Bajnokok Ligája & Európa Liga
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jézusom...Kulibali mit hagyott ki a hosszabbításban, középre rúgta...1-1lett volna.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Igaz, viszont még igy is érdemes lenne meghúzni, h kiejtsenek egy csapatot, amely később komoly problémákat okozzon. A csoport eslőségről meg annyit, h már láthattuk, h néha jobb is a 2. hely.ferninho írta:hát ha az inter ma nyerne és leadná a meccset a kazanynak akkor a Rubin lenne a csoportelső.... mivel 1-1 lett az előző meccsük... és 9-9 pontjuk lenne... bár ezt az Interből kinéznémLG írta:Jó ez az x nekünk, de igy sem szabad kikapnunk, mert akkor így is kiesünk szvsz. Ugyanis biztosra veszem, h az Inter akkor leadná az utolsó meccset a Kazannak. + megmondom őszintén, ha nem tudunk legalább egy nyomorult x-t lehozni az Inter ellen, akkor nem szeretném, h továbbjussunk. Igazából az x-s gázos, mert Kyjevben sem könnyebb nyerni, sőt. Szóval csak a győzelem az elfogadható.![]()
Nem tetszik a kezdő, inkább lenne kreativ középpálya: ini, xavi és vérbeli befejezőcsatár- bojan a kezdőben. Ini idén még gólt se lött sztem,pedig játszik elöl eleget. Csatárként ez nagyon gyér. Na mondjuk Henry se ontja...
hát ha az inter ma nyerne és leadná a meccset a kazanynak akkor a Rubin lenne a csoportelső.... mivel 1-1 lett az előző meccsük... és 9-9 pontjuk lenne... bár ezt az Interből kinéznémLG írta:Jó ez az x nekünk, de igy sem szabad kikapnunk, mert akkor így is kiesünk szvsz. Ugyanis biztosra veszem, h az Inter akkor leadná az utolsó meccset a Kazannak. + megmondom őszintén, ha nem tudunk legalább egy nyomorult x-t lehozni az Inter ellen, akkor nem szeretném, h továbbjussunk. Igazából az x-s gázos, mert Kyjevben sem könnyebb nyerni, sőt. Szóval csak a győzelem az elfogadható.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.11.24. 20:40:50-kor.
madridista
Jó ez az x nekünk, de igy sem szabad kikapnunk, mert akkor így is kiesünk szvsz. Ugyanis biztosra veszem, h az Inter akkor leadná az utolsó meccset a Kazannak. + megmondom őszintén, ha nem tudunk legalább egy nyomorult x-t lehozni az Inter ellen, akkor nem szeretném, h továbbjussunk. Igazából az x-s gázos, mert Kyjevben sem könnyebb nyerni, sőt. Szóval csak a győzelem az elfogadható.
A Debrecennek nagyon szurkolok, h 1 pontot otthon tartson, és ezzel kiverje a Poolt. A másik meccsen szinte biztosra veszem az x-t. Az Arsenal is valószínűleg tovább megy ma.
A Debrecennek nagyon szurkolok, h 1 pontot otthon tartson, és ezzel kiverje a Poolt. A másik meccsen szinte biztosra veszem az x-t. Az Arsenal is valószínűleg tovább megy ma.
Attól függ.
Ha a csoportkörben 2 lap után jár eltiltás, akkor nem játszik ellenünk. Amúgy semmi mást.
ON:

Azt én se tudom, de vonjuk le a következtetést: nem félni a h1n1-től.Hogyan lehet kezdő Abidal???

ON:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
1 volt ezen kívül. tehát most 2. számít valamit?MichaaBee írta:Közbe már lepergett a 60. perc is, Seva beszedett egy sárgát. Nem tudja valaki, hogy ez hanyadik volt neki?[/color]
- LM10
- Director del Fútbol
+Puyol a kezdőben még.soadroli írta:Na itt van: Valdes-Alves-Piqué-ABIDAL-Sergio-Xavi-Keita-Iniesta-Pedro-Henry
Kispadon:Pinto,Márquez,Maxwell,dos Santos,Bojan,Messi,Ibra.
Hogyan lehet kezdő Abidal???

- kennyke04
- Entrenador del Barça
nekem tökéletes, mivel X-re tettemnagyi írta:nekünk, mint Barca nem, de a tippmixemnek, mint szelvény, eléggé.levproff írta:Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kyiv 50. perc
csak aki nem tudná...ez eddig nekünk nem rossz..

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Na itt van: Valdes-Alves-Piqué-ABIDAL-Sergio-Xavi-Keita-Iniesta-Pedro-Henry 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2009.11.24. 19:49:33-kor.

Áldozz má' be 500 forintot, hogy továbbjussunk, oké?nagyi írta:nekünk, mint Barca nem, de a tippmixemnek, mint szelvény, eléggé.levproff írta:Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kyiv 50. perc

Közbe már lepergett a 60. perc is, Seva beszedett egy sárgát. Nem tudja valaki, hogy ez hanyadik volt neki?

