Ne viccelj. Nehezebb lesz, mint a Clasico?Tocy írta:, az év legnehezebb mérkőzése!
Bajnoki Mérkőzések 10-11
Tehát 20:00-tól Derbi Catalá, az év legnehezebb mérkőzése! Sokkal-sokkal nehezebb lesz, mint a Madrid ellen! Csúcsformában van a csapat, mégis úgy gondolom, nem lenne nagy baj egy X sem...hiába jönne vissza azzal egálba a Real. Félelmetes ez az Espanyol, a derbikre pedig még megkétszereződik az erejük...én már nagyon várom!
- Hayabusa
- Barça B
Messi és Xavi kirobbanó formában van, a többiekről nem is szólva.
Bízom benne, hogy nem durva szabálytalanságok árán akarják majd őket kivenni a játékból (jelen helyzetben másképpen nem lehet).
Ha a bíró nem nyúl bele a meccsbe akkor kiélezett küzdelemben ugyan, de szerintem győzni fogunk.
Para Siempre Barca!!!!
Bízom benne, hogy nem durva szabálytalanságok árán akarják majd őket kivenni a játékból (jelen helyzetben másképpen nem lehet).
Ha a bíró nem nyúl bele a meccsbe akkor kiélezett küzdelemben ugyan, de szerintem győzni fogunk.
Para Siempre Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Érdekes kérdés ez, mert Real ellen is nehéz meccsre számítottam, (tunk) s mi lett a vége....Nekem speciel egyenértékű ez a meccs a RMel ellenivel (talán picit jobban is szoktam várni)!
Az Espanyol kifejezett jó focit játszik, s otthon meg pláne veszélyes, nagyon jól kontráznak, agresszívak a kp-n!Gyönyörű a stadionjuk, szenvedélyes nagy csata lesz!Bízom természetesen a csapatban és reménykedek a győzelemben, de pokoli nehéz meccs lesz ez!Tippem 1:1, szeretném tippem: 0:2…..
És picit azért Pepnek nehezebb a dolga, mert kevés mostanában a rotálás, mert fontos meccsek voltak vannak, s sűrű a program!Szerintem megjósolni se lehet a kezdőt, mindjárt jön a Bilbao is hozzánk a kupában, a bajnokság kiélezett, s akármennyire nyerjük a meccseket (ez nagyban az „űrfocinak” köszönhető), a Liga szerintem erős, s komolyan kell venni minden ellenfelet, mi meg a Real kiemelkedik, de a többi csapat is jó, s bármikor benne van egy botlás!Én bízom Pepben, s tudom, hogy az adott szituációhoz a legerősebb kezdőt küldi fel, s reménykedem nyerünk!
Az Espanyol kifejezett jó focit játszik, s otthon meg pláne veszélyes, nagyon jól kontráznak, agresszívak a kp-n!Gyönyörű a stadionjuk, szenvedélyes nagy csata lesz!Bízom természetesen a csapatban és reménykedek a győzelemben, de pokoli nehéz meccs lesz ez!Tippem 1:1, szeretném tippem: 0:2…..
És picit azért Pepnek nehezebb a dolga, mert kevés mostanában a rotálás, mert fontos meccsek voltak vannak, s sűrű a program!Szerintem megjósolni se lehet a kezdőt, mindjárt jön a Bilbao is hozzánk a kupában, a bajnokság kiélezett, s akármennyire nyerjük a meccseket (ez nagyban az „űrfocinak” köszönhető), a Liga szerintem erős, s komolyan kell venni minden ellenfelet, mi meg a Real kiemelkedik, de a többi csapat is jó, s bármikor benne van egy botlás!Én bízom Pepben, s tudom, hogy az adott szituációhoz a legerősebb kezdőt küldi fel, s reménykedem nyerünk!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Azt nem hiszem hogy Pep sokat változtatna az alap kezdőn. A klasszikus után ez a legfontosabb meccs, ráadásul idegenben, ahol már elég régen játszottunk jó meccset. Ha valamikor, akkor most viszont lehet egy nagyobb arányú győzelem, viszont az Espanyol is nyerhet simán. Érdekes meccs leszSztilo írta:Az biztos hogy az alap csapat kezd,de azt tudjuk hogy az Espanyol nagyon agresszív kemény footbalt játszik és tavaly se volt egyszerű idegenbe nem is tudtunk nyerni hazai pályán is 1-0ra csak szóval szerintem nagyon nagyon kemény harc lesz és fenn áll a pontvesztés is,ez az én véleményem ne legyen igazam Hajra Barca!

