Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcafan92 írta:4-4-2:
---------------------Valdes---------------------------
Chivu-----Puyol-----Marquez--------Gallas--------
----------------Edmi/Motta---------------------------
Messi-------------Deco----------Ronnie------------
------------Henry-------Eto'o-----------------------
Ezt a csapatot verje meg valaki ha tudja!sztem ez lenne a felállás ha jönnének akiket kiszemeltek!
Szerintem gyengébb középpályával rendelkező ellenfelek ellen elmenne az, h Xavi-Deco-Edmilson hármasból padozzon valaki és akkor visszajöhet Ronaldinho be középre Xavi vagy Deco mellé. Ez a cselzi ellen is nagyon jól ment. Csak akkor éppenséggel nem Larsson, hanem Henry lenne Messi és Eto'o mellett. Szerintem több, mint félelmetes.Barcaforever írta:Igen-igen játszhatna együtt ez a támadó-négyes csak át kell nézni a szomszédba, madridba, hogy mi lett az eredmény 4-5 támadó játékának.recrea írta:Szerintem nem feltétlenül messi padozna, ha jönne henry, akár mind a négy támadó elférne a pályán(ronnie,messi,eto,henry),mondjuk két védekező kzp-sal(xavi,deco), bár azért ez húzós felállás! Egyébként miért ne pihenhetne ronni vagy eto meccseket, ha meg nem tetszik nekik a rotáció, akkor el lehet menni! Hisz állandóan a csapategységet meg érdeket hangoztatják, akkor most miről beszélünk! Ha az arsenal nem fut be 4.nek, szerintem jön henry, minek szivatná magát az uefa-ban, ha lenne esélye bl-t nyerni. Egyébként pedig ronnie után ő a legjobb focista szerintem, amit a real elleni meccseken csinált...mélyen meghajolok előtte, és még azt hittem, h öregedik!
Igen-igen játszhatna együtt ez a támadó-négyes csak át kell nézni a szomszédba, madridba, hogy mi lett az eredmény 4-5 támadó játékának.recrea írta:Szerintem nem feltétlenül messi padozna, ha jönne henry, akár mind a négy támadó elférne a pályán(ronnie,messi,eto,henry),mondjuk két védekező kzp-sal(xavi,deco), bár azért ez húzós felállás! Egyébként miért ne pihenhetne ronni vagy eto meccseket, ha meg nem tetszik nekik a rotáció, akkor el lehet menni! Hisz állandóan a csapategységet meg érdeket hangoztatják, akkor most miről beszélünk! Ha az arsenal nem fut be 4.nek, szerintem jön henry, minek szivatná magát az uefa-ban, ha lenne esélye bl-t nyerni. Egyébként pedig ronnie után ő a legjobb focista szerintem, amit a real elleni meccseken csinált...mélyen meghajolok előtte, és még azt hittem, h öregedik!
Szerintem is jöjjön vissza Saviolakralo írta:félreértettél Léfe, én csak annyit mondtam hogy túlélnénk, ha nem Henry jönne, hanem olyan aki a 3as mögött csak csere lenne mondjuk Saviola. Henry Messi Ronaldinho Eto'o egyszerre úgyse lehet a pályán és szted Messinek használna a kispadon csücsülés, ha játékra kész... Meg sztem érkezésével kezdenénk hasonlítani a Madridra... minek 4 világklasszis(!!!!) támadó?![]()
Ezzel nem Henryt becsültem le, mert nagyon jó csatár (sőt tökéletes) meg szimpi is, de... hová? Nem hinném hogy jót tenne a csapat moráljának. Egy csapatnak nem használ annyi világklasszis. Másrészt sztem amibe kerülne Henry abból tudnánk venni egy-két nagyon jó védőt.
Igen, és ha nem kell neki akkor miért mondta azt a nyáron hogy ne adjuk kölcsön ill. el mert nagy feladatok várnak rá... !Ramiro írta:Meg ott van Maxi López is, akire sose számít Rijkaard, csak azt nem tudom, miért. Pedig nagy tehetségnek tartják még most is...