Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az gondolom még véletlenül sem zavar, hogy most fejezte be a CA-t.Ilúvatar írta:remélem már játszani fog 23. -án, hogy megnézhessünk őt, hogyan játszik nálunk.
És akkor vegyük figyelembe, hogy még csak 22 éves, + most bekerül egy nem akármilyen csapatba...palesz77 írta:Na komolyra fordítva a szót. Sánchezt szerintem nem csak én láttam már játszani, azért ő nem egy Oleguerrel és társaival, akikről csak youtubeon készül jó videó, amúgy meg szerencsétlenkednek csak szinte - Drenthe pl- hanem egy tényleg ügyes és jó játékos, aki engem valóban emlékeztet Ronaldinhora, a pályán betöltött szerepe miatt, csak - egyenlőre(?) - gyengébb kiadásban...
A trükkök közül meg amiket linkeltem nem tudom melyiket tudná használni a meccsen, a rabonát esetleg - de szép is lenne -, meg az elasticot a levegőben - azt hogy csinálja... - de a többi az csak edzésekre meg bemelegítésekre való. Bár gondolom tudja mindenki...
Ja hogy Oleguer ekkora spíler volt? Kár hogy anno eladtuk, micsoda párost alkothatna most Piquével, meg meg lenne oldva Alves cseréje is. Szerintem vissza kéne vásárolni, ez a videó meggyőzött...FtcSikiHun írta:Tényleg ügyes srác, kezdem is megkedvelni a játékát, de azért videók alapján ne ítéljünk már. Mindenkiről lehet legjobb pillanatokat összeállítani.
http://www.youtube.com/watch?v=ghVdMtaD ... re=related
Itt is sikerült
ez igen....palesz77 írta:Remélem a bemutatásán majd villant valamit ezek közül...![]()
Miert vagsz ilyen savanyu pofat ehhez?Barca_10 írta:palesz77 írta:Remélem a bemutatásán majd villant valamit ezek közül...![]()
Ezeket a trükköket látva talán picit elkiabálva de egy új Ronaldinhot szerzett a csapat..aztán ha meccseken is tudja ezeket..
Nekem is pont ugyanez jutott eszembe. Mekkora lenne már, ha ilyeneket villogtatna a meccseken is...Barca_10 írta:palesz77 írta:Remélem a bemutatásán majd villant valamit ezek közül...![]()
Ezeket a trükköket látva talán picit elkiabálva de egy új Ronaldinhot szerzett a csapat..aztán ha meccseken is tudja ezeket..
palesz77 írta:Remélem a bemutatásán majd villant valamit ezek közül...![]()
Köszönöm szépen!Leomessi14 írta:Istenem,nem teljesen mindegy,hogy hanyasban jatszik?
En peldaul lesza*om,hogy hanyasban futkorasznak a jatekosaink,amig igy jatszanak....![]()
Nem is nagyon tudom,hogy ki hanyasban jatszik,nem is erdekelt soha,a napokban neztem utanna,mert sose utotte meg a szememet,hogy peldaul Maxwell hanyasban van....