Te pedig kicsit tagolhatnád a mondataidat, mert ez így elég zavaró...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Az biztos hogy az alap csapat kezd,de azt tudjuk hogy az Espanyol nagyon agresszív kemény footbalt játszik és tavaly se volt egyszerű idegenbe nem is tudtunk nyerni hazai pályán is 1-0ra csak szóval szerintem nagyon nagyon kemény harc lesz és fenn áll a pontvesztés is,ez az én véleményem ne legyen igazam Hajra Barca! 

-
- Barça C
Sziasztok szerintem nyerjünk 1 nullára csak meglegyen a 3 pont és a Mdrid pedig bukjon hogy nyugodtan menjenek el Messiék a téli pihenőre. :D Hajrá Barcelona.XD
Látom, itt többen a védekezőbb kezdőt játszatnák, Iniesta a csatársorban és Masch/Keita kezdő...sztem Pep itt sem fog belenyúlni, most világverő formában a csapat, úgy gondolom, hogy az alapkezdő fut ki a pályára...az biztos, hogy nagyon nehéz meccs lesz! Ez az igazi nagy rangadó az utóbbi időben, mivel a Clásicó komolytalan...
Mindenesetre szerintem nyerünk, 2-1, 2-0 kb.

-
- Llegenda del Barça
Én általában mindig jobban tarok az Espanyol-tól, mint a Realtól, mert ellenük sokkal nehezebb meccseink szoktak lenni, masszívabb csapat jó védekezéssel, rég volt szerintem, h 2 góllal megvertük volna őket...

De talán most! Tipp: 1-2

De talán most! Tipp: 1-2
- Messithebest
- Director del Fútbol
Kezdő:
VV
Alves-Puyol-Piqué-Abidal
Busquets
Mascherano/Keita-Xavi
Iniesta-Messi-Villa
Tipp:
3-1
Gólok: Iniesta,Messi(2),Verdú.
VV
Alves-Puyol-Piqué-Abidal
Busquets
Mascherano/Keita-Xavi
Iniesta-Messi-Villa
Tipp:
3-1
Gólok: Iniesta,Messi(2),Verdú.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- 9Dave
- Capitá del Barça
Szerintem ez a Barca simán letarolja...S.Agüero írta:Azért ilyen sima meccs biztos nem lesz.9Dave írta:Tippem:
4-0
Messi 2,Villa, Pedro
Espanyol mindig felspanolja magát ellünk. Tavaly is nagyon keményen játszottak ellenünk. Alig tudtunk nyerni.
Szval sztem max 2 góllal nyerünk szvsz.
De aztán váljon be a tipped!![]()
Úgyhogy megkozkáztatom

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért ilyen sima meccs biztos nem lesz.9Dave írta:Tippem:
4-0
Messi 2,Villa, Pedro
Espanyol mindig felspanolja magát ellünk. Tavaly is nagyon keményen játszottak ellenünk. Alig tudtunk nyerni.
Szval sztem max 2 góllal nyerünk.
De aztán váljon be a tipped!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.12.16. 16:19:42-kor.
megérzés:
VV,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Xavi,Masherano/Keita,Busquets,Iniesta,Messi, Villa
Szerintem egy izgalmas X lesz...bár jobb lenne ha nyernénk persze
VV,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Xavi,Masherano/Keita,Busquets,Iniesta,Messi, Villa

