Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2009.02.03. 18:05:16

Jelenleg azért ennyire egyoldalas a csaptunk mert az egyik oldalon 2 nagyon dinamikus, egy-az-egyben szinte verhetetlen játékosunk van Alves és Messi személyében , míg a másik oldalon 2 egy-az-egyben kalap x*rt érő játékosunk van.Épp emiatt írtam h nyáron vagy Adibalnak vagy Henrynak mennie kéne. Sztem Henry menni fog.Most jó szezonja volt, ez felvitte az árát, ha lesz szezopn végén összesen vagy 25-30 gólja akkor szép pénzért el lehet majd adni, helyette jöhetne egy olyan játékos, aki tud cselezni.Ez azért lenne nayon előnyös, mert ahogy azt már idé láthattuk, Messi oldalára tolódik el az ellenfél védelem, így meccsenként Henry legalább 3x kerül az utolsó védővel szemben, de sose tud elmenni mellette.Ha jönne egy Agüero vagy hasonló kaliber, akkor egész más lenne a helyzet!
A Fifa egy szégyen
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.03. 17:50:10

lionelmessi19 írta:de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság,...stb.
A Barca már nagyon régóta egyoldalas csapat, így volt ez Ronaldinho idején is!!!
Amikor Messi "felnőtt" (jelenkor), akkor is egyoldalas maradt a csapat, csakhogy átborult a másik oldalra az egész :) És akármit csinálna Pep, akkor is egyoldalas maradna a csapat, mert ilyen jobb oldali sort (Messi-Alves), a büdös életbe nem tudna összetenni a bal oldalon. Legyen Iniesta elől, vagy Henry, vagy akár Hleb: édes mindegy!...és akkor még Abidal esetéről nem beszéltem (aki amúgy a világ egyik legjobb balhátvédje, de ugye érezzük a különbséget Alves-szel?!). Lehetetlen kívánságod van.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.02.03. 17:30:50

Amugy sztem ezt a csapatot imadni kell minden meccset megnyert eddig acsapat remelem nem a blben pukkad ki a lufi. de ezt nem hiszem hiszen hanyszor forditottunk mar!!! henry meg sztem van olyan formaban ,mint etoo szal ez is inkabb kenyelmes megoldas h ki legyen bent kozelben. Ma olvastam h, Arsavin az Arsenale. ha o lenne a balszelen , jobb szelen messi is elol vagy henry vagy samuel az lenne az alom. De ez nem a fifa , ugyh en igy is elegedett vagyok , h henry a balszelso , bar szivesebben neznem kozepen , de akkor hol van Samu? a masik , rengeteg arsenal meccset neztem es Henry a jobb szelrol is tudott alkotni , kotetlen psztja volt. itt limitaltak a lehetosegei de o megtesz mindent, nem panaszkodik es 31 evesen megprobalja azt egy szo nelkul , mint messi 21 evesen. ez a csapat kiraly , szimpatikus , ambiciozus emberekkel , es guardiola sztem jo edzo , mert Henry magara talalt , es mar nem tudom hanyadszorra forditunk vesztett allasbol.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.02.03. 17:14:47

Remélem hétvégén jól fogunk játszani,mert akkor megy igazán Henrynak!Nagyon örülnék,h egyszerre többször játszanának Inivel sztem így tökéletes a bal oldal!A hétvége nem sikerült jól neki,de ez az egész csapatra érvényes.Persze a félidő után jött Messi és mindent elintézett!Sztem a bal oldallal semmi baj nincs amit hiányolok 1-2 látványosabb csel ami sztem be is jönne a védőkkel.Most már szerencsére sokszor befelé vezeti a labdát nem csak az alapvonal felé.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.03. 16:42:32

Még mindig csak azt tudom mondogatni, hogy a magáratalálástól egészen messze esik szerintem az, amint Henry baloldalt teljesít. :)

Lehet egyébként, hogy ez így eredményesebb (igazából nemnagyon tudom), de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság, mert Henryvel és Samuval játszunk. (persze Messi és Alves is sokat billent a dolgon.. ) Továbbra se vagyok meggyőzve arról, hogy ez akár csak ugyan olyan jó is lehetne, mint az általam hajtogatott dolog, pláne nem a mostani Vasárnapival, ahol gyakorlatilag az eredmény se akart jönni. Bár az egyenlítő gól ugye pont bal oldal, Henry beadás következtében esett, de erősen kellett hozzá Xavi, és persze Messi azzal a baromi eszes befejezéssel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.03. 13:34:46

Sztem is nagyon érzik egymást Eto'o-val. :roll: Nagyon szép zsugákat osztanak egymásnak.

