2010.12.17. 08:23:52
Érdekes kérdés ez, mert Real ellen is nehéz meccsre számítottam, (tunk) s mi lett a vége....Nekem speciel egyenértékű ez a meccs a RMel ellenivel (talán picit jobban is szoktam várni)!
Az Espanyol kifejezett jó focit játszik, s otthon meg pláne veszélyes, nagyon jól kontráznak, agresszívak a kp-n!Gyönyörű a stadionjuk, szenvedélyes nagy csata lesz!Bízom természetesen a csapatban és reménykedek a győzelemben, de pokoli nehéz meccs lesz ez!Tippem 1:1, szeretném tippem: 0:2…..
És picit azért Pepnek nehezebb a dolga, mert kevés mostanában a rotálás, mert fontos meccsek voltak vannak, s sűrű a program!Szerintem megjósolni se lehet a kezdőt, mindjárt jön a Bilbao is hozzánk a kupában, a bajnokság kiélezett, s akármennyire nyerjük a meccseket (ez nagyban az „űrfocinak” köszönhető), a Liga szerintem erős, s komolyan kell venni minden ellenfelet, mi meg a Real kiemelkedik, de a többi csapat is jó, s bármikor benne van egy botlás!Én bízom Pepben, s tudom, hogy az adott szituációhoz a legerősebb kezdőt küldi fel, s reménykedem nyerünk!