Varga Tamás írta:Aszongya Foch marsall a meccs után:
"Igazságos eredmény született egy nagyon nehéz mérkőzésen. Néhány momentummal nagyon elégedett voltam, másokkal kevésbé. Jól kezdtünk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A második félidő sokkal nyíltabb játékot hozott, nyerhettünk volna, de a Sevillának is megvoltak a helyzetei. A legfontosabb - tessék figyelni -, hogy a csapat keményen küzdött, harcolt, ez biztató a jövőre nézve."
Vicc ez az ember.
Kérdéseim:
1. melyek azok a momentumok, melyekkel elégedettek lehetünk?
2. melyik meccset nézte Mr. Tulipán, amikor azt mondja, hogy jól kezdtünk? Vagy ő a második félidő közepétől számítja a meccset?
3. melyik volt az a pillanat, amikor nyerhettünk volna?
4. kit érdekelnek, hogyan küzdöttek a fiúk? pontokat nem érnek!
5. kifejtené bővebben azokat a momentumokat, amelyek bizalomra adnak okot a jövőre nézvén?
Köszönettel: egy elkeseredett, de mindvégig kitartó, a klubot élete végéig szerető szurkoló!
UI: mikor tetszik a kalapjáért nyúlni, és csendben lelépni a színről? Várom, megtisztelő válaszát!
Tisztelt Varga Director Úr!
Maga nem ért a focihoz. A meccs elején elsősorban a védelmünk volt nagyszerű. Presas annak ellenére, hogy régen volt kezdő, cirka 2 és fél hónapja, remekül fogta Capelt. A pálya nem a mi pályánk volt, korántsem olyan széles mint a Nou Camp, nem tudtuk úgy széthúzni a játékot. Ennek ellenére az első félidőben is már mi domináltunk, csak ha éppen úgy tartja kedvünk, hogy passzívan focizunk, akkor sincs baj, mert mi akarjuk így, nem kell elhinni, hogy a Sevillának bármi keresnivalója is lenne, ha mi nem engednénk. Ezzel küldtem ki a fiúkat, mondtam, hogy 1 gól nem ügy, majd a második félidőben legfeljebb felkapcsolunk 2-ből 3ba.
És nem lett igazam? A második félidőre széthúztuk a pályát végre, gyors passzok, ritmusváltások és agresszív támadások. 1-1 lett a vége, igazából nem akartam, hogy egy ilyen hiányos kerettel idegenben megalázzuk az egyik legjobb spanyol csapatot. Úgyhogy nem eröltettem mást. Már mondtam, az van, amit mi akarunk. Dolgozni kell tovább és kész.
Távozni nem szeretnék, mert nincs miért. Dolgozni kell tovább és jönni fognak az eredmények. Csak magánál a türelem szó hetekeben mérhető maximum, nálam évekről is beszélhetünk.
És mi volt a rossz momentum tegnap? Nem bírom megszokni 5 éve, hogy ha nem a hazai pályán játszunk, akkor kevesebbet mutatnak a kamerák. Pedig most krokodilbőr csukában voltam és indonéz selyemből készült zakóban. Tudod kinek fogok én öltözködni még egyszer?
Tisztelettel,
Frankie