Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
inkább akkor ezeket tedd meg nagy pénzel...sztem több értelme lenne ha ennyire biztos vagy benne,de a te pénzedsenzu írta:rohadt Crvena Zvezda, csak sikerült leadni a majdnem 20 pontos előnyt a végére...
3200 Ft minusz![]()
de legalább a hétfőn feladott szelvényem még életben van(1700->9895)
Valencia - Getafe 1.47 H
Benfica - Hertha BSC 1.35 H
Manchester Utd. - West Ham 1.17 H
Aston Villa - Crystal Palace 1.27 H
Tottenham - Bolton 1.42 H
Roma - Panathinaikosz 1.39 H
Manchester gyanítom nyerni fog, Aston Villaban eléggé bízok, most már csak elverik ezt a papírkutya Crystal Palace-t, lehet a Tottenhamet meg a Roma-t ki kéve vennem még D-re, 1-2 meccsel megtoldva (Valencia - Brugge H, Barca - Malaga H, Tenerife - Real V)
és megrakni mondjuk 700-700-zal, hogy minimalizáljuk az esetleges veszteséget
A második lehet a Liverpoolon megy el otthon nagyon nyögve nyelősen 1-0ra nyertek csak az elsőnél meg az Udine elég jó otthon és az Inter most nem a legjobb formáját hozza szal az egy kicsit necces lesz .De ne legyen igazamrazor1592 írta:Egyik szelvényem:
Stoke - Man City V
Stuttgart - Frankfurt H
Udinese - Inter V
Másik:
West Brom - Reading H
Marseille - Köbenhavn H
Urziceni - Liverpool V
Salzburg - Standard H
Bejöhetne már
Hát ez már nem hit kérdése, tény. Úgytudom már vannak beismerő vallomások is.Maxsteel666 írta:Hát ez enyhén szólva is gyanús! Biztos lesznek még letartóztatások a Törököknél szerintem! Kíváncsi leszek nálunk, hogyan alakulnak majd a dolgok, nagyon remélem, hogy nem volt benne egy csapat se a bundában, ez hiányzik már csak a magyar focinak!Fernando írta:Nemtudom ti mennyit hallottatok a Törökországban dúló bundabotrányról. Most is érdekes eredmény született. Fenerbahce-Bursaspor. 87. percig 2-1 volt a Fenernek, majd hirtelen 3 perc alatt 2-3. Azért a Fener ennél profibb csapat szerintem. De ilyet játszott már a Besiktas és a Galata is. Kíváncsi lennék arra az utolsó 5 percre. Vagy csak nekem vannak ilyen összeesküvés elméleteim?
Sok a meccs. Neccesek is. Liverpool-Blackburn? Esélytelen szerintem. Remélem nem adtad még föl.Kardi írta:Erre a hétre ezt nyomom:
Benfica-Hertha BSC H 1.28 3-1
Olympiakosz-Bordeux V 2.40 1-1
Stuttgart-Barcelona V 1.55 0-2
Stoke-Manchester City V 2.20 0-0
Unirea Urz-Liverpool V 1.68 0-0
Stoke-Arsenal V 1.60 1-1
Liverpool-Blackburn H 1.35 0-2
Tenerife-Real Madrid V 1.25 0-3
Barcelona-Malaga H 1.15 5-0
Odds: 54.64450
Nyeremény: 200 ft10930 ft
vélemények?
A BL tippjeim nekem is ezek pontosan így.Mondjuk nem lepődnék meg ha CSZKA bedarálná Sevilla-t.szajko írta:Mivel a tippmixről már leszoktam és csak online nyomom, nem is állt szándékomba feladni több szelvényt, de haver azt mondta azért mert megmutattam neki, hogy kell kitölteni egy szelvényt, ezért feladott nekem egyet. Ez lett...
Olympiakosz - Bordeaux X
Stuttgart - Barcelona 2
CSZKAMoszkva - Sevilla X
Inter - Chelsea X
3/4-es kombi...
![]()
![]()
Szerintem teljesen felesleges egész hétre tippelni!Kardi írta:Erre a hétre ezt nyomom:
Benfica-Hertha BSC H 1.28
Olympiakosz-Bordeux V 2.40
Stuttgart-Barcelona V 1.55
Stoke-Manchester City V 2.20
Unirea Urz-Liverpool V 1.68
Stoke-Arsenal V 1.60
Liverpool-Blackburn H 1.35
Tenerife-Real Madrid V 1.25
Barcelona-Malaga H 1.15
Odds: 54.64450
Nyeremény: 200 ft10930 ft
vélemények?
nem állhac rosszul most anyagilaggiefLove írta:Hétvégi nyertes szelvény:
Genoa - Udinese H 1,83 3-0
Barcelona - R. Santander H 1,14 4-0
Fiorentina - Livorno H 1,50 2-1
Roma - Catania H 1.33 1-0
Palermo - Lazio H 1,80 3-1
Bari - Milan V 1.97 0-2
Ath. Bilbao - Tenerife H 1,61 4-1
Porto - Braga H 1,79 5-1
odds: 42,53
Hát ez enyhén szólva is gyanús! Biztos lesznek még letartóztatások a Törököknél szerintem! Kíváncsi leszek nálunk, hogyan alakulnak majd a dolgok, nagyon remélem, hogy nem volt benne egy csapat se a bundában, ez hiányzik már csak a magyar focinak!Fernando írta:Nemtudom ti mennyit hallottatok a Törökországban dúló bundabotrányról. Most is érdekes eredmény született. Fenerbahce-Bursaspor. 87. percig 2-1 volt a Fenernek, majd hirtelen 3 perc alatt 2-3. Azért a Fener ennél profibb csapat szerintem. De ilyet játszott már a Besiktas és a Galata is. Kíváncsi lennék arra az utolsó 5 percre. Vagy csak nekem vannak ilyen összeesküvés elméleteim?
Nem tudom, de nekem 2 szelóm elúszott rajtuk:@ Bár lehet, hogy az EL-re tartogattak.Fernando írta:Nemtudom ti mennyit hallottatok a Törökországban dúló bundabotrányról. Most is érdekes eredmény született. Fenerbahce-Bursaspor. 87. percig 2-1 volt a Fenernek, majd hirtelen 3 perc alatt 2-3. Azért a Fener ennél profibb csapat szerintem. De ilyet játszott már a Besiktas és a Galata is. Kíváncsi lennék arra az utolsó 5 percre. Vagy csak nekem vannak ilyen összeesküvés elméleteim?