FC Barcelona 08/09
-
- Llegenda del Barça
eddig is szerettem a barcát, de most már büszke is vagyok rájuk!
okés, h lezárult egy korszak a reklámmentes mez-ügyben, de azért az k. nagy szó, h amikor manapság minden arról szól, h hogyan lehet minél nagyobb profitot lehúzni a sportból (is), a Klub köt egy ilyen szerződést, amiben nemcsak felhagy egy évszázados hagyománnyal, hanem még fizet is a cuccon levő feliratért, h így segítsen a rászorultakon. ez nem semmi.
remélem, a lóvék el is jutnak azokhoz, akiknek szánják!
MÉS QUE UN CLUB!
okés, h lezárult egy korszak a reklámmentes mez-ügyben, de azért az k. nagy szó, h amikor manapság minden arról szól, h hogyan lehet minél nagyobb profitot lehúzni a sportból (is), a Klub köt egy ilyen szerződést, amiben nemcsak felhagy egy évszázados hagyománnyal, hanem még fizet is a cuccon levő feliratért, h így segítsen a rászorultakon. ez nem semmi.
remélem, a lóvék el is jutnak azokhoz, akiknek szánják!
MÉS QUE UN CLUB!
PUYOL-XAVI-INIESTA
hol lehet venni bl mezt?
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én nagyonnagyon örülök, hogy megvettem augusztusban a Botigában, mikor kint voltam...
1) mert megvan az utolsó "tiszta" szerelésünk
2) mert - szép gesztus ide, adomány oda - nem helyeslem a döntést, nem is tetszik a feliratos mez...
Még barátkozom a gondolattal, hiszen elvesztettük "szüzességünket", és hogy a Bilbaot leszámítva egyediek voltunk, de ha azt nézem, így is igen unique lett a csapat, hiszen nemes célt szolgál a mezreklám, ráadásul még a Klub adományozik. Szép dolog, egyértelmű, de... De...
Més que un club!
1) mert megvan az utolsó "tiszta" szerelésünk
2) mert - szép gesztus ide, adomány oda - nem helyeslem a döntést, nem is tetszik a feliratos mez...

Még barátkozom a gondolattal, hiszen elvesztettük "szüzességünket", és hogy a Bilbaot leszámítva egyediek voltunk, de ha azt nézem, így is igen unique lett a csapat, hiszen nemes célt szolgál a mezreklám, ráadásul még a Klub adományozik. Szép dolog, egyértelmű, de... De...
Més que un club!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem tetszik ez az Unicef felirat,egyébként találtam valamit bemásolom:
Ez nagyon szép gesztus,Més qué un clubAz egyezség szerint az ötéves kontraktus tartalma alatt az UNICEF emblémáját viselő gárda évente másfél millió eurót adományoz majd az ENSZ gyermekszervezetésnek.Az összeget az afrikai AIDS-beteg gyerekek segítségére,illetve a megelőzésre forditják majd.Az első adományt Szváziföldön használják majd fel,ahol a felnőttek 40 százaléka HIV-pozitív.
in to exile
Ez a hivatalos meze a barcanak. Tegnap vettem is egyett 
Tetszik az unicef -fel kotott egyeseg is. Remelem bejon a szamitas.
Tortenelmi mez mindenki vesz belolle egyett:)
Plusz az unicef felierat:)

Tetszik az unicef -fel kotott egyeseg is. Remelem bejon a szamitas.
Tortenelmi mez mindenki vesz belolle egyett:)
Plusz az unicef felierat:)
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
- A tavalyi BL mez hátulja is kék volt a mezszámok alatt. A ligában meg a megszokott lesz továbbra is.
- Az UNICEF felirat ezentúl a csapat MINDEN meccsén ott fog virítani a mez elején.
- Az UNICEF felirat ezentúl a csapat MINDEN meccsén ott fog virítani a mez elején.
- Mardel
- Jugador d'estrella
Hali!
Vki nem tudja, hogy ezt a mezt, amit tegnap viseltünk, csak a BL-ben fogja hordani a csapat? Mármint nem az unicefes feliratra gondolok, hanem ennek a háta tiszta kék, azthiszem ezt viselte a csapat a Gamperen is, és szvsz jobban is néz ki, mint amiben eddigi bajnokiainkat játszottuk!
Vki nem tudja, hogy ezt a mezt, amit tegnap viseltünk, csak a BL-ben fogja hordani a csapat? Mármint nem az unicefes feliratra gondolok, hanem ennek a háta tiszta kék, azthiszem ezt viselte a csapat a Gamperen is, és szvsz jobban is néz ki, mint amiben eddigi bajnokiainkat játszottuk!
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- Subinho
- Director del Fútbol
ez így is lesz, mert ezeket a f.szfejeket nem bírom hallgatni!!! annyira felidegesítenek, hogy legszívesebben kirohannék az utcára és feldarabolnék mindenkit...pedig nem vagyok ideges ember...redmiller írta:Emberek! Ezt nem hiszem el! Panaszkodtok, hogy ki közvetíti??? Menjetek a sunyiba!!! Én örülök neki, mert legalább látom! Ha annyira nem tetszik a Sportklubos közvetítés, akkor le kell halkítani! Netes rádiót meg bekapcsolni, azt kész.

