Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.11. 19:15:08

Mester! hiányolom a nyilatkozatot a hétvégi meccsről.
...vagy olvassam el az előző hetit? :roll:
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.02.11. 00:16:55

Fájdalmaik voltak mert annyit dobálták magukat? Nevetséges...
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.10. 23:04:54

A sérültek listája egy taggal bővült a Sevilla elleni meccs után, hiszen Oleguernek eltörött az ujja, ám még rajta kívül is sokan elmulasztották a vasárnapi edzést. Messi, Xavi, Thuram, Abidal, Márquez és Henry is fájdalmak miatt hagyták ki a tréninget, csatlakoztak tehát ideiglenesen a sérültek és távollévők hosszú sorához. Jorquera, Ezquerro, Bojan, Deco, Puyol, Zambrotta, Sylvinho, Eto'o és Touré ugyanis továbbra sem lehetett a csapattal. A napi edzés a hazaérkezés után így családias hangulatban zajlott, a játékosok nagy része teljes értékű munkát végzett, Iniesta, Valdés és Milito voltak azok, akik némi könnyítést kaptak, s kizárólag az átmozgatáson vettek részt.

Jó "munkát" Frankie... :?
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.10. 19:02:02

Varga Tamás írta:
gnorbert írta:Hülye gekko :mrgreen:
(de jó volt... :wink:)
Az én tetszésemet is elnyerte Viccember-gekkodan kimerítő válasza. De, valahogy nem divatbemutatót szeretnék Barca-meccs címén látni, hanem kék-gránátvörös győzelmet, lehetőleg jó játékkal. :lol:
Az is eljön kolléga! Jövő hétre már vettem egy disznóbőr csukát és afrikai-bézs öltönyt. Majd figyuzzatok Zaragozában mit fogok lejteni a pálya szélén. Addig még beszélek az Audiovisual embereivel, hogy némi kenőpénzért cserébe többet mutassanak. Mintaférfi vagyoooooooook!

Ha valamelyikötök eléri, hogy többet legyek a kamerák fókuszában, megígérem jobban fogok cserélni és még egy címet is összehozunk valahogy. Már kitaláltam a megoldást. Johan mesterrel leszek telefonos kapcsolatban meccs alatt, hátha megdob némi jótanáccsal! :lol:
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.10. 15:24:03

Na igen, ám innen szép a győzelem 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.10. 15:13:45

gnorbert írta: MOST kezdődik a hajrá :wink:
Csak mi egy pár pont hátrányból kezdünk...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.10. 15:12:34

gnorbert írta:Hülye gekko :mrgreen:
Az én tetszésemet is elnyerte Viccember-gekkodan kimerítő válasza. De, valahogy nem divatbemutatót szeretnék Barca-meccs címén látni, hanem kék-gránátvörös győzelmet, lehetőleg jó játékkal. :lol:
Kép
gnorbert
Capitá del Barça

2008.02.10. 15:09:08

Hülye gekko :mrgreen:

A meccsről: jó volt, és a végén be is húzhattuk volna.
Amennyi szerencsénk volt az első félidőben, az sajnos pont elmaradt a másodikban (hogy befejezzük).

Akkor senki nem nyekeregne itt most.

Jövő héten jön Eto'o + Yaya, oszt jajajj mindenkinek!!

MOST kezdődik a hajrá :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.10. 13:06:58

