Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt első nem volt nagy dolog, egyszerűen Eto'o felé tolta, az olyanokat nem tartom gólpassznak. A második assist viszont remek volt.Los Banditos írta:A két gólpassza magért beszél szerintem
Szerintem is!Los Banditos írta:A két gólpassza magért beszél szerintem
Egyetértek mindenben!haze71 írta:Lehet, hogy rossz a tv-m. Szerintem ismét töketlen volt. Bár lehet, hogy a rossz passzok aránya ma csak 50% volt a korábbi meccsekhez képest. Én szurkolok a Deco-Lampart csere létrejöttéhez...
Sztem elfér itt, ha már ugyis Decoról, illetve a pótlásáról szól a vita...Game90 írta:Nem kéne már egy Lampard vagy egy Deco vs Lampard topic?![]()
![]()
Sztem igenis jó játékos Lampard. LM19 nézd a Sport1-et Chelsea meccs van!
Igazad van...lionelmessi19 írta:Szerintem Lampard nem igazán a széleket szokta indítani, semmi garancia rá, h olyan jól megoldaná..bár van rá esély...egyébként a vkp-ink teljesen leszoktak a hosszú indításokról, inkább Deco vagy Ronaldinho szokta csinálni, és ők meg megoldják simán olyan jól mint Lampard csinálná esetleg!
Kétségtelen, hogy ezek a dolgok mind mind a hajtáshoz, erőnléthez, illetve a szervezői képességekhez tartoznak.grecki írta:
1. játékintelligencia
2. iszonyat lövés mindkét lábbal
3. lát a pályán
4. indítások (nem körömpasszok)
5. futómennyiség
6. vasember (nem is emlékszem mikor volt utoljára sérült, mikor hagyott ki egy meccset is (persze bajnoki és bl meccsre gondoltam)
7. ja, és lefogadom, hogy belőle nagy edző lesz, mint a faterból.
Na ennyi így hirtelen
Na igengrecki írta:Hát, hogy nem a beadásai, az egyszer fix, mert ő nem nagyon szokott a széleken szaladgálni... Beadni, meg onnan szoktak!
Igazi csapatjátékos, futómennyiség, lövőerő, távoli lövések, keresztlabdák, védekezni és támadni is tud. Remélem ennyi eléglionelmessi19 írta:Mond meg, szerinted mi Lampard legnagyobb értéke???
Hát azért Owen nem muzsikált olyan rosszul... Ahhoz képest, hogy szinte soha nem volt kezdő, képzeld el, rúgott 13 bajnoki, két kupa, és egy bl gólt 45 meccsen.lionelmessi19 írta:Lehet, h nem egy poszton játszanak, de ettől még az a tendencia, h Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen, Beckhem stb...
?????????? Mi van veled ember, ittál?lionelmessi19 írta: Egyébként is, mit érne az, hogy Lampard hajt, meg lövöldözik? Nem lennének társai, a lövései meg néha beakadnak, néha nem.
Ezt senki nem állította.lionelmessi19 írta: Szabadrúgóink vannak bőven, 4 is, szóval nem hiszem h azokat ő rúgná esetleg...
Ennek ahhoz semmi köze, azért volt rossz példa, mert az volt... nem azért, mert más a keresztneve...lionelmessi19 írta: Xavit és Iniestát sem lehet összehasonlítani, mert utóbbinak Andrés a keresztneve, ellentétben Xavival...[auto_cenzúra] példáról ennyit, ennyi erővel senkit nem lehet senkivel....![]()
Láttad te már őt egyáltalán játszani, úristen...Nem is vitatkozom tovább...lionelmessi19 írta: Lampardnak is a beadásai és a pontrúgásai a legnagyobb értéke, és mint láttuk ez nem fekszik a Primerában, mert azt mondhatod h Beckhem vkp-nek volt berakva a madridban, de támadáskor mindig ugyanúgy felment, és jöttek a beadásai...
De most őszintén, hol volt Owen is attól, amit előtte Angliában nyujtott???Game90 írta:Owennel nem értek egyetlionelmessi19 írta:Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen![]()
Igaz, hogy nem volt kezdő a Realban, de azért szépen termelte a gólokat. Viszont tényleg ,,kettétört'' valamilyen szinten a karrierje
Owennel nem értek egyetlionelmessi19 írta:Angolból spanyolba megy egy angol játékos, akkor keresztbetörik a karrierje. Owen
Első részhez: sztem nem kell ilyesfajta áldozat, a vezérek, a tengely úgy jó ahogy van, inkább az idősebb kevésbé meghatározó embereket kell elküldeni, és a helyükre minőségibb pótlást hozni! Idén talán nem az volt a legnagyobb probléma, hogy Deco vagy Dinho formán kívül játszanak a meccsek elég nagy részén, hanem a két csatárunk kiesése, akiknek nem volt megfelelő (!) helyettese!grecki írta:Nem is feltétlenül a megszakadt bizalom miatt lóg kifelé a rúdja sokunknál Decónak, hanem mert ő az egyetlen feláldozható vezéráldozat, amelyre a csapatnak szerintem (és sokak szerint is) szüksége van.
Nem ugyanaz a kettő, lampard pedig igenis megállná a helyén Spanyolországban is, egy keményebb, hajtósabb, brusztolósabb bajnokságból miért lenne már nehéz átállnia egy sokkal technikásabb, de lassúbb folyású versenysorozatra.