Azzal is egyetértek, h Iniesta nem azért volt a balszélen, mert neki az a posztja.Hanem volt tavaly egy majdnem nulla Henry, aki nem tudta bejátszani a bal oldalt és rá esett a választás, mint nagyon technikás játékosra.Az más dolog, h jól csinálta, csak közbe Henry magára talált.

Most aztán meg, h kinek megy meg kinek nem, meg ki mennyi gólt lő, nem érdekel, csak szépen játszunk és nyerjünk.Tőlem aztán Puyol is végezhet a góllövő lista élén.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.03. 12:42:15

chi omega írta: most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.
egyébként annyiban mindenképp igazad van az iniesta-henry párviadalban, hogy eto'o egyszerűen jobban tud iniestával játszani, mert pont azóta vérgyenge samu, mióta titi állandó kezdő. ha viszont henry is rossz, akkor ciki van. az is lehet, hogy nem bírják egymást, ami nem jó ómen.
Az egésszel nem értek egyet. Egyik kijelentésed sem helytálló.
1. Eto'o nem azóta vérgyenge, amióta Henry játszik. És Eto'o miért lenne jobb, ha Iniesta van? Erre van statisztikád? (Egyáltalán hogy lehet ilyet mondani, mikor tudjuk, hogy Iniesta kb. 4-5 meccsen volt kezdőként balszélen az egész szezonban?!!!! :D ) Tehát Eto'o az összes többi meccsen kalap ...-t sem ért? - ezt azért nem mondanám!!! Sőt, legutóbbi meccsen Iniesta is a pályán volt (jobb szélen), Eto'o pedig igen harmatos volt.
2. De annyira unalmas már az Iniesta-kérdés, mindannyian tudjuk, hogy neki az eredeti helye a középső középpálya (és itt is játszik messze a legjobban), de csak nem tetszenek megérteni itt páran. Kezdem úgy érezni, hogy ennek semmi köze Iniestához...
3. Amúgy Henry és Eto'o bírják egymást, elég csak megnézni a góloknál, hogy örülnek egymás góljainak.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.03. 10:15:52

lionelmessi19 írta:No, mivel lelécelt a sok ember, akinek óriási szívfájdalmakat okoztam, nyugodt lelkiismerettel térek vissza ide. Ettől függetlenül próbálok kicsit visszafogottabban nyilatkozni.

De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Ez itt off, de...Nekem igenis hiányzik az a "sok ember", aki lelécelt. Hiányoznak, mert a véleményük értékes, nélkülük a fórum szegényebb. Remélem visszatérnek.
Ami pedig az észrevételed illeti, szerintem is kellene pihentetni őket, csak az a baj, hogy erre maximum Iniesta balra tolásával van mód. Hleb értékelhetetlen, szerintem semmi alapja annak, hogy a kezdőben szerepeljen, a szélen semmi esetre sem, mert akkor eggyel kevesebben vagyunk a pályán. Bojant sem kellene még egyszer kitenni akkora égésnek, mint amikor a szélen nyomult Messi helyén. Az Ini-Bojan-Messi hámast lehet esetleg elképzelni, ez esetben egyszerre pihenhetne Samu és Titi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.03. 09:07:50

lionelmessi19 írta:
chi omega írta:durva, hogy pont most senki sem veszi elő, pedig az első félidő egy-két pillanatát leszámítva hihetetlenül gyenge volt. mondjuk eto'o talán még gyengébb, dehát középen nehezebb is támadójáték nélkül produkálni valamit, mint a szélről.
Ohóó... amigo, síeltem. :D

Tényleg borzasztó volt. Két ilyen töketlen csatárt még nem láttam egy meccsen.

