Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.17. 22:44:28

Los Banditos írta:A két gólpassza magért beszél szerintem :)
Azt első nem volt nagy dolog, egyszerűen Eto'o felé tolta, az olyanokat nem tartom gólpassznak. A második assist viszont remek volt.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:43:07

Los Banditos írta:A két gólpassza magért beszél szerintem :)
Szerintem is!

És azt is nézzétek meg, h mit össze futkározott, és mennyi labdát szerzett...

Egyébként meg: direkt figyeltem, aki azt állítja, h sok eladott labdája volt, az nem áll meg előttem... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.17. 22:38:32

A két gólpassza magért beszél szerintem :)
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.17. 22:05:54

haze71 írta:Lehet, hogy rossz a tv-m. Szerintem ismét töketlen volt. Bár lehet, hogy a rossz passzok aránya ma csak 50% volt a korábbi meccsekhez képest. Én szurkolok a Deco-Lampart csere létrejöttéhez...
Egyetértek mindenben!
haze71
Entrenador del Barça

2007.03.17. 22:00:02

Lehet, hogy rossz a tv-m. Szerintem ismét töketlen volt. Bár lehet, hogy a rossz passzok aránya ma csak 50% volt a korábbi meccsekhez képest. Én szurkolok a Deco-Lampart csere létrejöttéhez...
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.17. 21:52:43

Most nem volt annyira "rossz" Deco.Szerintem vissza fogja nyerni eredeti formáját,nem volt olyan komoly a kéz sérülése.De úgy látszott ,hogy nagyon fáj neki.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.17. 19:07:54

én nem igazán örülnék egy Deco-Lampard cserének lampard nem technikáns sztem meg Deco nekem sokkal nagyobb futbalista mint lampard
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 17:08:44

Game90 írta:Nem kéne már egy Lampard vagy egy Deco vs Lampard topic? 8) :lol:

Sztem igenis jó játékos Lampard. LM19 nézd a Sport1-et Chelsea meccs van! :)
Sztem elfér itt, ha már ugyis Decoról, illetve a pótlásáról szól a vita...
Ha mégsem, majd úgy is ránk lesz szólva... :)

Chelsea meccset meg néztem ősszel szinte mindet, mert szurkoltam nagyon h kikapjanak, de most már nem igazából birok végignézni egyet sem, utálomi ezt a focit, amit játszanak, egyáltalán az angol focit sem szeretem, kivétel a MU és az Arsenal, akik azért szoktak nagyon szép meccseket játszani...

Én nem tudom, egy szóval sem mondtam h nem jó játékos, ott ahol most van, angliában az egyik legjobb! Biztos úgy tűnik, h rossz játékosnak tartom, csak mert ellene vagyok nagyon a leigazolásának, pedig közel sem tartom rossznak, csak Barcába illőnek nem!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 17:06:40

lionelmessi19 írta:Szerintem Lampard nem igazán a széleket szokta indítani, semmi garancia rá, h olyan jól megoldaná..bár van rá esély...egyébként a vkp-ink teljesen leszoktak a hosszú indításokról, inkább Deco vagy Ronaldinho szokta csinálni, és ők meg megoldják simán olyan jól mint Lampard csinálná esetleg!
Igazad van... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 17:04:25

Szerintem Lampard nem igazán a széleket szokta indítani, semmi garancia rá, h olyan jól megoldaná..bár van rá esély...egyébként a vkp-ink teljesen leszoktak a hosszú indításokról, inkább Deco vagy Ronaldinho szokta csinálni, és ők meg megoldják simán olyan jól mint Lampard csinálná esetleg!
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.17. 16:55:23

Nem kéne már egy Lampard vagy egy Deco vs Lampard topic? 8) :lol:

Sztem igenis jó játékos Lampard. LM19 nézd a Sport1-et Chelsea meccs van! :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 16:53:01

Először is, szerintem tök mind1 milyen országban vagyunk, az olyan játékosok, akik jól lőnek, passzolnak, sokat futnak és irányítanak mindehol elkelnek
Másodszor, a Barca pont alkalmazza a hosszú indításokat: Márquez és Edmilson szokott 40-50 méteres passzokat adni keresztbe a szélekre. Na ezt Lampard még jobban meg tudná oldani...
Harmadszor, az ellenünk oly gyakran betömörülő védelem ellen hatalmas fegyvertény a távoli átlövés... És ebben valljuk meg Deco eddig nem túl hatékony. Az első két évében még jöttek a megpattanó lövései, de azóta nem sok...

