Hátul igen meg voltunk zavarodva,és nem is ritkán sajnos

A középpályától az bántotta leginkább a szememet,h egy labdával nem tudtunk szinte saját playát megtalálni a kiugratásokkal,beívelésekkel.Bár ez nem cs a KP-ra volt jellemző,hanem mindenkire.

A támadókról annyit,h labda nélkül ők sem tudnak mit kezdeni.Ha nem találja el a labda az embert,nehéz befejezni.Mindazonáltal naon enerváltak voltunk fent IS.
A válogatott meccsek rátették a bélyegüket a playákra.
Küzdeniakarásból/tudásból ismét letettük a névjegyet,továbbra is erősítve bennem a hitet,amit a csapat iránt érzek.A mostani BARCELONA-nál nem tudnék olyan pillanatot mondani,amikor kilátástalan lenne egy meccs.Legalábbis számomra.Lehet ezt túlzott optimizmusnak nevezni,v akárminek,de én így gondolom.(Mondjuk 0:2nél a 80. percben már nem a győzelemben gondolkodom,de egy xet még elérhetőnek tartanék BÁRKI ELLEN,egyenlő létszám mellett...

Mindenképpen a 3 pont megszerzését tartottam szem előtt,de a meccset elnézve,nem olyan nagy problem ez az egy sem.Továbbra is tartjuk a veretlenséget,ez a lényeg.
Naon gyenge nap volt ez számunkra,de ilyenek is hozzátartoznak egy bajnoksághoz.Remélem minél kevesebbre lesz példa a szezon során most már.
Pep rotációját azért nem annyira kritizálnám,mert egész idényben ezt csinálja és az esetek döntő többségében működött.Ha nem játszat bizonyos playákat,jön a fanyalgás,ha játszanak,akkor meg azért...22es csapdája.
Ha vkinek ez bántja a szemét,akkor véleményem szerint nem cs akkor kéne ezt erősen hangoztatni,amikor láthatóan nem megy a szekér,hanem akkor is,amikor jó a csapat.Hisz' akkor is rotáció van,nem?

Nah még a végére annyit,h bízzunk benne,h végre megfázik a reál is holnap (ippegpont ideje lenne már...

UFF,beszéltem