Eto'o egyel megjátszhatóbb és többet mozgó volt, Henry szépen adott be Xavinak, amiből Messi gól lett. Talán ezek a pozitívumok.

Most mondjam h Bojant meg Hlebet a kezdőbe? :lol: Össze kell mindkét srácnak kapnia magát, mert a vége még télleg ez lesz egyszer... :roll:
most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.

egyébként annyiban mindenképp igazad van az iniesta-henry párviadalban, hogy eto'o egyszerűen jobban tud iniestával játszani, mert pont azóta vérgyenge samu, mióta titi állandó kezdő. ha viszont henry is rossz, akkor ciki van. az is lehet, hogy nem bírják egymást, ami nem jó ómen.
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.02.03. 06:41:58

Azért mien jofej már hogy spanyolul adja az interjút a francia....ahol játszik megtanulja a nyelvet gyorsan hogy jobban beilleszkedjen az arsenalba tony adams is azt mondta róla hogy rendkívül okos ember.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.02. 20:33:47

Szerintem Henry az első félidőben is vacak volt, a másodikban meg mondjuk nem tűnt fel. De legalább nem mérgelődtem a labdábaéréseken.

Mindenesetre ő adta azt a gólpasszt, most néztem meg a meccset. :) Bár lehet hogy aranyhal féle 5 mp-es memóriám van, sose tudni. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.02.02. 20:31:52

lionelmessi19 írta:Ohóó... amigo, síeltem. :D

Eto'o egyel megjátszhatóbb és többet mozgó volt, Henry szépen adott be Xavinak, amiből Messi gól lett. Talán ezek a pozitívumok.

Most mondjam h Bojant meg Hlebet a kezdőbe? :lol: Össze kell mindkét srácnak kapnia magát, mert a vége még télleg ez lesz egyszer... :roll:
1.: Az első félidőben Henry egész jól játszott, viszont a második félidőre lelankadt a teljesítménye, de Eto'o az egész meccsen 0 volt!!
2.: Azt a labdát amiből a gól született ha jól tudom Abidal adta be.(de ez nem 100%)
3.: Egyszer megnézném Hlebet Xavi posztján énis míg Eto'o helyén 1x Bojant.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.02. 20:18:02

chi omega írta:durva, hogy pont most senki sem veszi elő, pedig az első félidő egy-két pillanatát leszámítva hihetetlenül gyenge volt. mondjuk eto'o talán még gyengébb, dehát középen nehezebb is támadójáték nélkül produkálni valamit, mint a szélről.
Ohóó... amigo, síeltem. :D

- József Attila
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.02. 14:42:03

durva, hogy pont most senki sem veszi elő, pedig az első félidő egy-két pillanatát leszámítva hihetetlenül gyenge volt. mondjuk eto'o talán még gyengébb, dehát középen nehezebb is támadójáték nélkül produkálni valamit, mint a szélről.
Capon
Llegenda del Barça

2009.01.30. 15:18:15

DavidsNeD kaptál hideget meleget :D
Egyébként meg srácok ez is példa arra, hogy elég negatívak vagyunk egymással szemben. Ciki vagy és más hasonló megjegyzések nem csak ebbe más topikokban is. Mi értelme van ennek?

Semmi, és bent sem marad egy ilyen hsz sem, tiédet azért hagyjuk bent,h tudják miért lett törölve.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.29. 12:09:23

Sanama írta:Mikaos!
Ezt,hogy Hleb és Bojan kap lehetőséget,eleget és örüljenek ennek,azért kicsit nem értem. ...
+ Láthattuk más edzővel mennyit játszott Bojan.
Úgy értem: nézd meg az 1.sorunkat :) Komoly tétmeccsen nincs esélyük egyelőre bekerülni, és szerintem ez reális döntés Pep részéről. Mint írtam, más edzőknél még a kupákban sem nagyon játszanának.
+ Bojan elsősorban kényszerből játszott tavaly sokat (más kérdés, hogy egész jól tette végül!, de még mindig csak 18 éves, és bőven van jövője).

