Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Badi írta:..Caseres személyes kedvencem, de be kell látni, hogy tragédia. Hleb mehetne a b csapatba. Iniesta, Xavi, mintha nem is ők lettek volna. Etoo isten
Lehet, hogy ugy nyertünk volna. De szerintem Pep sem gondolta volna, hogy egy ilyen Betis fog kilépni a pályára, egyébként pedig nem volt olyan gyenge a kezdö 11. Plusz a héten válogatott meccsek voltak, megérdemelnek a fiuk egy kis pihenöt.jani-szig írta:Az 1. félidőben kellett volna játszatni a standart játékosokat és az eredménytől függően változtatni a kezdő csapaton. Nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi időben sokszor kell futni az eredmény után.![]()
Forca Barca !
Hát,küzdeni azt tudnak,de semmi egyebet nem mutattak fel,két gól közvetett szituból...A Betis meg nagyon játszott,na!![]()
Sőt, én most megmondom, hogy lesz egy potyája.kovinho írta:Ezt biza' meglehetett volna nyerni. Csak volt egy Ricardo. Nagy pénzben fogadnék, hogy a Madrid ellen nem lesz ilyen káprázatos formában.
Pana volt, igazad van, már beugrott.Lampiao írta:Az Olimpiakosz jelentkezett be érte... Vagy a Panathinaikos... De a Barca rögtön lerázta magáról..Ezt mondta a speaker... Megjegyzem ettől nem is féltem. (mármint, hogyesetleg eladjuk)
Messa írta: Szerk.:
Nemtudom, jó helyre írom-e.
Valamelyik meccsen mondta a szpíker, hogy visszautasították valamelyik klub ajánlatát Cáceresért.
Tudom, hogy nem sok az info, kb. ennyire emlékszek.
Más is emlékszik rá? Ennek mennyi a valóságalapja, hogy egyáltalán tett-e az a klub tényleges ajánlatot? Mert én nem nagyon emlékszek ilyenre, persze lehet, hogy közöltétek az oldalon...