Barca vs. Real
-
- Director del Fútbol
13:10 - Amennyiben Robben nem jön össze, a Madrid Quaresmát igazolhatja le (as.com)
Én jobban örülnék,ha Robben menne oda,Quaresma sztem nagyon tehetséges játékos,Madridban lehetne belőle valami.
Én jobban örülnék,ha Robben menne oda,Quaresma sztem nagyon tehetséges játékos,Madridban lehetne belőle valami.
Egy kicsit kabaré szagú ami a Realnál megy. 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- noname
- Llegenda del Barça
11:35 - Ramón Calderón: "Az elkövetkezendő néhány napban 2-3 új igazolást fogunk bejelenteni."

Tovább bővült:Robben,Drenthe,Kaka,Pato,Van der Vaart,Quaresma,Nasri,Lucho Gonzalez,Kalström,Di Maria,Iniesta és HUSZTI
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Az érdekelne h ki volt az az idegbeteg mardidista, aki tegnap éjjel ezt megálmodta.Zozzy 5 írta:Ennyi volt a szezonunk, nem fogunk semmit sem nyerniEnrique írta:Kaká a Real Madrid buszára szállt fel Moszkvában!!!
Most biztos megveszik!!!!![]()
![]()
![]()
Jaaaajjj!!!![]()
Nekünk már esélyünk sincs

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Ennyi volt a szezonunk, nem fogunk semmit sem nyerniEnrique írta:Kaká a Real Madrid buszára szállt fel Moszkvában!!!
![]()
![]()
Jaaaajjj!!!![]()

- noname
- Llegenda del Barça
Mit vársz a Marcától.A foci24 megbízhatóbb!Ezek csak elferdítik a híreket.Enrique írta:Kaká a Real Madrid buszára szállt fel Moszkvában!!!
![]()
![]()
Jaaaajjj!!!![]()

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
JézusomEnrique írta:Kaká a Real Madrid buszára szállt fel Moszkvában!!!
![]()
![]()
Jaaaajjj!!!![]()
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Forza Lazio!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
ÚristenEnrique írta:Kaká a Real Madrid buszára szállt fel Moszkvában!!!
![]()
![]()
Jaaaajjj!!!![]()

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
noname írta:Úristen![]()
Lefordulok a székről!!!Mit olvastam a madridistán
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Filipovics Vladan (többek közt Huszti menedzsere) azt nyilatkozta, hogy, idézem: ,, Tisztában vagyok azzal, hogy a Real Madrid Kakára, Robbenre és hozzájuk hasonlóan világklasszis játékosokra vadászik elsősorban, de egyelőre a bal oldalon valóban nem tudtak úgy igazolni, ahogy tervezték. És ha már a csapat edzője mondja azt, hogy felfigyelt Huszti Szabolcsra, akkor talán mégsem akkora badarság előállni egy ilyen ötlettel. Predrag Mijatovicot régóta ismerem, ilyen ügyben is felhívhatom őt, és meg is teszem ezt. Aztán meglátjuk. Mert valóban a jó és váratlan ötletekből születnek a legjobb üzletek."

- noname
- Llegenda del Barça
Úristen
Lefordulok a székről!!!Mit olvastam a madridistán
:

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Filipovics Vladan (többek közt Huszti menedzsere) azt nyilatkozta, hogy, idézem: ,, Tisztában vagyok azzal, hogy a Real Madrid Kakára, Robbenre és hozzájuk hasonlóan világklasszis játékosokra vadászik elsősorban, de egyelőre a bal oldalon valóban nem tudtak úgy igazolni, ahogy tervezték. És ha már a csapat edzője mondja azt, hogy felfigyelt Huszti Szabolcsra, akkor talán mégsem akkora badarság előállni egy ilyen ötlettel. Predrag Mijatovicot régóta ismerem, ilyen ügyben is felhívhatom őt, és meg is teszem ezt. Aztán meglátjuk. Mert valóban a jó és váratlan ötletekből születnek a legjobb üzletek."
A Fifa egy szégyen
Motta, Edmilson, Oleguer, Gudjohnssen, Maxi, Ezquerro

-
- Hírhozó-cikkíró
Vigyázz mit mondasz. Itt a falnak is füle van. Mindjárt jön valamelyik madridista és kioktat, hogy a XXI. században is ők a sikeresebbek...Atesz írta:Persze, mert akkor a Real volt a sikeres csapat, most meg mi vagyunk a sikeresebbek...gajeraro írta:Régen mindenki a realba akart menni és most már senki persze lehet csak Én gondolom így de a real nem az ami régen volt nem számít nagy dolognak ha realba kell valakinek játszani!Elöbb jönnek a Barcaba mikor régen ez fordítva volt!![]()
Na meg akkor szépen játszottak, most meg mi, ezek pedig azért fontos szempontok sztem egy játékos választásánál!!!

-
- Llegenda del Barça
Én még nem venném ezt biztosra Vito, ők mindíg így gondolkoznak és ezzel számolnak, aztán semmi nem lesz belőle...Vito írta:Ramón Calderón: "Az elkövetkezendő néhány napban 2-3 új igazolást fogunk bejelenteni."
kíváncsian várom az érkezők nevét
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Persze, mert akkor a Real volt a sikeres csapat, most meg mi vagyunk a sikeresebbek...gajeraro írta:Régen mindenki a realba akart menni és most már senki persze lehet csak Én gondolom így de a real nem az ami régen volt nem számít nagy dolognak ha realba kell valakinek játszani!Elöbb jönnek a Barcaba mikor régen ez fordítva volt!![]()
Na meg akkor szépen játszottak, most meg mi, ezek pedig azért fontos szempontok sztem egy játékos választásánál!!!

Régen mindenki a realba akart menni és most már senki persze lehet csak Én gondolom így de a real nem az ami régen volt nem számít nagy dolognak ha realba kell valakinek játszani!Elöbb jönnek a Barcaba mikor régen ez fordítva volt!

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!