Varga Tamás írta:Aszongya Foch marsall a meccs után:
"Igazságos eredmény született egy nagyon nehéz mérkőzésen. Néhány momentummal nagyon elégedett voltam, másokkal kevésbé. Jól kezdtünk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A második félidő sokkal nyíltabb játékot hozott, nyerhettünk volna, de a Sevillának is megvoltak a helyzetei. A legfontosabb - tessék figyelni -, hogy a csapat keményen küzdött, harcolt, ez biztató a jövőre nézve."
Vicc ez az ember.
Kérdéseim:
1. melyek azok a momentumok, melyekkel elégedettek lehetünk?
2. melyik meccset nézte Mr. Tulipán, amikor azt mondja, hogy jól kezdtünk? Vagy ő a második félidő közepétől számítja a meccset?
3. melyik volt az a pillanat, amikor nyerhettünk volna?
4. kit érdekelnek, hogyan küzdöttek a fiúk? pontokat nem érnek!
5. kifejtené bővebben azokat a momentumokat, amelyek bizalomra adnak okot a jövőre nézvén?
Köszönettel: egy elkeseredett, de mindvégig kitartó, a klubot élete végéig szerető szurkoló!
UI: mikor tetszik a kalapjáért nyúlni, és csendben lelépni a színről? Várom, megtisztelő válaszát!
Tisztelt Varga Director Úr!

Maga nem ért a focihoz. A meccs elején elsősorban a védelmünk volt nagyszerű. Presas annak ellenére, hogy régen volt kezdő, cirka 2 és fél hónapja, remekül fogta Capelt. A pálya nem a mi pályánk volt, korántsem olyan széles mint a Nou Camp, nem tudtuk úgy széthúzni a játékot. Ennek ellenére az első félidőben is már mi domináltunk, csak ha éppen úgy tartja kedvünk, hogy passzívan focizunk, akkor sincs baj, mert mi akarjuk így, nem kell elhinni, hogy a Sevillának bármi keresnivalója is lenne, ha mi nem engednénk. Ezzel küldtem ki a fiúkat, mondtam, hogy 1 gól nem ügy, majd a második félidőben legfeljebb felkapcsolunk 2-ből 3ba.

És nem lett igazam? A második félidőre széthúztuk a pályát végre, gyors passzok, ritmusváltások és agresszív támadások. 1-1 lett a vége, igazából nem akartam, hogy egy ilyen hiányos kerettel idegenben megalázzuk az egyik legjobb spanyol csapatot. Úgyhogy nem eröltettem mást. Már mondtam, az van, amit mi akarunk. Dolgozni kell tovább és kész.

Távozni nem szeretnék, mert nincs miért. Dolgozni kell tovább és jönni fognak az eredmények. Csak magánál a türelem szó hetekeben mérhető maximum, nálam évekről is beszélhetünk.

És mi volt a rossz momentum tegnap? Nem bírom megszokni 5 éve, hogy ha nem a hazai pályán játszunk, akkor kevesebbet mutatnak a kamerák. Pedig most krokodilbőr csukában voltam és indonéz selyemből készült zakóban. Tudod kinek fogok én öltözködni még egyszer?

Tisztelettel,
Frankie
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.10. 13:01:54

Félidei cseréivel felrázta a csapatot, szerintem nem rajta múlott most a győzelem elmaradása, sok volt a hiányzó, egyszerűen Oleguernél jobb játékosa nem volt a jobb oldalra.
Kép
Kép
Kép
nagy mate
Barça C

2008.02.10. 12:57:08

Szerintem Franky mostanában nem igazán áll az éln ! nem értek egyet abban a döntésében hogy Ronaldinho nem áll fizikailag az élen bár ezt nem tudhatom ,de nem tettszik hogy a 150 millió eurót érő klassizs állandóan a kispadon csücsül !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.10. 12:53:33

Aszongya Foch marsall a meccs után:
"Igazságos eredmény született egy nagyon nehéz mérkőzésen. Néhány momentummal nagyon elégedett voltam, másokkal kevésbé. Jól kezdtünk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A második félidő sokkal nyíltabb játékot hozott, nyerhettünk volna, de a Sevillának is megvoltak a helyzetei. A legfontosabb - tessék figyelni -, hogy a csapat keményen küzdött, harcolt, ez biztató a jövőre nézve."
Vicc ez az ember.
Kérdéseim:
1. melyek azok a momentumok, melyekkel elégedettek lehetünk?
2. melyik meccset nézte Mr. Tulipán, amikor azt mondja, hogy jól kezdtünk? Vagy ő a második félidő közepétől számítja a meccset?
3. melyik volt az a pillanat, amikor nyerhettünk volna?
4. kit érdekelnek, hogyan küzdöttek a fiúk? pontokat nem érnek!
5. kifejtené bővebben azokat a momentumokat, amelyek bizalomra adnak okot a jövőre nézvén?
Köszönettel: egy elkeseredett, de mindvégig kitartó, a klubot élete végéig szerető szurkoló!
UI: mikor tetszik a kalapjáért nyúlni, és csendben lelépni a színről? Várom, megtisztelő válaszát!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.10. 12:51:00