Szerintem egy izgalmas X lesz...bár jobb lenne ha nyernénk persze

Abi & Tito
- barka
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Szinte én is biztos vagyok a csapat győzelmében viszont ami még nagyon érdekel az Iniesta fogadtatása lesz!
Szerintem mindenki emlékszik a vb-én lőtt gólja után, Dani Jarquénak az Espanyol elhunyt csapatkapitányának ajánlotta a gólt! Ráadásul az a póló már az Estadi Cornellà-El Pratba van kiállítva. Kíváncsi leszek az Espanyol és a szurkolóik hozzáállására!
Reméljük Ők is megtisztelik annyira a Barcát, mint ahogy Ini tette velük és nem lesznek olyan favágók, mint a tavalyi meccsen!
Hajrá Barca és mindenkinek jó szurkolást!
Szinte én is biztos vagyok a csapat győzelmében viszont ami még nagyon érdekel az Iniesta fogadtatása lesz!
Szerintem mindenki emlékszik a vb-én lőtt gólja után, Dani Jarquénak az Espanyol elhunyt csapatkapitányának ajánlotta a gólt! Ráadásul az a póló már az Estadi Cornellà-El Pratba van kiállítva. Kíváncsi leszek az Espanyol és a szurkolóik hozzáállására!
Reméljük Ők is megtisztelik annyira a Barcát, mint ahogy Ini tette velük és nem lesznek olyan favágók, mint a tavalyi meccsen!
Hajrá Barca és mindenkinek jó szurkolást!
Szerintem pedig ha jó lesz a bíró (nem úgy mint a Real ellen) akkor laza győzelem lesz max 1 bekapott góllal. Nincs jelen pillanatban senki aki megálljt tudna parancsolni a Barcának (még a Hercules se
).
1-3 a tippem Messi, Villa és Pedro góljával.
De felőlem lehet Messi mesterhármas is

1-3 a tippem Messi, Villa és Pedro góljával.
De felőlem lehet Messi mesterhármas is

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem várok sima FCB-győzelmet, de a 3 pontot szerintem eltudjuk hozni. Az Espanyol nem fogja hagyni magát, akár durva belemenésekkel is, de megfogják akadályozni, hogy a saját játékát játssza majd a Barça. Fontos lesz, hogy minél gyorsabban járassuk a labdát, több kényszerítővel játsszunk és ne álljon meg senki se, mert az álló emberre simán rámennek majd.Hayabusa írta:Szerintem sima győzelem lesz, de azért ne felejtsük el, hogy ezekre a rangadókra az Espanol mindig felszívja magát.

Én is bízom a csapat jó formájában és egy szép meccsen egy jó eredményben bízok!! Amíg kerek a labda bármi megtörténhet de ez nem az a meccs lesz!!

VISCA EL BARCA
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Adunk a szájukra.....
- Norton
- Jugador del Barça
Egy kis ráhangolódás a hétvégi derbire:

Nagyban: http://lh5.ggpht.com/_NlJDtiz4MJ4/TQfd2 ... celoni.jpg

Nagyban: http://lh5.ggpht.com/_NlJDtiz4MJ4/TQfd2 ... celoni.jpg
Néztem egy kis statisztikát:
Real Sociedad 1 lövés/0 kaput eltaláló
labdabirtoklás: 75-25

Real Sociedad 1 lövés/0 kaput eltaláló
labdabirtoklás: 75-25

-
- Director del Fútbol
Igen, viszont, ha figyeltétek, akkor Pep kezd megtanulni cserélni az utóbbi meccsekenElBartimaeus írta:Magam sem mondhattam volna szebben.gergo9 írta:Emlékszem még két éve(talán) kapott egy olyan kérdést Guardiola vmelyik sajtótájékoztatón egy tét nélküli meccsen amikor több kulcsjátékosunk is pályára lépett hogy miért kezdette őket. Erre az volt a válasza hogy folyamatosságot szeretne adni a játékosainak, a csapatnak. Szval konstans űrfokozatba van a csapat hetek óta, a Camp Nou-t valóságos mészárszéké varázsolták(megint) a világ bármelyik csapata számára, nem szeretné ha kizökkene ebből a csapat, ezenkívül megfogalmazta azt is hogy a csapatnak,játékosoknak jobban fekszik az ha gyakrabban kell meccset játszania. Kell egy ritmus a játékosoknak.
Harmadik ok meg talán az hogy a játékosok fizikai állapota így sokkal jobb hogy az izmok konstans terhelést kapnak , sérülések egészen minimálisak konkrétan nincs élcsapat ahol ilyen kevés sérülés lenne mint nálunk.
Minden rózsaszín.
És ugye a padon ülők sem nyújtanak mostanában keveset ha lehetőséghez jutnak Masch,Adriano,Maxwell és még a folyamatosan szenvedő Bojan sem.
Maximum tényleg annyi kivetnivalóm van, hogy Keita jött be Thiago helyett.
Meg talán 1-1 ember pihenhet többször is, pont úgy, mint ahogy ezt ma tette Sergi, meg Piqué is. Szóval épp csak egy hajszálnyival, de többet játszatnám a kisebbeket. Tutit nem lenne akkora kárára a csapat formájára, viszont az ifjoncok komoly fejlődésen mehetnek így keresztül. Náluk minden másodperc szörnyen értékes.