Victor Valdés
Mindig is ellene voltam,de idén végleg meggyőzött,egy kezemen meg tudnám számolni a kisebb hibáit,nagyobb meg talán nem is volt.
Ez már igen,végre eljött az áttörés,a baki nélküli év,sokat kellett várni rá,de végülis megérte.
Mostanra kijelenthetjük,hogy nem kell jobb kapus.
Ez már igen,végre eljött az áttörés,a baki nélküli év,sokat kellett várni rá,de végülis megérte.
Mostanra kijelenthetjük,hogy nem kell jobb kapus.
azért hiába Casillas zsenije, Victor barátunk jövőhéten már a 3. Zamora-díját fogja megszerezni, míg Ikernek "csak" egy van 
tudom, nekünk az évek során általában a védelmünk jobb volt, de Valdés is nagyban hozzájárul ahhoz, h a védelem kevés gólt kap...
vki nem tudja véletlenül, h ki tartja a rekordot a Zamora-díjak számában?
szerk: megnéztem
Ramallets-nek (ugyan melyik csapatból..
)5 van, Cañizares-nek meg 4 , szóval ez a rekord is veszélyben van 
(tudom, h még 2-t szerezni óriási bravúr lenne, de látom rá az esélyt, főleg, mivel a következő 10 évre már megvan a védelmünk oszlopa
)
szerk2:
jah és még 1 adalék: eddig a Barcának és a Realnak 16-16 "Zamora-díjas éve" volt, most ebben (is) megelőzzük őket!

tudom, nekünk az évek során általában a védelmünk jobb volt, de Valdés is nagyban hozzájárul ahhoz, h a védelem kevés gólt kap...
vki nem tudja véletlenül, h ki tartja a rekordot a Zamora-díjak számában?
szerk: megnéztem

Ramallets-nek (ugyan melyik csapatból..

(tudom, h még 2-t szerezni óriási bravúr lenne, de látom rá az esélyt, főleg, mivel a következő 10 évre már megvan a védelmünk oszlopa

szerk2:
jah és még 1 adalék: eddig a Barcának és a Realnak 16-16 "Zamora-díjas éve" volt, most ebben (is) megelőzzük őket!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Érdekes, hogy mindig arról beszélnek, hogy harmadik számú kapusnak vigye ki Winnie. Kérdem én mitől olyan biztos és stabil második számú kapus Reina? Egy légypiszoknyival se jobb, mint Kopasz, sőt. Szerintem az elmúlt másfél-két évben bőven túlszárnyalta a pool-i kapust.
Remélem, hogy ott lesz Afrikában Victor, mert nagyon megérdemelné.
Remélem, hogy ott lesz Afrikában Victor, mert nagyon megérdemelné.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem a győzelem egyik kulcsa a hatalmas bravúrja volt, az első félidő végén. Hiába voltunk sokkal jobbak addig is, ha ott szépít a Sevilla, és úgy mennek szünetre, még annál is melegebb lehetett volna a derbi, mint amilyen lett végül.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
Tegnap picit érdekesebbé tette a mérkőzést VV
Igazából jó ütemben jött ki a kapuból ezzel nem volt probléma. De ha már ilyen messzire kifut akkor vagy rúgja a labdát a lelátóra vagy bikázza át a másik térfélre. Ne passzolni próbáljon mert talán ez a legrosszabb amit ilyenkor tehet.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- madmushroom
- Capitá del Barça
Tegnap három bakit is sikerült összehoznia, még jó, hogy nem kaptunk belőlük gólt. Jó lenne ha lábbal is magabiztosabb lenne az ilyen kijöveteleknél.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
én azért már vártam, hogy a 93. percben visszaguritják neki egy távoli lövésre, de sajnos nincs olyan tökös kapus meg csapat a világon, aki ezt bevállalná. pedig mekkora lenne igy továbbjutni
Én annyit láttam,hogy Morunhio beszaladt a pályára és az Inter szurkolók felé mutogatott bíztató jelleggel,odament V.V hogy öcsém csend legyenCharlie írta:Mi történt itt pontosan? Miért rohant be és kinek mutogatott?
C.

itt a vdieó:
http://www.youtube.com/watch?v=4uVDG3e6 ... re=related
lefújták a meccset, erre ez a görény berohant a pályára és mutogatott a közönségnek, Victornak ez értelemszerűen nem tetszett...
- Charlie
- Öreg Harcos
Mi történt itt pontosan? Miért rohant be és kinek mutogatott?
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
nem kellett volna ezt Victor...Sanama írta:
ez a féreg olyan magasan hordja az orrát, h remélem egyszer beveri vki...
elnézést kérek a durva szavakért, de rühellem

mégh, a Barca volt sportszerűtlen...

elég szánalmas reakció volt ez a részéről, kár érte
- madmushroom
- Capitá del Barça
Nem kellett volna foglalkozni ezzel a mutogató bohóccal. Csak magát járatta le.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
-
- aka Game90

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Volt egy-két szép védése és mellette egy elég nagy hibája is. Benne van ez is, mármint a hiba, szerencsére nem lett gond belőle.
A vébén ott a helye, de nem ennek a meccsnek köszönhetően. Voltak ennél sokkal jobb teljesitményei is ebben a szezonban.