H a t t r i c k
-
- Jugador del Barça
nekünk, mint Barca nem, de a tippmixemnek, mint szelvény, eléggé.levproff írta:Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kyiv 50. perc

"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
- levproff
- Director del Fútbol
Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kyiv 50. perc

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csak egy sajna. f bal szektor kozepe, sztem nagyon jo hely, tisztan lehet latni mindent.socio66 írta:Csak egy darab van?katka írta:hello nem tudnatok segiteni abban h hol lehetne elpasszolni egy loki-pool jegyet? a pool forumokba gondoltam irni de ott mar annyi aljas pofatlan jegyuzer van h szerintem reflexbol moderalnak mindenkit aki jegyet adna el.
Csak egy darab van?katka írta:hello nem tudnatok segiteni abban h hol lehetne elpasszolni egy loki-pool jegyet? a pool forumokba gondoltam irni de ott mar annyi aljas pofatlan jegyuzer van h szerintem reflexbol moderalnak mindenkit aki jegyet adna el.
hello nem tudnatok segiteni abban h hol lehetne elpasszolni egy loki-pool jegyet? a pool forumokba gondoltam irni de ott mar annyi aljas pofatlan jegyuzer van h szerintem reflexbol moderalnak mindenkit aki jegyet adna el.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bohus mit csinált az inter 2.gólja előtt? kétszer is.....
na ennyi,lezártam ezt a játéknapot, köv kettőt nyerni kell és kész.
de ez vicc.

na ennyi,lezártam ezt a játéknapot, köv kettőt nyerni kell és kész.
de ez vicc.

Hát ha egy "nevenincs" Rubinnak ment 180 percen keresztül, akkor nem hiszem, hogy az Internek ne menne. Legyen igazad, de ugye a 4. kalapos csapattól jött össze 1 pont, innen elvileg csak nehezebb lesz.
És itt inkább a Clásicó miatt aggódok, egy Inter-fal feltörése nehogy annyit kivegyen majd a csapatból, hogy a hazai Klasszikust ne nyerjük.
És itt inkább a Clásicó miatt aggódok, egy Inter-fal feltörése nehogy annyit kivegyen majd a csapatból, hogy a hazai Klasszikust ne nyerjük.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor máshogy fogalmaznék. Az Inter nem Chelsea. Nem fognak tudni annyira precízen védekezni. Lesznek lehetőségeink. Mourinho is tudja, nagyon-nagyon nehéz meccs lesz az nekik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát azért ez így kumma dűhítőőőő
utcsó 4 percben megfordították...az xnek még kifejezetten örültem volna,de hogy még nyerjenek is
no Rivaldonak teljesen igaza van, nem érdemlünk semmit sem,ha 3hazai meccsből csak 1et tudunk megnyerni,főleg úgy,h minden pont számít ebben a csoportban.
Intert le KELL GYŐZNI (ahogy írtam másik topikban is),és le is fogjuk, ez a csapat nem az a belenyugvós fajta, tavaly is akkor kezdtünk ismét parádézni amikor már temették páran a csapatot.
bízni kell Pepben,és a csapatban, és feltörni az inter falát,mert hogy ők mást nem fognak mint védekezni,az biztos...nehéz lesz,de meg kell hogy legyen.
Lyon utolsó percben lehet kiejtette a Poolt,bár még ennyire nem szaladok előre, nem akarom elkiabálni.
Azért kicsit előrenézve (sajnos még nem mi szemszögünkből) pár csoportmásodik nem panaszkodik majd,ha kap egy Bordeaux-t,vagy Lyon-t...vagy Milan-t...
nem akarom lenézni őket,de....

utcsó 4 percben megfordították...az xnek még kifejezetten örültem volna,de hogy még nyerjenek is

no Rivaldonak teljesen igaza van, nem érdemlünk semmit sem,ha 3hazai meccsből csak 1et tudunk megnyerni,főleg úgy,h minden pont számít ebben a csoportban.
Intert le KELL GYŐZNI (ahogy írtam másik topikban is),és le is fogjuk, ez a csapat nem az a belenyugvós fajta, tavaly is akkor kezdtünk ismét parádézni amikor már temették páran a csapatot.
bízni kell Pepben,és a csapatban, és feltörni az inter falát,mert hogy ők mást nem fognak mint védekezni,az biztos...nehéz lesz,de meg kell hogy legyen.
Lyon utolsó percben lehet kiejtette a Poolt,bár még ennyire nem szaladok előre, nem akarom elkiabálni.
Azért kicsit előrenézve (sajnos még nem mi szemszögünkből) pár csoportmásodik nem panaszkodik majd,ha kap egy Bordeaux-t,vagy Lyon-t...vagy Milan-t...
nem akarom lenézni őket,de....

Tulajdonképpen most az Inter miért akarna tőle testidegen dolgot csinálni? Szerintem nem lesznek támadásra kényszerítve. Ha meg elég nekik az egy pont és marad a játékstílus, akkor nem vennék rá mérget, hogy "ütjük" őket.Rivaldo11 írta:Miért akkora tragédia ez? Ha hazai pályán nem tudjuk legyűrni a Kazany-Inter kettős egyikét sem, meg sem érdemeljük a továbbjutást. Erre azonban nem fog sor kerülni, mert ütjük őket. Még mindig saját kezünkben vagyunk, és ez a legfontosabb!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Miért akkora tragédia ez? Ha hazai pályán nem tudjuk legyűrni a Kazany-Inter kettős egyikét sem, meg sem érdemeljük a továbbjutást. Erre azonban nem fog sor kerülni, mert ütjük őket. Még mindig saját kezünkben vagyunk, és ez a legfontosabb!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bakker... muszáj vernünk az intert!
Ibra miért nem rúgtad be az elején...wááááááááááááááá
Én már most remegek.
Ibra miért nem rúgtad be az elején...wááááááááááááááá
Én már most remegek.