Ez munka..remélem bukják..Game90 írta: Amiket pletykáltak:
- Kaká 90 millió (+Baptista??)

Amiket pletykáltak:lionelmessi19 írta:Elképesztő lusta vagyok ismételten. Vki írna egy pár mondatos összefoglalást arról, h mi történt margitéknál az elmult 1 héten? Előre köszi
valoszinü a porto 20 at kért és csak ugy adtak 30 at ne nevettes már ha meg van rá ennyi akkor nem mind 1 hidd el sokan kiszámolták mennyit ér meg egy játékos ez minden üzletben így müködik és ha nem néha kell egy kis kockázat is amugy meg valoszinü calderon elég hires vállalkozo több épitész cége is van valoszinü azért gazdag mert tök hülye az üzletheznoname írta:Ha annyira tanult emberek, akkor hogy lehet h Pepeért 30-at adtato ki,amikor a Porto 20-at kért.Robben is 30 körül lesz, pedig érte is eredetileg 20-at kértek.Drenthe eredetileg 6-7, ezt sikerüét megduplázni.Tanult emberek, az biztos.Franco írta:nem mondom hogy jol igazolnak de a madridnak minden játékos drágább és nem véletlenül fizetnek játékosokért ennyit ezen nem egy tanult ember dolgozik hogy ki éri meg és ki nem még ha néha én se értem öket
Ha annyira tanult emberek, akkor hogy lehet h Pepeért 30-at adtato ki,amikor a Porto 20-at kért.Robben is 30 körül lesz, pedig érte is eredetileg 20-at kértek.Drenthe eredetileg 6-7, ezt sikerüét megduplázni.Tanult emberek, az biztos.Franco írta:nem mondom hogy jol igazolnak de a madridnak minden játékos drágább és nem véletlenül fizetnek játékosokért ennyit ezen nem egy tanult ember dolgozik hogy ki éri meg és ki nem még ha néha én se értem öket
Te nagyon okos lehet ha szted ez jó üzletpolitika.Franco írta:te aztán tudod komoly üzlet ember vagy most végezted el a közgazdaságit .Mezner2 írta:Ez már télleg vicc Robbenért 35-öt kér a Chelsea a Real lehet meg is adja
Drenthe árában 13 millánál álltak meg ez szép 48-ért két oan futballistát akik együtt sem érnek 30-at de lehet h 25-öt sem így tovább Madrid szép bolt volt![]()
nem mondom hogy jol igazolnak de a madridnak minden játékos drágább és nem véletlenül fizetnek játékosokért ennyit ezen nem egy tanult ember dolgozik hogy ki éri meg és ki nem még ha néha én se értem öketbarca99 írta:Igazad van, a Madrid igazolási politákája a legjobb. Főleg a horribilis árak.
Reyesért nem fizettek 10-et, de Robbenért 35-öt igen. De mi vagyunk a hülyék.
te aztán tudod komoly üzlet ember vagy most végezted el a közgazdaságit .Mezner2 írta:Ez már télleg vicc Robbenért 35-öt kér a Chelsea a Real lehet meg is adja
Drenthe árában 13 millánál álltak meg ez szép 48-ért két oan futballistát akik együtt sem érnek 30-at de lehet h 25-öt sem így tovább Madrid szép bolt volt
A Castillába vették.Raziel írta:Schorch (Hertha Berlin) ő ki? állitolag megvette a madrid.
Sztem meg Robben sokkal, de sokkal jobb mint az a patkány.noname írta:Nagyon úgy néz ki h igaz ez a Reyes dolog.A real szépen megcsinálta.Én Reyest jobbnak tartom, mint Robbent és ráadásul harmadannyiba került volna.Cak így tovább![]()
S minket békénhagynak..antiimperialista írta:Jó lesz az Atletico, persze nem Reyes miatt![]()
Hátha egyszer végre el tudják kapni a városi riválist, mert az utóbbi időkben nem sűrűn jött össze nekik...
Azért ezzel még várnék, Cadena Ser...Raziel írta:A spanyol Cadena Ser Rádió hivatalos honlapján adta közre szombaton késő este, hogy az Arsenal spanyol válogatott középpályása, Jose Antonio Reyes megegyezett az Atlético Madriddal, ezzel az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem a Real Madridnál folytatja pályafutását.