Szerintem Laparddal kumma sokat nyernénk...
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 16:52:59

grecki írta:
1. játékintelligencia
2. iszonyat lövés mindkét lábbal
3. lát a pályán
4. indítások (nem körömpasszok)
5. futómennyiség
6. vasember (nem is emlékszem mikor volt utoljára sérült, mikor hagyott ki egy meccset is (persze bajnoki és bl meccsre gondoltam)
7. ja, és lefogadom, hogy belőle nagy edző lesz, mint a faterból.

Na ennyi így hirtelen
Kétségtelen, hogy ezek a dolgok mind mind a hajtáshoz, erőnléthez, illetve a szervezői képességekhez tartoznak.

Szerintem a hosszú indítás nem a Barca focija.... bár ha a széleket jól tudná indítani...viszont a szovjeteknél inkább középcsatár felé ívelget, és indít hosszan, és ez sztem nálunk nem igazából menne, és nem is elégítené ki az igényeinket a látványos gyorspasszos támadásokhoz képest...

Nem lehet letagadni a képességeit ha arról beszélünk, hogy ki milyen irányító, azonban akkor megint csak oda tudunk kilyukadni, ahol elkezdtük: minek nekünk Lampard? és főleg minek Deco helyére?
van 3 szervező kp-nk, esetleg még Dinho is tud, akkor miért is kő nekünk?

A hajtását meg nagyon becsülöm, de sztem a Barcelonában nem erre van elsősorban szükség mostanság, bár kétségtelen, h hajtósabb meccseket is szívesen látnék...

Simán lehet, h találtok az érveimben hibát, és simán lehet, h jogosan, de attól függetlenül én mindig csak arra tudok kilyukadni, h Lampard nem kell, főként nem Deco helyére. :roll:
- József Attila
-Deco-
Jugador del Barça

2007.03.17. 16:47:16

És ezeknek már megint semmi köze Deco-hoz :lol:
Egyébként Deco sztem innen biztos nem fog elmenni,legalábbis amíg más nem akarja, mert azért nem kevés ajánlatot kapott nagy klubboktól, de itt maradt. A Cselzibe is elmehetett volna már vagy haccor, de nem tette... És volt egyszer egy mondata, ami egyértelműen azt bizonyítja, hogy nem akar elmenni innen. Majd ha meglesz, leírom, csak most nem tudom pontosan :oops: :roll: Nem akarok mást írni, inkább majd idézem :roll:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 16:46:10

grecki írta:Hát, hogy nem a beadásai, az egyszer fix, mert ő nem nagyon szokott a széleken szaladgálni... Beadni, meg onnan szoktak!
Na igen :D
Akkor helyesbítek: nem a beadásai, hanem a hosszű nagy indításai, átlövései, és középről a kapu előterébe való beívelései...

Tulajdonképp erre gondoltam. Nem az olyasmi beadásokra, mint Zambrottáé, vagy szélen felfutó védőké szokott lenni.

Viszont akkor mondom így, mert egyértelműbb sokkal: szerintem a beívelgetős játék, ami pl. A Chelsea talán legnagyobb fegyvere, sztem nem igazán menne itt spanolországban...
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 16:34:56

Hát, hogy nem a beadásai, az egyszer fix, mert ő nem nagyon szokott a széleken szaladgálni... Beadni, meg onnan szoktak! Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs meg hozzá a technikai képzettsége, mert megvan, ezt a szélről történő szabadrúgásai során nagyon is bizonyítani szokta...

