Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira nemvoltam tőle elájulva. Deco szerintem jobban játszott nála tegnap.gonosz írta:Moutinho nem volt gyenge....na jó, jöhet!
Én csak az árán voltam kiadakva. Még mindig azt állítom, hogy hatalmas zsákbamacskát csinált talvaly a Madrid Pepével. Én még a mai nap sem adnék érte 30 millió €-t. Egyébként nem rossz védő, de ennyit nem ér.Pedro10 írta:Én elgondolkodnék azokon a megvető hszeken ami Pepe ellen irányult.Most azt mondanám: Marha fogalmatlan vagyok foci terén.
Attól, hogy rúgott egy gólt, nem fogunk előtte földre borulni. A gólja szép volt, de ennyi.Pedro10 írta:Na,ezen a Pepén vinnyogott mindenki,nem a gólja miatt,az egy dolog,amugy a világ egyik legjobb védője.Na és Bosingva is kumma jó.De ez a Ferreira egy vicc.
Én elgondolkodnék azokon a megvető hszeken ami Pepe ellen irányult.Most azt mondanám: Marha fogalmatlan vagyok foci terén.
Német-Lengyel? Osztrák-Horvátbarca99 írta:
Reméljük holnap jobb meccsek lesznek.
2-0 Portugália javára. Teljesen megérdemelten.albicelesteX írta:Sziasztok!Mi lett a vége?Sajnos nem tudtam végig nézni így a második félidőt már nem láttam!
2-0albicelesteX írta:Sziasztok!Mi lett a vége?Sajnos nem tudtam végig nézni így a második félidőt már nem láttam!
Kazim Kazim.Zozzy 5 írta:Még1szer vki azt mondja, hogy Kazim-Kazim, annak nekimegyekSimán Kazim azt cső