Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon szép gesztus,Més qué un clubAz egyezség szerint az ötéves kontraktus tartalma alatt az UNICEF emblémáját viselő gárda évente másfél millió eurót adományoz majd az ENSZ gyermekszervezetésnek.Az összeget az afrikai AIDS-beteg gyerekek segítségére,illetve a megelőzésre forditják majd.Az első adományt Szváziföldön használják majd fel,ahol a felnőttek 40 százaléka HIV-pozitív.
ez így is lesz, mert ezeket a f.szfejeket nem bírom hallgatni!!! annyira felidegesítenek, hogy legszívesebben kirohannék az utcára és feldarabolnék mindenkit...pedig nem vagyok ideges ember...redmiller írta:Emberek! Ezt nem hiszem el! Panaszkodtok, hogy ki közvetíti??? Menjetek a sunyiba!!! Én örülök neki, mert legalább látom! Ha annyira nem tetszik a Sportklubos közvetítés, akkor le kell halkítani! Netes rádiót meg bekapcsolni, azt kész.
Ebben egyetértünk! Biztos azok lesznek!LG írta:Hát sztem a világ legjobb kerete a miénk, erre nem lehet panasz. De Zamrottának meg Thuramnak a kezdőbe a helye, hisz világklasszisok.
Pontosan!Scorpio írta:Enrique írta:Azért nem kis nevek jöttek! 1 vereség nem a világ vége!Mr. Master írta:Nem tudom, h ti észrevettétek-e, de:
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret...
Azért nem hinném ezt...Mr. Master írta:Nem tudom, h ti észrevettétek-e, de:
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret...
Bakker! Nem lehetsz ekkora gagyi!VictorValdes19 írta:Ronal.10 írta:CELTA-BARCA SportKLUB hétfö 21.00 élöbe!!!!![]()
http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_day ... &i_ch_nr=4
Amugy meg lehet a Sevilla is olyan csapat lesz hogy nem tudjuk öket megverni mint a Atletcio Madridot se tudjuk má mióta
a Sport Klub fogja adni a barca meccseitna ne már
Ronal.10 írta:CELTA-BARCA SportKLUB hétfö 21.00 élöbe!!!!![]()
http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_day ... &i_ch_nr=4
Amugy meg lehet a Sevilla is olyan csapat lesz hogy nem tudjuk öket megverni mint a Atletcio Madridot se tudjuk má mióta