Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barca már nagyon régóta egyoldalas csapat, így volt ez Ronaldinho idején is!!!lionelmessi19 írta:de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság,...stb.
Az egésszel nem értek egyet. Egyik kijelentésed sem helytálló.chi omega írta: most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.
egyébként annyiban mindenképp igazad van az iniesta-henry párviadalban, hogy eto'o egyszerűen jobban tud iniestával játszani, mert pont azóta vérgyenge samu, mióta titi állandó kezdő. ha viszont henry is rossz, akkor ciki van. az is lehet, hogy nem bírják egymást, ami nem jó ómen.
Ez itt off, de...Nekem igenis hiányzik az a "sok ember", aki lelécelt. Hiányoznak, mert a véleményük értékes, nélkülük a fórum szegényebb. Remélem visszatérnek.lionelmessi19 írta:No, mivel lelécelt a sok ember, akinek óriási szívfájdalmakat okoztam, nyugodt lelkiismerettel térek vissza ide. Ettől függetlenül próbálok kicsit visszafogottabban nyilatkozni.
De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
most kivételesen jogos lett volna simán behozni bojant, hlebnek meg egyenesen kezdenie kellett volna, nem volt jobboldali támadó, így a két csatár is csak lézengett.lionelmessi19 írta:Ohóó... amigo, síeltem.chi omega írta:durva, hogy pont most senki sem veszi elő, pedig az első félidő egy-két pillanatát leszámítva hihetetlenül gyenge volt. mondjuk eto'o talán még gyengébb, dehát középen nehezebb is támadójáték nélkül produkálni valamit, mint a szélről.![]()
Tényleg borzasztó volt. Két ilyen töketlen csatárt még nem láttam egy meccsen.
Eto'o egyel megjátszhatóbb és többet mozgó volt, Henry szépen adott be Xavinak, amiből Messi gól lett. Talán ezek a pozitívumok.
Most mondjam h Bojant meg Hlebet a kezdőbe?Össze kell mindkét srácnak kapnia magát, mert a vége még télleg ez lesz egyszer...
1.: Az első félidőben Henry egész jól játszott, viszont a második félidőre lelankadt a teljesítménye, de Eto'o az egész meccsen 0 volt!!lionelmessi19 írta:Ohóó... amigo, síeltem.![]()
Tényleg borzasztó volt. Két ilyen töketlen csatárt még nem láttam egy meccsen.
Eto'o egyel megjátszhatóbb és többet mozgó volt, Henry szépen adott be Xavinak, amiből Messi gól lett. Talán ezek a pozitívumok.
Most mondjam h Bojant meg Hlebet a kezdőbe?Össze kell mindkét srácnak kapnia magát, mert a vége még télleg ez lesz egyszer...
Ohóó... amigo, síeltem.chi omega írta:durva, hogy pont most senki sem veszi elő, pedig az első félidő egy-két pillanatát leszámítva hihetetlenül gyenge volt. mondjuk eto'o talán még gyengébb, dehát középen nehezebb is támadójáték nélkül produkálni valamit, mint a szélről.
Úgy értem: nézd meg az 1.sorunkatSanama írta:Mikaos!
Ezt,hogy Hleb és Bojan kap lehetőséget,eleget és örüljenek ennek,azért kicsit nem értem. ...
+ Láthattuk más edzővel mennyit játszott Bojan.
Múltkor szerintem voltak jó kiszolgálásai, hiszen pont az általad említett Hleb és Iniesta voltak a társaiSanama írta:Krikic meg leginkább csak a kupában,és akkor sem tud bizonyítani a "B" csapatban,nincs aki kiszolgálja.
Nem rossz megközelítések, ennek ellenére a hsz-ed egyik részével sem értek egyet:Sanama írta:Mikaos!
Ezt,hogy Hleb és Bojan kap lehetőséget,eleget és örüljenek ennek,azért kicsit nem értem.
Hleb a ligában sosem kap,illetve 3-4percet.
Bojan 2-3meccsenként kap 15perceket.
Ez neked elég?
Láthattuk más edzővel mennyit játszott Bojan.
Pep pedig ritkán cserél 3mat.Általában 2öt szokott,amiből az 1ik általában:
Busquets/Keita/Touré-Busquets/Keita/Touré
A második pedig, Eto'o,Henry,Iniesta pihenését szolgálja,szaé Hleb épphogy feltánik 2percekre a pályán,Krikic meg leginkább csak a kupában,és akkor sem tud bizonyítani a "B" csapatban,nincs aki kiszolgálja.
Hát őszintén szólva szerintem ne hisztizzen egyik se. Ha Samu idén is produkálna olyan dolgokat mint tavaly, hát minden további nélkül elküldeném, 18 vagy hány gól ide vagy oda... szerintem az ilyen sose tesz jót a csapatnak. Szvsz egy ilyen csapatban nem lehet egy ember sem, aki nem tudja tűrni a padozást esetenként.Drukker írta:Amíg eredményes... És ha vmelyikük is padozna akkor előbb utóbb felboríthatják a csapat egyensúlyát a hisztivel v. a durcival. Sztem jó ez így és Henry mostanában egyrejobb, magabiztosabb:)lionelmessi19 írta: De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Amíg eredményes... És ha vmelyikük is padozna akkor előbb utóbb felboríthatják a csapat egyensúlyát a hisztivel v. a durcival. Sztem jó ez így és Henry mostanában egyrejobb, magabiztosabb:)lionelmessi19 írta: De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Az energiájukról kérdezzük meg őketlionelmessi19 írta: De továbbra is meggyőződésem az eddig említettek mellett még az is, hogy kicsit pazarlás ami folyik. Henry és Samu energiáját pazaroljuk azzal, és másoktól veszünk el bizonyítási lehetőséget, stb, ha nekik felváltva baloldalon kell teljesíteni.
Azt kell mondjam: örülhetnek, hogy kapnak ennyi játéklehetőséget! A nagycsapatokhoz képest (minden bajnokság) a Barca "2. sora" komolyan kap lehetőséget, és nem csak kupameccseken! Busquets egyébként egész sokat játszott/játszik (aminek amúgy örülök), Hlebet, Bojant én is sajnálom. De más edzőnél, más rendszerben még kevesebbet játszanának, sőt valószínűleg Bojan már kölcsönben focizna valahol!!! Tudják ezt ők is...lionelmessi19 írta: Több lehetőség jutna Busquetsnek, Hlebnek, akár még Bojannak is, és szerintem egyikükkel sem esne komolyat a színvonal, sőt lehet hogy nőne esetenként.
Az lehet...de amikor gólt kell lőni, és az egyiknek nem megy, akkor csak helyet cserélnek, és bumm, ott a gól (ezt nem tudod megtenni Hlebbel, vagy Iniestával). Nem kell ezért cserét pazarolni, és mindketten (Eto'o, Henry) valamilyen szinten elfociznak a balszélen, ami elegendő teljesítmény az esetek 99%-ában, mint láthattuk - az eredmények Pepet igazolják, és ezt a csatártriót.lionelmessi19 írta: Olyan rengeteg meccsünk van, nem kell mindkét középcsatárunknak mindig kezdeni.
Egyébként sem az igazi egyikük sem odakint.
Szerintem meg hagyjalionelmessi19 írta: Az mondjuk igaz, játszhatnak majd akkor is. Bár ahogy Guardiolát ismerem, nem enged majd óriási lazulást akkor se, ha már megnyertük..