Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- zozinho
- Barça B
sztem 1xre nem lehetnek henryék a pályán.komolyabb csapat ellen nem menne.úgy járnánk mint a margit!nekem igy jobban tetszene:
Valdes
gallas puyol rafa chivu
edmilson
xavi deco
henry v messi dinho
eto
és dinnyó néha tleg bejöhetne középre irányitani(kisebb csapatok ellen),és ilyenkor játszhatnának 1ütt.
Valdes
gallas puyol rafa chivu
edmilson
xavi deco
henry v messi dinho
eto
és dinnyó néha tleg bejöhetne középre irányitani(kisebb csapatok ellen),és ilyenkor játszhatnának 1ütt.
-
- Jugador del Barça
---------------------Valdes-----------------------------
A.Ferdinand-----Puyol-----Marquez--------Chivu----
----------------Edmilson------Xavi---------------------
------------------------Deco----------------------------
------Messi-----------------------------Ronaldinho----
--------------------------Eto'o--------------------------
Szerintem ez lenne a csapat felállása úgy,hogy Henry,Deco,Messi,Eto'o,Dinho
5öst Rijkaard rotálná.Így verhetetlenek lennénk!!!
A többi cseréről nem is beszélve.
A.Ferdinand-----Puyol-----Marquez--------Chivu----
----------------Edmilson------Xavi---------------------
------------------------Deco----------------------------
------Messi-----------------------------Ronaldinho----
--------------------------Eto'o--------------------------
Szerintem ez lenne a csapat felállása úgy,hogy Henry,Deco,Messi,Eto'o,Dinho
5öst Rijkaard rotálná.Így verhetetlenek lennénk!!!

- laci18
- Jugador d'estrella
Barcafan92 írta:4-4-2:
---------------------Valdes---------------------------
Chivu-----Puyol-----Marquez--------Gallas--------
----------------Edmi/Motta---------------------------
Messi-------------Deco----------Ronnie------------
------------Henry-------Eto'o-----------------------
Ezt a csapatot verje meg valaki ha tudja!sztem ez lenne a felállás ha jönnének akiket kiszemeltek!
Chivu jobb beknek nem jó.
Ez túl támadó stílusú felállás. 4 csatárral egyszere nem tudunk játszani szerintem ez lenne a legjobb:
----------------vv------------
Sagnol---Puyol----Rafa----Chivu
--------Edmilson-----Xavi-----
------------Ronnie---------
Messi-----Eto'o--------Henry
Mint a régi szépidőkben amikor Ronnie idejött és középről varázsolt.
Ha pedig jönne egy sérülés a csatársorban akkor Ronnie felmehetne Henry helyére és Deco mehetne középre.
Barca 4ever
- laci18
- Jugador d'estrella
Látom sok mindenki szeretné és legalább annyi ember nem szeretné Henryt.
De akkor ki jöjjön helyette?
Larson elmegy, Maxi és Ezqu közül is elmegy valaki szerintem, így legalább egy pótlás csatár kell !
De akkor ki jöjjön helyette?
Larson elmegy, Maxi és Ezqu közül is elmegy valaki szerintem, így legalább egy pótlás csatár kell !
Barca 4ever
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem gyengébb középpályával rendelkező ellenfelek ellen elmenne az, h Xavi-Deco-Edmilson hármasból padozzon valaki és akkor visszajöhet Ronaldinho be középre Xavi vagy Deco mellé. Ez a cselzi ellen is nagyon jól ment. Csak akkor éppenséggel nem Larsson, hanem Henry lenne Messi és Eto'o mellett. Szerintem több, mint félelmetes.Barcaforever írta:Igen-igen játszhatna együtt ez a támadó-négyes csak át kell nézni a szomszédba, madridba, hogy mi lett az eredmény 4-5 támadó játékának.recrea írta:Szerintem nem feltétlenül messi padozna, ha jönne henry, akár mind a négy támadó elférne a pályán(ronnie,messi,eto,henry),mondjuk két védekező kzp-sal(xavi,deco), bár azért ez húzós felállás! Egyébként miért ne pihenhetne ronni vagy eto meccseket, ha meg nem tetszik nekik a rotáció, akkor el lehet menni! Hisz állandóan a csapategységet meg érdeket hangoztatják, akkor most miről beszélünk! Ha az arsenal nem fut be 4.nek, szerintem jön henry, minek szivatná magát az uefa-ban, ha lenne esélye bl-t nyerni. Egyébként pedig ronnie után ő a legjobb focista szerintem, amit a real elleni meccseken csinált...mélyen meghajolok előtte, és még azt hittem, h öregedik!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Szerintem is kellene Henry, elférne Etoo mellett bőven....
Azt viszont nem értem miért ne lenne helye Messinek ha jönne Henry ?
De ki jöjjön védőnek ? Szerintetek ?
Azt viszont nem értem miért ne lenne helye Messinek ha jönne Henry ?
De ki jöjjön védőnek ? Szerintetek ?
-
- Director del Fútbol
Az biztos,hogy a 4 támadó egyszerre nem lehet a pályán,mert az úgy tuti szívás.Maximum hátrányban!
Deco is inkább támadó középpályás!A középpályát én jövőre úgy tudom elképzelni,hogy Xavi-Deco-Motta/Edmilson!
Ezt nem szabad megbontani,ha jön Henry,akkor elől kell rotálni!
Deco is inkább támadó középpályás!A középpályát én jövőre úgy tudom elképzelni,hogy Xavi-Deco-Motta/Edmilson!