A vébén ott a helye, de nem ennek a meccsnek köszönhetően. Voltak ennél sokkal jobb teljesitményei is ebben a szezonban.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szépeket védett, fontosakat is,de szerintem nem emiatt a meccs miatt viszi ki, volt egy akkora hibája mint a ház, ilyen nem fér bele a legtöbb meccsen.
ezzel nem azt mondom,h nincs a keretben a helye,mert ott van, csak csupán szerintem nem ez a meccs,ami alapján oda kerülhetne, hanem hosszú hónapok alatt mutatott formája alapján.
ezzel nem azt mondom,h nincs a keretben a helye,mert ott van, csak csupán szerintem nem ez a meccs,ami alapján oda kerülhetne, hanem hosszú hónapok alatt mutatott formája alapján.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bobán
- Jugador del Barça
Ideje megdicsérnem a kopaszt. Csatár véremből adódva nem tudom nagyon értékelni a védőket és a kapusokat, de mostanában szemet szúrt a teljesítménye. Ma is jól teljesített. A Real lehet már 3 szor eladta volna mikkor nem ment neki...
így tovább öreg

!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ma sem volt sok dolga, de ami akadt, ahhoz nem akármilyen bravúr kellett.
Amúgy szerintem Bosque összekeveri Gravesennel, vagy más kopasz játékossal.
Más magyarázatot nem találok arra, miért nem kerettag.
Amúgy szerintem Bosque összekeveri Gravesennel, vagy más kopasz játékossal.
Más magyarázatot nem találok arra, miért nem kerettag.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
Charlie amit leírtál jól hangzik, hogy esetleg 2 győztes meccs után beraknák védeni. Még realitása is van a dolognak
Ha nem abból indulunk ki, hogy az embert be kell könyörögni a keretbe. Innen nézve nem hiszem hogy ha kerettag is lenne őt raknák be jutalomból védeni.

- Charlie
- Öreg Harcos
Spanyolok jól teljesítenének a csoportban, mondjuk 2 győzelemmel nyitnának, akkor a 3. meccsen a 2. számú kapus 100% hogy kezd. Esetleg, ha Valdes lenne az, rögtön játszhatna egy mérkőzést, ami egy világbajnokságon nem kis szó. Aztán ne magyarázza be nekem senki, hogy a hulladék Liverpoolban védő Reina, jobb lenne. Előző héten is vagy azelőtt olyan gólt kapott hogy sírtam. Közelmúltba volt még rá példa. Aztán a másik a 8. helyen lévő szégyen Villarealból D.Lopez akik kis túlzással majdnem 1meccs / 1pont átlagot hoztak 32meccsen. Ne vicceljünk már. Most nem kerül be a keretbe Valdes, akkor szerencsétlen sose lesz válogatott pályafutása alatt.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Capon
- Llegenda del Barça
2-3. számú kapusként tényleg ott lenne a helye! Látványosan fejlődött és gondolom azért az is egy plusz motiváció lenne ha bekerülne legalább a keretbe.
Másrészről meg teljesen mindegy hogy ott van-e vagy sem. Mármint a Spanyol csapat szempontjából. A padon 2-3 közel ugyan olyan képességű kapusok vannak. Ha egy otthon marad közülük az nem oszt nem szoroz.
Azon kívül, hogy VV-nek ez talán jót tenne lelkileg más haszna nem hiszem hogy lenne, játéklehetőséghez nem jutna.
Másrészről meg teljesen mindegy hogy ott van-e vagy sem. Mármint a Spanyol csapat szempontjából. A padon 2-3 közel ugyan olyan képességű kapusok vannak. Ha egy otthon marad közülük az nem oszt nem szoroz.
Azon kívül, hogy VV-nek ez talán jót tenne lelkileg más haszna nem hiszem hogy lenne, játéklehetőséghez nem jutna.
- Charlie
- Öreg Harcos
Szövegértés
C.

Tartalékként simán ott a helye a válogatottban.Azt azért Laporta javára kell írni, bármennyire is kiáll saját csapatának játékosért, akit a liga legjobbjának tart, az fel sem vetődött benne, hogy a válogatott első számú kapusát, Iker Casillast le kellene váltani. A klubelnök a keretben fennmaradó további két hely egyikét szeretné „elhozni" a kapusnak.
C.