Ha nem én kérek elnézést

Grat. a cikhez, mint mindig nagyon jó és szinvonalas.

Ez pusztán prioritás kérdése. Amiről mi úgy gondoljuk, hogy fontosabb azt tesszük előre.danikaa10 írta:Szeretném megkérdezni, hogy mért van az, hogy mondjuk fenn van már egy órája egy cikk, és egy sokkal kb. 2 órával későbbi hír meg mögötte van szal érthetően van mondjuk ez a Szuperkupa értékelés, jóval előbb fenn volt, mint a Messi-s vagy épp a Guardiolás nyilatkozat még is az elemző cikk van legelöl. Ez mért van? Nem mintha zavarna csak kérdezem.
A jobb oldali menüsor nálam is durván lassan tölt be, a többi az elfogadható, igaz nem a régiKrojf írta:Most is csak velem tol ki az oldal?
Ma is "hetek" telnek el két kattintás között...
Tohonya lótojás...
K.
Nekem tökéletesen működik, úgy tűnik a te masináddal van a gond.Krojf írta:Most is csak velem tol ki az oldal?
Ma is "hetek" telnek el két kattintás között...
Tohonya lótojás...
K.
Bocsi, de az ukrán nevén: Csihrinszkij - fonetikusan ejtve.danikaa10 írta:Orosz nevén Chyhrynskiy, magyarul általában Csigirinszkijnek írjuk.youkos írta:nem tudom jó helyre írok-e ,csak szeretném megjegyezni hogy
Chyhrynskiy-t hibásan csigirinszkij nek írták holott a teljes neve:Dmytro Anatoliyovych Chyhrynskiy[/url]
Jaja elnézést, azt akartam.rszergej írta:ukrán nevén....danikaa10 írta: Orosz nevén Chyhrynskiy, magyarul általában Csigirinszkijnek írjuk.
ukrán nevén....danikaa10 írta:Orosz nevén Chyhrynskiy, magyarul általában Csigirinszkijnek írjuk.youkos írta:nem tudom jó helyre írok-e ,csak szeretném megjegyezni hogy
Chyhrynskiy-t hibásan csigirinszkij nek írták holott a teljes neve:Dmytro Anatoliyovych Chyhrynskiy[/url]
Orosz nevén Chyhrynskiy, magyarul általában Csigirinszkijnek írjuk.youkos írta:nem tudom jó helyre írok-e ,csak szeretném megjegyezni hogy
rszergej írta:akkor már ha teljes név, akkor tessék ... ezufxt.jpgyoukos írta:nem tudom jó helyre írok-e ,csak szeretném megjegyezni hogy
hibásan csigirinszkij nek írták holott a teljes neve:Dmytro Anatoliyovych Chyhrynskiy
akkor már ha teljes név, akkor tessék: Дми́трий Анато́льевич Чигри́нскийyoukos írta:nem tudom jó helyre írok-e ,csak szeretném megjegyezni hogy
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Dmytro_Chy ... hrynskiy-t[/url] hibásan csigirinszkij nek írták holott a teljes neve:Dmytro Anatoliyovych Chyhrynskiy
Koma!Krojf írta:Minden egyebem ügyesen, tempósan jön, kivéve az Eurobarca.lionelmessi19 írta:Krojf koma, most vélhetően a te készülékedben akad a hiba!
Nálam semmi gond legalábbis.
Én sem tudom az okát, de így van.
K.
Minden egyebem ügyesen, tempósan jön, kivéve az Eurobarca.lionelmessi19 írta:Krojf koma, most vélhetően a te készülékedben akad a hiba!
Nálam semmi gond legalábbis.
Keddről szerdára virradóra is komoly tempóproblémákkal küszködünk!Krojf írta:Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
Nem Barcás oldalhoz méltó tempó!
K.