De nem csak ez a meccs alapjan 14 fordulo allatt 17 golt rugott a Holland bajnoksagban,persze az nem PL vagy La Liga,de akkor se semmi,es a technikja is megvan,hogy nagy jatekos legyen,csak ne a Realhoz kerulvon mert Vaart es Huntellar sorsra juthat

aham.. oks thx, azt hittem csak vmi újítás Henry miattkanty írta:Ez idéntől újjitás az EL-ban.kennyke04 írta:hm, érdekes AEK - Everton meccsen +2bíró is van a két kapunál, jól látom vagy azok csak melegítő játékosok? bár ugyan olyan narancsba vannak... Akárhogy nézem, azok bírók....
Van meg két vonalbiró is. Összesen 5 biró van.
Ez idéntől újjitás az EL-ban.kennyke04 írta:hm, érdekes AEK - Everton meccsen +2bíró is van a két kapunál, jól látom vagy azok csak melegítő játékosok? bár ugyan olyan narancsba vannak... Akárhogy nézem, azok bírók....
Szétkapnánk őket, ebben biztos vagyok. Az erősebb milanói csapat sem okozott problémát. Ők jöhetnek...ha csoportelsők leszünk, akkor nem kell izgulnunk az ellenfelek miatt, mind1ik lazán verhető. Bár eleve kb. 3 csapat veszélyes a Barcára az egész BL-ban: Chelsea, Mu, Arsenal...a többi abszolút kötelező győzelem!barca28 írta:Ha a Milan továbbjut remélem összekerülünk velük.Én őket akarom a csoportkör után...
Vajon gáláznánk ellenük?Mondjuk most a Marseillel is meggyűlt a bajuk
Hali, a story tv szokta az el meccseket adni! de azt nem tudom, h ma melyiket közvetítik. - Az viszont tuti h ök adnak valamittomabence írta:Srácok, az Európa Liga meccseket nem közvetíti semmi? Lehet, hogy én néztem félre, de a port.hu-n a sport tv-től a digiig semmi nem adja!?!?
Nincsenek meccsek ezen a 7entomabence írta:Srácok, az Európa Liga meccseket nem közvetíti semmi? Lehet, hogy én néztem félre, de a port.hu-n a sport tv-től a digiig semmi nem adja!?!?
Tavaly megoldottuk úgy isBuitre írta:végül is a Barcanak nem lenne jobb, ha a BLben továbbjutna a Real? Elvégre, ha továbbmegyünk, két fronton kell játszunk mi is, és akkor a bajnokságban több esély van arra, hogy meccseket bukjunk elergo ebből a Barca csak nyerne. Vagy nem?
Fecooo írta:most ez a csoport úgy áll, h "sajnos" a Real csak egy "alcorcóni" meccsel eshet ki, kétlem a Marseille meg tudná ezt tenni, hiszen a spanyol kiscsapat sokkal erősebb![]()
![]()
![]()
Capon írta:Jaj ezek a Digi TV-n mit össze tudnak hordani. Milyen nagy meglepetés a két gyökér számára az Athletico rossz szereplése a BLben. Évek óta meg vannak ezek szerint lepődve. De ha csak ránéznének ezek a barmok a Liga tabellájára már akkor nyilvánvalónak kéne lennie számukra, hogy milyen erős csapat is az Ath. Madrid. 11 meccsből 1-et tudtak megnyerni és 6-ot elvesztettek. Öcsém és ezek a szakértők... beszarok.
hát a Zürich-et bottal ütnéd se fog támadni... komolyan, mintha nem akarnának győzni, semmi lelkesedés, kontrákat úgy felejtik el ah van, elég gyenge meccs az is, meg kb mind...Mikaos írta:Milan - Marseille 1:1: ez maradhatna így is, de akkor a Real játsszon döntetlent a Zürich-hel, majd az utolsó fordulóban Marseille és Milan győzelem![]()
A MU miért veszi könnyen ezt a meccset? Továbbjutottak már?
Atletico egy borzadály, úgy ahogy van.
Bárcsak!barca28 írta:Ezzel vitatkoznék.Van esélye persze , de szerintem legalábbis bízok benne ,hogy idén címvédés lesz.Barca-Arsenal döntő ismétNem lenne csúnya.Összecsapna a világon a két legszebben játszó csapat.
Ezzel vitatkoznék.Van esélye persze , de szerintem legalábbis bízok benne ,hogy idén címvédés lesz.Barca-Arsenal döntő ismétmessi70 írta:A legeselyesebb a Chelsea Bl-re nagyon erosek fizikalisan is es jol toljak!