2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt nem hiszem hogy Pep sokat változtatna az alap kezdőn. A klasszikus után ez a legfontosabb meccs, ráadásul idegenben, ahol már elég régen játszottunk jó meccset. Ha valamikor, akkor most viszont lehet egy nagyobb arányú győzelem, viszont az Espanyol is nyerhet simán. Érdekes meccs leszSztilo írta:Az biztos hogy az alap csapat kezd,de azt tudjuk hogy az Espanyol nagyon agresszív kemény footbalt játszik és tavaly se volt egyszerű idegenbe nem is tudtunk nyerni hazai pályán is 1-0ra csak szóval szerintem nagyon nagyon kemény harc lesz és fenn áll a pontvesztés is,ez az én véleményem ne legyen igazam Hajra Barca!
Szerintem ez a Barca simán letarolja...S.Agüero írta:Azért ilyen sima meccs biztos nem lesz.9Dave írta:Tippem:
4-0
Messi 2,Villa, Pedro
Espanyol mindig felspanolja magát ellünk. Tavaly is nagyon keményen játszottak ellenünk. Alig tudtunk nyerni.
Szval sztem max 2 góllal nyerünk szvsz.
De aztán váljon be a tipped!![]()
Azért ilyen sima meccs biztos nem lesz.9Dave írta:Tippem:
4-0
Messi 2,Villa, Pedro
Én nem várok sima FCB-győzelmet, de a 3 pontot szerintem eltudjuk hozni. Az Espanyol nem fogja hagyni magát, akár durva belemenésekkel is, de megfogják akadályozni, hogy a saját játékát játssza majd a Barça. Fontos lesz, hogy minél gyorsabban járassuk a labdát, több kényszerítővel játsszunk és ne álljon meg senki se, mert az álló emberre simán rámennek majd.Hayabusa írta:Szerintem sima győzelem lesz, de azért ne felejtsük el, hogy ezekre a rangadókra az Espanol mindig felszívja magát.
Igen, viszont, ha figyeltétek, akkor Pep kezd megtanulni cserélni az utóbbi meccsekenElBartimaeus írta:Magam sem mondhattam volna szebben.gergo9 írta:Emlékszem még két éve(talán) kapott egy olyan kérdést Guardiola vmelyik sajtótájékoztatón egy tét nélküli meccsen amikor több kulcsjátékosunk is pályára lépett hogy miért kezdette őket. Erre az volt a válasza hogy folyamatosságot szeretne adni a játékosainak, a csapatnak. Szval konstans űrfokozatba van a csapat hetek óta, a Camp Nou-t valóságos mészárszéké varázsolták(megint) a világ bármelyik csapata számára, nem szeretné ha kizökkene ebből a csapat, ezenkívül megfogalmazta azt is hogy a csapatnak,játékosoknak jobban fekszik az ha gyakrabban kell meccset játszania. Kell egy ritmus a játékosoknak.
Harmadik ok meg talán az hogy a játékosok fizikai állapota így sokkal jobb hogy az izmok konstans terhelést kapnak , sérülések egészen minimálisak konkrétan nincs élcsapat ahol ilyen kevés sérülés lenne mint nálunk.
Minden rózsaszín.
És ugye a padon ülők sem nyújtanak mostanában keveset ha lehetőséghez jutnak Masch,Adriano,Maxwell és még a folyamatosan szenvedő Bojan sem.
Maximum tényleg annyi kivetnivalóm van, hogy Keita jött be Thiago helyett.
Meg talán 1-1 ember pihenhet többször is, pont úgy, mint ahogy ezt ma tette Sergi, meg Piqué is. Szóval épp csak egy hajszálnyival, de többet játszatnám a kisebbeket. Tutit nem lenne akkora kárára a csapat formájára, viszont az ifjoncok komoly fejlődésen mehetnek így keresztül. Náluk minden másodperc szörnyen értékes.