Ezt nem szabad megbontani,ha jön Henry,akkor elől kell rotálni!
- zozinho
- Barça B
Sztem henrynak jönnie kellene,de csak akkor ha védőt is veszünk!az tuti h 4en 1xre nem lehetnének a pályán(dinho,eto,messi,henry).de például most is nagyon izgultam messi sérülése miatt,és szurkoltam h gyengébbet kapjunk a blben mert puyol és leo nélkül 1 milan ellen nagyon nehéz lett volna!henryval már nem lenne ilyen probléma.és simán lehetne 4üket váltogatni,3 fronton menetelve akármi közbejöhet!ráadásul henry mind3 támadoposzton bevethető!eredetileg szélső volt!messi meg még fiatal(én is imádom!!),henry meg már nem.messi 1-2 évig még tanulhat is tőle,a jövő meg 1értelmüen az övé!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Igen-igen játszhatna együtt ez a támadó-négyes csak át kell nézni a szomszédba, madridba, hogy mi lett az eredmény 4-5 támadó játékának.recrea írta:Szerintem nem feltétlenül messi padozna, ha jönne henry, akár mind a négy támadó elférne a pályán(ronnie,messi,eto,henry),mondjuk két védekező kzp-sal(xavi,deco), bár azért ez húzós felállás! Egyébként miért ne pihenhetne ronni vagy eto meccseket, ha meg nem tetszik nekik a rotáció, akkor el lehet menni! Hisz állandóan a csapategységet meg érdeket hangoztatják, akkor most miről beszélünk! Ha az arsenal nem fut be 4.nek, szerintem jön henry, minek szivatná magát az uefa-ban, ha lenne esélye bl-t nyerni. Egyébként pedig ronnie után ő a legjobb focista szerintem, amit a real elleni meccseken csinált...mélyen meghajolok előtte, és még azt hittem, h öregedik!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szerintem is jöjjön vissza Saviolakralo írta:félreértettél Léfe, én csak annyit mondtam hogy túlélnénk, ha nem Henry jönne, hanem olyan aki a 3as mögött csak csere lenne mondjuk Saviola. Henry Messi Ronaldinho Eto'o egyszerre úgyse lehet a pályán és szted Messinek használna a kispadon csücsülés, ha játékra kész... Meg sztem érkezésével kezdenénk hasonlítani a Madridra... minek 4 világklasszis(!!!!) támadó?![]()
Ezzel nem Henryt becsültem le, mert nagyon jó csatár (sőt tökéletes) meg szimpi is, de... hová? Nem hinném hogy jót tenne a csapat moráljának. Egy csapatnak nem használ annyi világklasszis. Másrészt sztem amibe kerülne Henry abból tudnánk venni egy-két nagyon jó védőt.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szerintem nem feltétlenül messi padozna, ha jönne henry, akár mind a négy támadó elférne a pályán(ronnie,messi,eto,henry),mondjuk két védekező kzp-sal(xavi,deco), bár azért ez húzós felállás! Egyébként miért ne pihenhetne ronni vagy eto meccseket, ha meg nem tetszik nekik a rotáció, akkor el lehet menni! Hisz állandóan a csapategységet meg érdeket hangoztatják, akkor most miről beszélünk! Ha az arsenal nem fut be 4.nek, szerintem jön henry, minek szivatná magát az uefa-ban, ha lenne esélye bl-t nyerni. Egyébként pedig ronnie után ő a legjobb focista szerintem, amit a real elleni meccseken csinált...mélyen meghajolok előtte, és még azt hittem, h öregedik!
-
- Director del Fútbol
Szerintem nem működne a rotáció,mivel Eto'o 100%,hogy nem fogadná el,ha minden 3-4. meccsen a padon kellene ülnie,mivel minden évben gólkirály akar lenni!Ronaldinhot se lehet sűrűn padoztatni,mivel a világ legjobb játékosa!
Szóval szerintem is Messi jönne ki rosszul Henry megvételéből!
Viszont 2 év múlva valószínűleg Messi már jobb játékos lesz,mint Henry!
Az más kérdés,hogy Henry most még talán a világ legjobb játékosa,nem egyszerű ez a dolog...
Majd a vezetőség eldönti!Amúgy is,ha az Arsenal befut a 4. helyre(amire még van esélye),akkor valószínűleg marad Londonban!
Szóval szerintem is Messi jönne ki rosszul Henry megvételéből!
Viszont 2 év múlva valószínűleg Messi már jobb játékos lesz,mint Henry!
Az más kérdés,hogy Henry most még talán a világ legjobb játékosa,nem egyszerű ez a dolog...
Majd a vezetőség eldönti!Amúgy is,ha az Arsenal befut a 4. helyre(amire még van esélye),akkor valószínűleg marad Londonban!
- laci18
- Jugador d'estrella
Igen, és ha nem kell neki akkor miért mondta azt a nyáron hogy ne adjuk kölcsön ill. el mert nagy feladatok várnak rá... !Ramiro írta:Meg ott van Maxi López is, akire sose számít Rijkaard, csak azt nem tudom, miért. Pedig nagy tehetségnek tartják még most is...
A nyáron kölcsön kellene adni 1-2 évre.
Nem tudjátok meddig köti szerződés a Barcahoz?
Barca 4ever
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Meg hát Rijkaard elsőosztályú csatárok közül válogathatna. Nem mintha most Larsson-nal nem lennék megelégedve. Ahogy én észrevettem azóta hogy aláírt ahhoz a svéd csapathoz, azóta sokkal jobban játszik. De hát már öregecske. És hát Henry mégis csak Henry