cps46-hoz csatlakoznék ezzel: "Henry kárára sem Bojannak, sem Hlebnek nincs helye." Főleg, hogyha a kedvenc vesszőparipát vesszük (balszél kérdése), akkor Bojannak sem az a posztja.
Sanama írta:Krikic meg leginkább csak a kupában,és akkor sem tud bizonyítani a "B" csapatban,nincs aki kiszolgálja.
Múltkor szerintem voltak jó kiszolgálásai, hiszen pont az általad említett Hleb és Iniesta voltak a társai :)
cps46
Entrenador del Barça

2009.01.28. 21:59:31

Sanama írta:Mikaos!
Ezt,hogy Hleb és Bojan kap lehetőséget,eleget és örüljenek ennek,azért kicsit nem értem.
Hleb a ligában sosem kap,illetve 3-4percet.
Bojan 2-3meccsenként kap 15perceket.
Ez neked elég?
Láthattuk más edzővel mennyit játszott Bojan.

Pep pedig ritkán cserél 3mat.Általában 2öt szokott,amiből az 1ik általában:
Busquets/Keita/Touré-Busquets/Keita/Touré

A második pedig, Eto'o,Henry,Iniesta pihenését szolgálja,szaé Hleb épphogy feltánik 2percekre a pályán,Krikic meg leginkább csak a kupában,és akkor sem tud bizonyítani a "B" csapatban,nincs aki kiszolgálja.
Nem rossz megközelítések, ennek ellenére a hsz-ed egyik részével sem értek egyet:

1. Valóban kevés lehetőséget kap Bojan, de ebben a csapatban egy 18 éves srácnak ennyi jár, nem több. Gyakorlatilag 6. számú támadó. Tavaly soha nem volt olyan, hogy ne lett volna legalább 2 sérültünk a támadók között, így Frank nem is tudott volna máshoz nyúlni.

2. Pep a meccsek 90%-án 3-at cserél, ez tuti. Hol ezért, hol azért, de szinte mindig kihasználja.

3. Ahhoz képest, hogy Bojan milyen keveset játszik, aránylag nagyon jól ki van szolgálva. Csak amit tavaly berúgott, azt most nem.

Mivel hogy Henry topikban vagyunk, fontos megemlíteni, hogy Henry kárára sem Bojannak, sem Hlebnek nincs helye. Hlebet én inkább középpályán erőltetném, Bojan pedig még fiatal, eljön majd az ő ideje is. Cserének jelenleg tökéletes, a többit már Pepre kell bízni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.28. 21:39:39

Mikaos!
Ezt,hogy Hleb és Bojan kap lehetőséget,eleget és örüljenek ennek,azért kicsit nem értem.
Hleb a ligában sosem kap,illetve 3-4percet.
Bojan 2-3meccsenként kap 15perceket.
Ez neked elég?
Láthattuk más edzővel mennyit játszott Bojan.

Pep pedig ritkán cserél 3mat.Általában 2öt szokott,amiből az 1ik általában:
Busquets/Keita/Touré-Busquets/Keita/Touré

A második pedig, Eto'o,Henry,Iniesta pihenését szolgálja,szaé Hleb épphogy feltánik 2percekre a pályán,Krikic meg leginkább csak a kupában,és akkor sem tud bizonyítani a "B" csapatban,nincs aki kiszolgálja.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.28. 21:33:17

Drukker írta:
lionelmessi19 írta: De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Amíg eredményes... És ha vmelyikük is padozna akkor előbb utóbb felboríthatják a csapat egyensúlyát a hisztivel v. a durcival. Sztem jó ez így és Henry mostanában egyrejobb, magabiztosabb:)
Hát őszintén szólva szerintem ne hisztizzen egyik se. Ha Samu idén is produkálna olyan dolgokat mint tavaly, hát minden további nélkül elküldeném, 18 vagy hány gól ide vagy oda... szerintem az ilyen sose tesz jót a csapatnak. Szvsz egy ilyen csapatban nem lehet egy ember sem, aki nem tudja tűrni a padozást esetenként.