Nem feltétlenül Mourinho kell, bár jelenleg én is neki örülnék a legjobban. Új edző, és új, meghatározó játékosok kellenek, mert a mostani dolog csak állóvíz, amit fel kell kavarni. Igaza van Vitonak, ez a keret és ez a stáb megbukott. Lehet szépíteni a dolgokat, lehet még szép dolgokat elérni (CdR), de nincs igazán jövő. Ismét kell húzni egy merészet, mint anno, sikeréhes, fiatal, tehetséges játékosok kellenek, akik 120%-on pörögnek, emellé egy jó edző. Így megint a miénk lehet Európa trónja.

Viszont 4-5 év múlva ugyanez lesz a helyzet, Mourinhot/Lippit/Scolarit is a pokolba kívánja majd mindeki, a "megváltókkal" együtt. Ez az élet rendje. Korszakok jönnek és mennek. Egy a lényeg: Força Barça!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.10. 12:48:40

Hányszor átrágtuk már, hogy Mourinho megfelelő lenne. Tuti, hogy az lenne, nem vitás, abszolút támogatom. De a héten történt elnöki beszédek után azt gondolom nem lenne értelme ismét belemenni egy edzőkeringős-spekulációba. Rijkaard itt marad év végéig minimum, erre mérget vehet mindenki. És pont azért ami tegnap történt. Ez a csapat annyira sosem lehet [auto_cenzúra], hogy ne érne oda egy 1-4. helyre, ami BL-t ér. És sajnos az utóbbi évek tapasztalata alapján, ha ezt teljesíti a csapat, akkor már bőven meg van az ok arra, hogy Frankie maradjon minimum év végére. Ha esetleg bezsebel mellé még egy kupát vagy egy BL-t, amire kevesebb esélyt látok, úgy még tetszeni is fog a töketlen Laportáéknak.

Ez van. Sajnos nagyon meg kellene égnie ennek a csapatnak ahhoz, hogy Rijkaard mihamarabb húzzon. Ebben a keretben viszont nincs benne a nagy megégés, bárki is ül a padon. Mert annál azért teli hassal jobban fociznak.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:44:12

Egyértelmű, h Mourinho lenne a legjobb választás, mivel már dolgozott itt, és a Porto is egy "játszó" csapat volt, amilyen a Barca is elvileg. Nem mellesleg a Chelseavel is rengeteg kiváló eredményt ért el. :)

Az tény, hogy egy hímvessző, viszont az a tűz benne van, ami Rijkaardból hiányzik.

Ő sem rossz edző, de már kiégett ennél a csapatnál. Előttem mondta vki, hogy Mancini jó edző. :) Hát sztem egyáltalán nem, játékostemető votl az inter éveken keresztül, a riválisok gyengültek a serie a-ban, ezért remekelnek ott. Tavaly is kiestek a BL-ből, leleketlen játékkal, nemzetközi szinten nem tettek le semmit még. Lehet, h idén változik a véleményem, de nem hinném hogy messzire jutnak.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:36:09

Sztem Bl győzelemre lehet esély, mivel egy kupatorna teljesen más, mint a bajnokság, ahol egyenletesen kell teljesíteni. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Celtic meglepetést okozzon, főleg, ha Touré és Eto'o visszatér.

