Drenthe...Real Madrid C.F. írta:Ki mondta h Drenthe csak nállatok szeretne jáccani?Drenthe nem azt mondta hogy csak nálunk akar jáccani?
110% hogy nem megy a Realba

Drenthe...Real Madrid C.F. írta:Ki mondta h Drenthe csak nállatok szeretne jáccani?Drenthe nem azt mondta hogy csak nálunk akar jáccani?
Ki mondta h Drenthe csak nállatok szeretne jáccani? Nálatok minek? Abidal mellett semmi sesélye bekerülni a csapatotokba+ zambrotta is tud bal szélsőt jáccani!Drenthe nem azt mondta hogy csak nálunk akar jáccani?
Drenthe nem azt mondta hogy csak nálunk akar jáccani?noname írta:A MArca most nagyon beindult.Már azt írják h Robben meg Drenthe a RealéEzek a marhák elhiszik azt,amit összeírogatnak.
Reyes-Marca-hülyeség.Mindjárt írják h már csak őrák kérdése.Atesz írta:09:15 - A Real Madrid és az Arsenal 9,2 millió euróban állapodott meg Reyes vételárának tekintetében! (Marca)
Valaki egyre hülyébb az Arsenalnál...![]()
05:50 - A Real Madrid 90 milliós ajánlaton gondolkodik Kakáért cserébe.
Erre csak ennyi:![]()
![]()
(Szokásos)
05:44 - Cicinho: "Ha nem játszhatok jobb oldalt, inkább elmegyek."
Kiváncsi vagyok hova menne, mert azért a Roma, nem olyan gazdag csapat, és ők akarják nagyon.
Eto'onak is voltak bunkó, sportszerűtlen húzásai. Én elismerem. Úgy örülnék, egyszer ti is így kezdenétek a mondandótokat, hogy "elismerem", nem úgy, hogy de a yxz se jobb...Egyébként Guti meg egyszerű embereket küldött el a [auto_cenzúra], mikor aláírásrt kértek volna tőle. Eljátszotta itt a hiszis sztárocskát. Kiváncsi vagyok, ha téged küldenek így el, akkor is így véded-e. Eto'o meg attól függetlenül, hogy néha tényleg sportszerűtlen, és hisztis, legalább a magánéletbe aranyszívű, és mindnekinek úgy segít, ahogy tud.Franco írta: hát etoo se jobb ti azért utáljátok gutit mert amikor gödörbe voltatok aztmondta hogy süllyedjetek olyan mélyre amilyen mélyre csak tudtok
én kuntakintet a cabronozas miatt utálom
hát etoo se jobb ti azért utáljátok gutit mert amikor gödörbe voltatok aztmondta hogy süllyedjetek olyan mélyre amilyen mélyre csak tudtokZozzy 5 írta:Szerintem inkább ne írjál semmit, ismerd el, hogy Guti egy bunkó paraszt. Ha meg azt nem ismered el, hogy minden meccsen sokat kap, akkor nem tudom mit nézel...Franco írta: hát most erre mit irjak?nincs igazad etoo se jobb söt
Szerintem inkább ne írjál semmit, ismerd el, hogy Guti egy bunkó paraszt. Ha meg azt nem ismered el, hogy minden meccsen sokat kap, akkor nem tudom mit nézel...Franco írta: hát most erre mit irjak?nincs igazad etoo se jobb söt
Zozzy 5 írta:Rugdossák rendesen...Rivaldo11 írta:Nincs a földön még egy olyan emberképződmény(?), akit jobban rühellnék gutinál. A hír nem lep meg. Azt nem értem csak, hogy az ellenfelek hogyan állják meg, hogy ne lépjenek a szájába minden egyes alkalommal![]()
Rugdossák rendesen...Rivaldo11 írta:Nincs a földön még egy olyan emberképződmény(?), akit jobban rühellnék gutinál. A hír nem lep meg. Azt nem értem csak, hogy az ellenfelek hogyan állják meg, hogy ne lépjenek a szájába minden egyes alkalommal![]()
Pont most akartam leírni, szórol szóra, és még csak annyit, hogy az akkori madridnak Solarin és Gutin kívül nem volt hasznalható cseréje...Rivaldo11 írta:Nincs a földön még egy olyan emberképződmény(?), akit jobban rühellnék gutinál. A hír nem lep meg. Azt nem értem csak, hogy az ellenfelek hogyan állják meg, hogy ne lépjenek a szájába minden egyes alkalommal![]()
Ami a másik problémát illeti, sokan elfelejtik: A madrid a sok sztár ellenére jól muzsikált egy ideig. A gondok ott kezdődtek, mikor a sztárok egyszerre koptak, egyszerre öregedtek, a formájuk ezért kevésbé volt állandó, ergo a játék sem ment úgy mint korábban. Atzt is meg kellene említeni, ami a LEGFŐBB problémájuk volt akkor: A kulcsemberek egyidejű kiégése, kiöregedése!
álunk ilyen veszély-a kulcsemberek egyidejű elkopása-nem fenyeget.
És ennek a parasztnak nyalt be na ki? saviola....ugyancsak tegnapi nsoban...Enrique írta:Ez a Guti egy hatalmas paraszt, a nyilatkozata(i) után mindig is annak tartottam, most meg a madridisták is láthatják kedvencük szimpatikus megnyilvánulásait.noname írta:Lehet szegény Gutitól csak nők kérnek autogrammot.![]()
![]()
Ez a Guti egy hatalmas paraszt, a nyilatkozata(i) után mindig is annak tartottam, most meg a madridisták is láthatják kedvencük szimpatikus megnyilvánulásait.noname írta:Lehet szegény Gutitól csak nők kérnek autogrammot.![]()
Igen, őket kihagytam.noname írta:Meg Kakaval meg Zambrottával...kovinho írta:Igen, meg ugyanez volt Chivuval is.
Igen, látom magam előtt a címet: "Már csak órák kérdése!"
Pedig a múlthéten a Cadena Ser azt írta, hogy már csak pár óra, és leigazolják Robbent.Enrique írta:Casillasnak szerintem nem velünk kéne foglalkoznia, na mindegy...
Amúgy meg szomorú vagyok... Se Robben, se Reyes...![]()
Pedig mindkettőt nagyon utálom...![]()
![]()
Lehet szegény Gutitól csak nők kérnek autogrammot.01:33 - Sacchi nevű kedves felhasználónk Irdningből jelenti, hogy Guti amióta megérkezett az ausztriai edzőtáborba egyetlen aláírást sem osztott ki, sőt a helyszíni tudósítónk szerint trágár módon utasította el az autógrammvadászokat. A Raúlról kialakult kép úgy fest helyteálló, a csapatkapitány ugyanis roppant szimpatikusan viselkedik, akárcsak Fabio Cannavaro, aki a legtöbb aláírást osztotta ki. (madridista.hu)