1. játékintelligencia
2. iszonyat lövés mindkét lábbal
3. lát a pályán
4. indítások (nem körömpasszok)
5. futómennyiség
6. vasember (nem is emlékszem mikor volt utoljára sérült, mikor hagyott ki egy meccset is (persze bajnoki és bl meccsre gondoltam)
7. ja, és lefogadom, hogy belőle nagy edző lesz, mint a faterból.

Na ennyi így hirtelen
PCsabi
aka Game90

2007.03.17. 16:33:47

lionelmessi19 írta:Mond meg, szerinted mi Lampard legnagyobb értéke???
Igazi csapatjátékos, futómennyiség, lövőerő, távoli lövések, keresztlabdák, védekezni és támadni is tud. Remélem ennyi elég :D
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 16:29:50

A nem lennének társai dolgot ugy értettem, hogy hajtásban. És hiába hajtja ki a lelkét ő úgy ahogy szokta, ha mindenki más marad azon a futómennyiségen, amin eddig, akkor ez nem érne túl sokat.

Mond meg, szerinted mi Lampard legnagyobb értéke???

Vitatkozz már velem, ha szerinted kispályás hülye vagyok, legalább had tanuljakkkkkkkkk! :P
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 16:24:55

lionelmessi19 írta:Lehet, h nem egy poszton játszanak, de ettől még az a tendencia, h Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen, Beckhem stb...
Hát azért Owen nem muzsikált olyan rosszul... Ahhoz képest, hogy szinte soha nem volt kezdő, képzeld el, rúgott 13 bajnoki, két kupa, és egy bl gólt 45 meccsen.
Beckhamnek sem "törött keresztbe" a karrierje, csak rossz helyen játszatták, és ott lett akkora médiacsászár...Előtte is tudta mindenki, hogy ki az a Beckham, de utána lett akkora márkanév belőle, miután Madridba igazolt...
lionelmessi19 írta: Egyébként is, mit érne az, hogy Lampard hajt, meg lövöldözik? Nem lennének társai, a lövései meg néha beakadnak, néha nem.
?????????? Mi van veled ember, ittál? :twisted:
lionelmessi19 írta: Szabadrúgóink vannak bőven, 4 is, szóval nem hiszem h azokat ő rúgná esetleg...
Ezt senki nem állította.
lionelmessi19 írta: Xavit és Iniestát sem lehet összehasonlítani, mert utóbbinak Andrés a keresztneve, ellentétben Xavival...[auto_cenzúra] példáról ennyit, ennyi erővel senkit nem lehet senkivel.... :roll:
Ennek ahhoz semmi köze, azért volt rossz példa, mert az volt... nem azért, mert más a keresztneve...
lionelmessi19 írta: Lampardnak is a beadásai és a pontrúgásai a legnagyobb értéke, és mint láttuk ez nem fekszik a Primerában, mert azt mondhatod h Beckhem vkp-nek volt berakva a madridban, de támadáskor mindig ugyanúgy felment, és jöttek a beadásai...
Láttad te már őt egyáltalán játszani, úristen...Nem is vitatkozom tovább...
PCsabi
aka Game90

2007.03.17. 16:23:27

Hát ja, neki nem szabadott volna Spanyolországba igazolni. Liverpoolnál ő volt az egyik (ha nem a legnagyobb) kedvenc, a Realnál meg csak egy a sok közül :roll: Sosem volt a legnagyobb kedvencem, de nagyon remélem, hogy a Newcastle-ben megtud újulni a sorozatos sérülései után.