A kupát pedig hozni kell, nincs mese. A bajnokság pdig tényleg elúszott, nagyon ötlettelennek érzem a támadójátékot, és teljesen reális eredmény, hogy Sevillában nem tudott nyerni a Barca. Jobb csapat a Madrid idén, ezt el kell ismerni. És mivel a többi rivális is gyengébb, mint az előző években, ezért
hibázni nem fognak. Ez van
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.02.10. 12:28:47

PetI írta:Rijkaard meg jöhetne a "helyére", mondjuk Egerszegre :D
Ide nem jöjjön mert a végén még az NBIII-ban találjuk magunkat... :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.10. 12:13:58

a bajnokság már elúszott, esélyünk semmi, koncentrálni kell a kupára, BL-re.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.10. 12:06:04

MQuC írta:Nyilván csak nyáron esedékes a távozása,. De a kérdés...: Valaki át esélyt ezzel a játékkal a BL-re?? mert a kupa még csak-csak meglehet. ...DE.
Abszolút látok esélyt. Az ok egyszerű: A Bl ben elég ha van 3-4 jó meccsünk. Ha otthon jól teljesítünk, akkor a döntőig el lehet menni. Ott meg bármi lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.02.10. 12:02:34

mennyi pihent ember :D
az a mágusos fotó, az odab@sz rendesen, szinte hallom a hablatyolását...
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.10. 10:28:01

PetI írta:Nem tudom, miért nem először írtátok őt:
Kép
De tudom: Egy máltai fiaskó igaz beütött, de azért a klubcsapatánál megállta a helyét (bajnok a ZTE-vel és bronzérem a Vasassal) és nemzetközi porondon is bizonyított a ManU legyőzésével :lol: Viszont ha ő lesz az edzőnk akkor Koplárovics ki fogja szorítani Giovanit a jobbszélről :lol:
Rijkaard meg jöhetne a "helyére", mondjuk Egerszegre :D
Pfffffffff. tényleg hogy nem jutott eszünkbe
Bozsikot de rögtön :lol: :lol:
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.10. 10:21:58

Nem tudom, miért nem először írtátok őt:
Kép
De tudom: Egy máltai fiaskó igaz beütött, de azért a klubcsapatánál megállta a helyét (bajnok a ZTE-vel és bronzérem a Vasassal) és nemzetközi porondon is bizonyított a ManU legyőzésével :lol: Viszont ha ő lesz az edzőnk akkor Koplárovics ki fogja szorítani Giovanit a jobbszélről :lol:
Rijkaard meg jöhetne a "helyére", mondjuk Egerszegre :D
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.10. 10:10:55

LG írta: Ezzel a jelenlegi játékkal nem. Ilyen szempontbol van szerencsénk, h most a Celtic lex az ellenfél. Őt üssük lazán még ilyen formába is.
És talán...mikor jönnek a nehéz ellenfelek, addigra lehet összeszedjük magunkat. Ugyhogy minimális esélyt, de látok a BL győzelemre.
LG brada!! szerinted van olyan csapat akiről
nyugodtan kijelenthető,hogy lazán üssük?? :roll:
az idei Barcanak aligha,pláne nem a bl egyenes kieséses szakaszában
pláne nem egykellemetlen skót csapat ellen.sztem.
mer aztán meg csak jön az orcára esés,tompításnélkül :oops:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.10. 09:51:01

MQuC írta:Nyilván csak nyáron esedékes a távozása,. De a kérdés...: Valaki át esélyt ezzel a játékkal a BL-re?? mert a kupa még csak-csak meglehet. ...DE.
Ezzel a jelenlegi játékkal nem. Ilyen szempontbol van szerencsénk, h most a Celtic lex az ellenfél. Őt üssük lazán még ilyen formába is.
És talán...mikor jönnek a nehéz ellenfelek, addigra lehet összeszedjük magunkat. Ugyhogy minimális esélyt, de látok a BL győzelemre.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.02.10. 09:25:23

Nyilván csak nyáron esedékes a távozása,. De a kérdés...: Valaki át esélyt ezzel a játékkal a BL-re?? mert a kupa még csak-csak meglehet. ...DE.
Kép
Lezárt