...vagy olvassam el az előző hetit?

Az is eljön kolléga! Jövő hétre már vettem egy disznóbőr csukát és afrikai-bézs öltönyt. Majd figyuzzatok Zaragozában mit fogok lejteni a pálya szélén. Addig még beszélek az Audiovisual embereivel, hogy némi kenőpénzért cserébe többet mutassanak. Mintaférfi vagyoooooooook!Varga Tamás írta:Az én tetszésemet is elnyerte Viccember-gekkodan kimerítő válasza. De, valahogy nem divatbemutatót szeretnék Barca-meccs címén látni, hanem kék-gránátvörös győzelmet, lehetőleg jó játékkal.gnorbert írta:Hülye gekko![]()
(de jó volt...)
Csak mi egy pár pont hátrányból kezdünk...gnorbert írta: MOST kezdődik a hajrá
Az én tetszésemet is elnyerte Viccember-gekkodan kimerítő válasza. De, valahogy nem divatbemutatót szeretnék Barca-meccs címén látni, hanem kék-gránátvörös győzelmet, lehetőleg jó játékkal.gnorbert írta:Hülye gekko![]()
(de jó volt...)
Tisztelt Varga Director Úr!Varga Tamás írta:Aszongya Foch marsall a meccs után:
"Igazságos eredmény született egy nagyon nehéz mérkőzésen. Néhány momentummal nagyon elégedett voltam, másokkal kevésbé. Jól kezdtünk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A második félidő sokkal nyíltabb játékot hozott, nyerhettünk volna, de a Sevillának is megvoltak a helyzetei. A legfontosabb - tessék figyelni -, hogy a csapat keményen küzdött, harcolt, ez biztató a jövőre nézve."
Vicc ez az ember.
Kérdéseim:
1. melyek azok a momentumok, melyekkel elégedettek lehetünk?
2. melyik meccset nézte Mr. Tulipán, amikor azt mondja, hogy jól kezdtünk? Vagy ő a második félidő közepétől számítja a meccset?
3. melyik volt az a pillanat, amikor nyerhettünk volna?
4. kit érdekelnek, hogyan küzdöttek a fiúk? pontokat nem érnek!
5. kifejtené bővebben azokat a momentumokat, amelyek bizalomra adnak okot a jövőre nézvén?
Köszönettel: egy elkeseredett, de mindvégig kitartó, a klubot élete végéig szerető szurkoló!
UI: mikor tetszik a kalapjáért nyúlni, és csendben lelépni a színről? Várom, megtisztelő válaszát!
Ide nem jöjjön mert a végén még az NBIII-ban találjuk magunkat...PetI írta:Rijkaard meg jöhetne a "helyére", mondjuk Egerszegre
Abszolút látok esélyt. Az ok egyszerű: A Bl ben elég ha van 3-4 jó meccsünk. Ha otthon jól teljesítünk, akkor a döntőig el lehet menni. Ott meg bármi lehet.MQuC írta:Nyilván csak nyáron esedékes a távozása,. De a kérdés...: Valaki át esélyt ezzel a játékkal a BL-re?? mert a kupa még csak-csak meglehet. ...DE.
Pfffffffff. tényleg hogy nem jutott eszünkbePetI írta:Nem tudom, miért nem először írtátok őt:
De tudom: Egy máltai fiaskó igaz beütött, de azért a klubcsapatánál megállta a helyét (bajnok a ZTE-vel és bronzérem a Vasassal) és nemzetközi porondon is bizonyított a ManU legyőzésévelViszont ha ő lesz az edzőnk akkor Koplárovics ki fogja szorítani Giovanit a jobbszélről
Rijkaard meg jöhetne a "helyére", mondjuk Egerszegre
LG brada!! szerinted van olyan csapat akirőlLG írta: Ezzel a jelenlegi játékkal nem. Ilyen szempontbol van szerencsénk, h most a Celtic lex az ellenfél. Őt üssük lazán még ilyen formába is.
És talán...mikor jönnek a nehéz ellenfelek, addigra lehet összeszedjük magunkat. Ugyhogy minimális esélyt, de látok a BL győzelemre.
Ezzel a jelenlegi játékkal nem. Ilyen szempontbol van szerencsénk, h most a Celtic lex az ellenfél. Őt üssük lazán még ilyen formába is.MQuC írta:Nyilván csak nyáron esedékes a távozása,. De a kérdés...: Valaki át esélyt ezzel a játékkal a BL-re?? mert a kupa még csak-csak meglehet. ...DE.