Persze hogy eredményes meg jó. :) Ettől függetlenül szeretném a másikat, ezerszer leírtam hogy miért.
- József Attila
Drukker
Jugador d'estrella

2009.01.28. 21:29:17

lionelmessi19 írta: De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Amíg eredményes... És ha vmelyikük is padozna akkor előbb utóbb felboríthatják a csapat egyensúlyát a hisztivel v. a durcival. Sztem jó ez így és Henry mostanában egyrejobb, magabiztosabb:)
Andris
Adminisztrátor

2009.01.28. 16:03:01

Hát ez van, még mindig. :)
Nekem jobban tetszett amikor 1 középcsatárral, meg Iniestával álltunk fel. Remélem 1-2szer látjuk azért mindenképp ezt is majd.
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.28. 15:49:03

Az energiájukról kérdezzük meg őket :) Szerintem még a lecserélést is kicsit rossz néven veszik (főleg Eto'o), nemhogy a padozást...
lionelmessi19 írta: Több lehetőség jutna Busquetsnek, Hlebnek, akár még Bojannak is, és szerintem egyikükkel sem esne komolyat a színvonal, sőt lehet hogy nőne esetenként.
Azt kell mondjam: örülhetnek, hogy kapnak ennyi játéklehetőséget! A nagycsapatokhoz képest (minden bajnokság) a Barca "2. sora" komolyan kap lehetőséget, és nem csak kupameccseken! Busquets egyébként egész sokat játszott/játszik (aminek amúgy örülök), Hlebet, Bojant én is sajnálom. De más edzőnél, más rendszerben még kevesebbet játszanának, sőt valószínűleg Bojan már kölcsönben focizna valahol!!! Tudják ezt ők is...
lionelmessi19 írta: Olyan rengeteg meccsünk van, nem kell mindkét középcsatárunknak mindig kezdeni.
Egyébként sem az igazi egyikük sem odakint.
Az lehet...de amikor gólt kell lőni, és az egyiknek nem megy, akkor csak helyet cserélnek, és bumm, ott a gól (ezt nem tudod megtenni Hlebbel, vagy Iniestával). Nem kell ezért cserét pazarolni, és mindketten (Eto'o, Henry) valamilyen szinten elfociznak a balszélen, ami elegendő teljesítmény az esetek 99%-ában, mint láthattuk - az eredmények Pepet igazolják, és ezt a csatártriót.
Ha probléma adódna, Pep lehúzza a pályáról azt, aki sokáig kerékkötő.

Amúgy panaszod nemsokára valamilyen szinten nyitott fülekre fog találni, de ez mondjuk független a jelenlegi, még nem időszerű gondolataidtól :) - a BL meccsek közeledtével, és ha jól áll a bajnokság, akkor vélhetően több játéklehetőséget kap majd Hleb és Bojan is.
gergo9
Director del Fútbol

2009.01.28. 15:47:35

Teljesen jó ez így ahogy most van. Iniesta visszakerült a középpályára elől meg 3 gólerős támadó van. Mert Iniesta világklasszis ehez kétség sem fér de srác hihetetlenül nem érzi a kaput szval jobb az ha Henry van elől. Iniesta középpályán is tud nagyot alkotni. Meg most volt pár meccs nemrég amikor Eto'o formán kívül játszott de ott volt Henry(meg Messi persze) aki szállította a gólokat elől. Busquets meg Bojannak van ideje még bizonyítani addig had játszon az öreg. :)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.01.28. 15:45:52

Hát én úgy vagyok vele,hogy beérem a 3-0-val,meg ezzel a béna játékkal,amit hétről-hétre látok....
Persze a többieket én is szívesen látnám többet szóhoz jutni,pl: Hlebet,vagy Cacerest,de azért csak legyen egy rangsor,hogy ki,mikor,miért éstöbbi....és sztem' Anri a telesítménye alapján igenis megérdemli,hogy ő legyen az leső számú bal támadó. És Pep is így gondolja.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.01.28. 15:44:03

lionelmessi19 írta: Az mondjuk igaz, játszhatnak majd akkor is. Bár ahogy Guardiolát ismerem, nem enged majd óriási lazulást akkor se, ha már megnyertük..
Szerintem meg hagyja 8) Hiába mondja, hogy mindent egyformán kezel, azért a kupában ugynevezett 'B' keret szokott felállni. (többnyire)
Szoval, ha nyert ügy lesz a bajnokság, akkor sztem pihenhetnek a 'kezdők'
Kép
Lezárt