Na akkor egy kis értékelés az első napról, az én szememmel
Svájc - Csehország: A svájci csapat véleményem szerint nem érdemelt volna vereséget, Vonlanthen kapufája igazán bemehetett volna, tetszett ahogy a meccs végén döntetlenre akartak menteni és küzdöttek a lefújásig.
A cseheknek talán egy kicsit szerencséjük volt azzal a góllal, mivel igazán komoly helyzetre nem futotta nekik, és nagyon odafigyelve megőrizték előnyüket. A játékukon nagyon érződött hogy hiányzik a karmester, de ettől függetlenül én még mindig többet várok ettől a gárdától.
Az svájciak remélem nem omlanak össze Frei elvesztése kapcsán, mert szimpatikus volt a hozzáállásuk és házigazdaként, a hazai pálya előnyét élvezve ilyen harcossággal még okozhatnak meglepetést akár a portugálok ellen, és a törökök ellen is.
Portugália - Törökország: Ez a meccs szerintem elég egyértelműre sikeredett, a portugálok igazi helyzetekig is jutottak, beleértve a 3 kapufát is, míg a törökök inkább csak rohamozni próbáltak, de a kaput csak néha veszélyeztették.
Ronaldo ma szerintem nem nyújtott olyat mint szokott, és még az egész csapat is egy lassabb fokozaton pörög, de így is messze jobbak szerintem mint bárki más a csoportjukban.Biztos továbbjutónak már most el merném könyvelni őket, a másik három csapat közül pedig bárki odaérhet véleményem szerint.
Várom a holnapi meccseket, igaz úgy tűnik az osztrák-horvát összecsapásról lemaradok családi program miatt(nem szeretem kihagyni nagy világesemény egy meccsét sem

) de az esti meccs ismét izgalmasnak ígérkezik majd.
Jóéjszakát mindenkinek, és jó meccseket holnapra is![/b]