinho ...aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
Öööö, primitívkéim, miről beszéltek? Olvassatok utána, hogy telt szerény pályafutása játékosként... A világ száz legjobb futballistái között megtalálható. Fura, hogy ezt egy futballal kapcsolatos fórumon bizonygatni kell...gekkodan írta:Nem vagyok benne biztos. Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
Személyesen találkoztatok és elmondta neked. Tesem tudhatsz többet nálunk. Szennylap mindenhol van ittis angliába is és spanyolországba is.aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
Liverpool? És te ezt milyen forrásból tudod? Mert nagyon kétlem hogy Angliában folytatja, kijelentette hogy ki akarja magát próbálni más ligákban...aronba írta:Hát azért szánalom, hogy itt mindenki Mourinhot akarja. Barcába nem kell meg nem is fog jönni, ha olvasna az angol lapokat egyértelmű lenne a múlt héten mondta, nem szándékozik Spanyolországba jönni. Ha még nem tudná valki nyártól a Liverpool edzője lesz.
Nem vagyok benne biztos. Presasnál [auto_cenzúra] védőt nem sokat találsz a földön...Karashu írta:3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
3x sz*rabb lenne mint Oleguer sztem!Ilúvatar írta:van egy jobb ötletem: Frank kapjon egy barca mezt, és jáccon a meccsen!
Értelmes hozzászólás. Eddig ez elég kulturált forum volt ahol beszélgetni szokás, nem hőstetteket írogatni.OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!
Ki van velem?Rántsuk le a leplet, betelt a pohár!Döntsd fel a kordont mi előtted áll!Szoríthat a bilincs és kattanhat a zár BARCA MENNYORSZÁG!hehe
Nyugodtan elkezdhetitek, de sajnos semmire nem fogtok menni:( De a szándék jó:DKarashu írta:Én már elküldtem volna a f*szomba január elején! És mi a franc ez a "mindenkinek fáj mindene"? A végén felmeghy a pályára 1 csatár, 2 középpályás, 2 védő, meg Valdes!OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!
Ki van velem?Rántsuk le a leplet, betelt a pohár!Döntsd fel a kordont mi előtted áll!Szoríthat a bilincs és kattanhat a zár BARCA MENNYORSZÁG!hehe
Én már elküldtem volna a f*szomba január elején! És mi a franc ez a "mindenkinek fáj mindene"? A végén felmeghy a pályára 1 csatár, 2 középpályás, 2 védő, meg Valdes!OROSZ10 írta:Váltsuk le ezt Frankot!