Csak, hogy ne legyen annyira OFF 8) :D : Forza Deco!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 16:19:38

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen
Owennel nem értek egyet :!:
Igaz, hogy nem volt kezdő a Realban, de azért szépen termelte a gólokat. Viszont tényleg ,,kettétört'' valamilyen szinten a karrierje :?
De most őszintén, hol volt Owen is attól, amit előtte Angliában nyujtott???
:)

De mindenesetre jó játékos volt, nagyon is, és itt Spanyolországban vége lett igazából...
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.17. 16:15:01

lionelmessi19 írta:Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen
Owennel nem értek egyet :!:
Igaz, hogy nem volt kezdő a Realban, de azért szépen termelte a gólokat. Viszont tényleg ,,kettétört'' valamilyen szinten a karrierje :?
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 16:13:05

Lehet, h nem egy poszton játszanak, de ettől még az a tendencia, h Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen, Beckhem stb...

Egyébként is, mit érne az, hogy Lampard hajt, meg lövöldözik? Nem lennének társai, a lövései meg néha beakadnak, néha nem. Szabadrúgóink vannak bőven, 4 is, szóval nem hiszem h azokat ő rúgná esetleg...

Ronaldinhot és Kakát vagy sorolhatnám még h kiket is folyton összehasonlít mindenki, közben pedig totál más poszton játszanak.

Xavit és Iniestát sem lehet összehasonlítani, mert utóbbinak Andrés a keresztneve, ellentétben Xavival...[auto_cenzúra] példáról ennyit, ennyi erővel senkit nem lehet senkivel.... :roll:

Lampardnak is a beadásai és a pontrúgásai a legnagyobb értéke, és mint láttuk ez nem fekszik a Primerában, mert azt mondhatod h Beckhem vkp-nek volt berakva a madridban, de támadáskor mindig ugyanúgy felment, és jöttek a beadásai...

Spanyolországban egész egyszerűen ezek nem igazán nagy értékek: beadások, erőszakosság, hajtás
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 16:04:00

Guddyt nemcsak a tudásbeli lemaradása miatt sem lehet Lampardhoz hasonlítani, meg azért sem, mert nem kezdőjátékos...

Beckham még egy tipikus támadó felfogású, szélső játékos volt, akinek az volt a feladata, hogy zakatoljon fel-alá a partvonal mellett és nyomassa a beadásait Yorke, Cole, később van Nistelrooy kobakjára... A Madridban meg mit csináltak belőle, berakták védekező középpályásnak... Na, éppen ezért eléggé [auto_cenzúra] volt a példád.

És egyébként, ha megkérdezel néhány Real szurkert, akkor azt fogják mondani, hogy bár Beckham közel sem tudta azt a formáját hozni, mint Manchesterben (amikor kirakták Figo helyére a jobb oldalra), de ő legalább hajtott, küzdött mindig. Éppen ezért nagyon sokan szerették.

Lampardot meg nyilván nem a kapuba vesszük, ha vesszük... :roll: :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 15:57:41

grecki írta:Nem is feltétlenül a megszakadt bizalom miatt lóg kifelé a rúdja sokunknál Decónak, hanem mert ő az egyetlen feláldozható vezéráldozat, amelyre a csapatnak szerintem (és sokak szerint is) szüksége van.

Nem ugyanaz a kettő, lampard pedig igenis megállná a helyén Spanyolországban is, egy keményebb, hajtósabb, brusztolósabb bajnokságból miért lenne már nehéz átállnia egy sokkal technikásabb, de lassúbb folyású versenysorozatra.
Első részhez: sztem nem kell ilyesfajta áldozat, a vezérek, a tengely úgy jó ahogy van, inkább az idősebb kevésbé meghatározó embereket kell elküldeni, és a helyükre minőségibb pótlást hozni! Idén talán nem az volt a legnagyobb probléma, hogy Deco vagy Dinho formán kívül játszanak a meccsek elég nagy részén, hanem a két csatárunk kiesése, akiknek nem volt megfelelő (!) helyettese!

Második részre: ugyanez elmondható pl. Guddyra, Beckhemre. Hajtósak, nyomták az ipart, átkerültek spanyolországba, és megállt a tudomány.

Kétségtelen, hogy Lampard mondjuk jobb egyébként is mint Guddy, de Beckhem még Lampardál is jobban nyomta sztem a MU-s időszakban! :roll:
- József Attila
Lezárt