annyi bökkenő van csak a dologban, hogy a kép minősége is hagy némi kívánni valót... én a sport1-el meg voltam elégedve, remélem a köv. meccset ott láthatjuk majd...

Csak csúszik a hang kicsit.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Emberek! Ezt nem hiszem el! Panaszkodtok, hogy ki közvetíti??? Menjetek a sunyiba!!! Én örülök neki, mert legalább látom! Ha annyira nem tetszik a Sportklubos közvetítés, akkor le kell halkítani! Netes rádiót meg bekapcsolni, azt kész.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ebben egyetértünk! Biztos azok lesznek!LG írta:Hát sztem a világ legjobb kerete a miénk, erre nem lehet panasz. De Zamrottának meg Thuramnak a kezdőbe a helye, hisz világklasszisok.
Zamrotta nagyon kell, nagyon hasznos játékos!
Hát sztem a világ legjobb kerete a miénk, erre nem lehet panasz. De Zamrottának meg Thuramnak a kezdőbe a helye, hisz világklasszisok.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pontosan!Scorpio írta:Enrique írta:Azért nem kis nevek jöttek! 1 vereség nem a világ vége!Mr. Master írta:Nem tudom, h ti észrevettétek-e, de:
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret...
Elvesztettünk 1kupát,sok oka lehetett(fáradtság,nem megfelelő védelem,stb..) de ettől még nem lehet panasz a keretre!
Nagy esélyünk van mind a bajnoki címvédésre,mind a Bl-re!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért nem hinném ezt...Mr. Master írta:Nem tudom, h ti észrevettétek-e, de:
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret...
Elment Gabri, Maxi, most Bommel. Jött helyettük Zambi, Thuram, Gudi, SAVIOLA. Mi ez, ha nem erősítés? Ráadásul ezekkel s a meglévő játékosokkal 1000féle variációs lehetősége lehet Rijkaardnak még a sérülések idején is.
Jó lesz ez, na. Én nem aggódok.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem tudom, h ti észrevettétek-e, de:
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret... Idén még szerintem jók leszünk. De jövőre kéne vmi nagyot alkotni a nyáron vagy baj lesz, ha ezt a politikát folytatjuk!
Hajrá Laporta!
Nm akarom kongatni a vészharangot és egyáltlaán nm szeretném, ha igazam lenne. Ne legyen!
GYENGÜLÜNK, SRÁCOK!!!!
Egyre harmatosabb a keret... Idén még szerintem jók leszünk. De jövőre kéne vmi nagyot alkotni a nyáron vagy baj lesz, ha ezt a politikát folytatjuk!
Hajrá Laporta!
Nm akarom kongatni a vészharangot és egyáltlaán nm szeretném, ha igazam lenne. Ne legyen!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bakker! Nem lehetsz ekkora gagyi!VictorValdes19 írta:Ronal.10 írta:CELTA-BARCA SportKLUB hétfö 21.00 élöbe!!!!![]()
http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_day ... &i_ch_nr=4
Amugy meg lehet a Sevilla is olyan csapat lesz hogy nem tudjuk öket megverni mint a Atletcio Madridot se tudjuk má mióta
a Sport Klub fogja adni a barca meccseitna ne már

Olvass már el pár hírt az oldalon,vagy a fórumba lapozz vissza,már több napos hír,h a SPORTTV(Sport1,Sport2) és a SPORTKLUB közösen adja a meccseket,most hétfőn épp a klub fogja adni,ennyi! De lesz a Sport1-2-ön is idén jópár Barca meccs!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- VictorValdes19
Ronal.10 írta:CELTA-BARCA SportKLUB hétfö 21.00 élöbe!!!!![]()
http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_day ... &i_ch_nr=4
Amugy meg lehet a Sevilla is olyan csapat lesz hogy nem tudjuk öket megverni mint a Atletcio Madridot se tudjuk má mióta
a Sport Klub fogja adni a barca meccseit

-
Elkezdhetünk imádkozni hogy ne Léderer vagy az a másik szerencsétlen közvetítsen aki a múltkori New York ellenit is lenyomta "Síros van Bommelnél a labda" és a többi hülyeség amitől már a TV-t rugdosná legszívesebben az ember.

in to exile