Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ténylegozsimiki írta:Lio!lionelmessi19 írta:Miki!
Azért nem szabad elfelejtenünk, hogy az elmult 20 év sikeredzői kizárólag hollandok.
Épp ezért írtam,hogy csak azért mert Holland,még nem kellene nekem
Lio!lionelmessi19 írta:Miki!
Azért nem szabad elfelejtenünk, hogy az elmult 20 év sikeredzői kizárólag hollandok.
Lehet, igaz. De a legsikeresebbek akkor is messze a hollandusok voltakGame90 írta:Hát azért a hollandokon kívül is lehet mondani 1-2 jó és sikeres edzőtlionelmessi19 írta:Azért nem szabad elfelejtenünk, hogy az elmult 20 év sikeredzői kizárólag hollandok.
Hát azért a hollandokon kívül is lehet mondani 1-2 jó és sikeres edzőtlionelmessi19 írta:Azért nem szabad elfelejtenünk, hogy az elmult 20 év sikeredzői kizárólag hollandok.
már ne haragudj de mért volt anno jo dontés rijkaard? te a névbol arra kovetkeztettél h jo edzo lesz? ugyanugy semmi eredménye nem volt mint vanbastennek...lionelmessi19 írta:Na azért azt leszögezhetjük, h az öreg Cruyff nagyon ért a focihoz még mindig. Attól függetlenül, hogy Van Gaal nem éppen lopta magát a szívünkbe, több sikeres éve volt vele a csapatnak, és ő jó edző, szakmailag mindenképpen.
Szerintem Rijkaard is jó döntés volt anno, csak mostanság elbizonytalanító a helyzet.
Viszont Van Bastent semmiképpen..
Na ezt a Mourinho-s témát meg se emlitsd még viccnek is borzasztó!!!!Replay írta:Nem vállalná már...Slither írta:A legjobb az lenne ha Cruyffot visszahoznák a padra.
Van Gaal-t tényleg nem szeretik sokan, főleg a 2002es visszatérésekor, de a 99-00as Barcelona a legjobb volt, ami vha láttam, hiába nem nyert semmit.
Még az sem kizárt, hogy a végén idehozzák Mourinho-t
Nem vállalná már...Slither írta:A legjobb az lenne ha Cruyffot visszahoznák a padra.
Csatlakozom!!! Már a megjelenésével is felidegesít. Csak úgy maga az ember. Nem tudom, h végülis miért, de ellenszenves és kész!!!Zozzy 5 írta:Na az aztán szuper lenne, ha Mourinho ülne le a padunkrabarca99 írta:Hmm... mennyire tudnék neki örülni, ha MvB, Lippi, vagy Murinho ülne a padon... (hányós szmájli). Az első edzőféleség, a másodiknál sztem elfelejthetnénk a 4-3-3-at, bár őt már hívhatjuk edzőnek, a harmadik meg egy görény, bár ha a 3 közzül vki, akkor Murinho legyen.Azt akarod, hogy belőlünk is egy ilyen utálatos, mindenki számára unszimpatikus csapatot csináljon, mint a cselsziből?
Elismerem a sikereit, de akkor lássam ezt az embert a padunkon, mikor a hátam közepét!
Na az aztán szuper lenne, ha Mourinho ülne le a padunkrabarca99 írta:Hmm... mennyire tudnék neki örülni, ha MvB, Lippi, vagy Murinho ülne a padon... (hányós szmájli). Az első edzőféleség, a másodiknál sztem elfelejthetnénk a 4-3-3-at, bár őt már hívhatjuk edzőnek, a harmadik meg egy görény, bár ha a 3 közzül vki, akkor Murinho legyen.
És aztán? Eddig mindig bejöttek ezek a tanácsok, a holland mesterek 8 bajnokságot húztak be az elmúlt 16 évben + a két BL-t. Én sem tartom nyagyra MvB-t, de ki tudja, még jól is kisülhet.antiimperialista írta: van gaal is Cruyff ötlete volt...
van gaal is Cruyff ötlete volt...Game90 írta:Cruyff mindig jókat tud ajánlanilionelmessi19 írta:Egyébként ha jól emlékszem Frank is Cruyff ötlete volt... nem?Csak van Bastent ne
Cruyff mindig jókat tud ajánlanilionelmessi19 írta:szerintem Van Basten gyengébb képeségű ezdő, mint Frank...
Egyébként ha jól emlékszem Frank is Cruyff ötlete volt... nem?
Jézusom csak őt negrecki írta:Cruyff Van Bastent ajánlotta be Laportának,![]()
mert Rijkaard kontraktusában állítólag van egy olyan pont, hogy mindenféle kötelezettség nélkül leléphet.