Most minden szavával egyetértek Rijkaardnak, nem volt egy könnyű meccs, egy nehéz talajon, egy jól és szervezetten védekező csapat ellen kellett játszanunk!
Ahogy én láttam:
Az utóbbi 2 meccsen Diego Lopezt és most Ricardot is "naggyá" tettük azzal, hogy nagyon sok helyzetet hagytunk ki! Ezen sűrgősen változtatni kell, pláne a következő meccsen a Sevilla ellen, mert ilyen helyzeteket amilyeneket az elmúlt 2 meccsen elpuskáztunk, nem lehet megengedni egy Sevilla vagy a következő ellenfél Zaragoza ellen. A Sevilla ellen még nem (febr. 9.) de utána viszont a Zara ellen már ott lesz Eto'o és akkor (talán) idén először mind a 4 támadózsenink a keretben lehet! Eto'o nagyon hiányzik a csapatnak eredményesség szempontjából! Ő az, aki mindenkivel megérteti magát (Henry-Messi-Ronnie)!
A meccsről az én értékelésem:
Valdes 
Volt 2 nagyon szép és fontos védése, különösebb dolga nem nagyon volt! Jó volt. (mellékesen rekordot döntött mivel 505 perce nem kapott gólt a Nou Camp-ban! Csak így tovább Victor!)
Zambrotta 
Most elég sokszor megindult a jobb oldalon, valamikor megkapta a labdát, de sokszor nem! Thuram-mal jó páros volt a jobb oldali védekezésben! Közepes volt.
Thuram 
Na ezen az estén bemutatta, hogy hogyan kell szerelni! Eszméletlen miket szerelt, sok szépet bemutatott! Grat. Thuram papa! Csak így tovább amíg Puyol vissza nem tér! Nagyon jó volt.
Milito 
Nem nagyon lehetett ma se átmenni rajta! Most kivételesen elég sokat kapcsolódott be a támadások indításába, nem 1x lépte át a félpályát és úgy passzolt! Jó volt.
Abidal 
Rengeteget futott a bal oldalon! Előre, hátra futkorászott egész meccsen és jól oldotta meg mind a támadó, mind a védekező feladatát. Jó volt.
Márquez 
Voltak szép szerelései pláne az első félidőben, a másodikban kicsit szürke volt! Jó volt.
Iniesta 
Ő volt az, aki próbálta mozgatni az előre játékot, valamint a középpályát, voltak jó megmozdulásai, az emelése gólt érdemelt volna. Jó volt.
Deco 
Na ő volt akivel teljes mértékben elégedetlen voltam. Még az utóbbi 2 meccset elnéztem neki de amit tegnap művelt az bűnrossz volt! Nem tudott 5 méterre leadni egy normálist passzt. Nagyon nagyon fel kell javulnia. Gyenge volt.
Henry 
Az első félidőben elég jól tolta, voltak jó megindulásai a bal oldalon, a fejese bemehetett volna, valamint szerintem többet kellene vállalnia kapura lövésből. A második félidőben néha eltűnt! Jó volt.
Messi 
Voltak jó megindulásai amikor a jobb oldalról indult, középen nem nagyon megy neki, de azért voltak szép indításai. Nem is erőltetném középen, nincs akkora területe megcsinálni a cseleit. Én fent hagytam volna a 2. félidőben. Jó volt.
Bojan 
Volt egy szép kapura lövése, amúgy küzdött akart a "kicsi"! Közepes volt.
Xavi 
Csak ennyi: Köszönöm Xavi!:D Jó volt.
Giovani 
A beállása után kicsit felpörgött a bal oldal, volt egy két szép megindulása. A gólnál az a labdalevétel!

Jó volt.
Ronaldinho 
Volt egy-két szép passza, amúgy még játékba kell lendülnie, jó lesz ez csak folytassa a megkezdett munkát és fokozatosan térjen vissza a játékba. Nem is vártam, hogy a beállásával megváltja a világot! Majd a BL-re már talán jó formában lesz. Közepes volt.
Amint látjátok számomra Thuram volt a mezőny legjobbja (persze a vendégek kapusa Ricardo is nagyon jó volt), a leggyengébb viszont Deco volt! Jó lenne ha összeszedné magát, mert ez így nem lesz jó. Javulni kell a támadások befelyezésénél és akkor jó lesz ez, mivel a küzdeni akarással már látszólag nincs gond! Ez nagyon tetszik, hogy "meghalnak" a sikerért a pályán! Eto'o-val és Touré-val még jobbak leszünk! Csak ne legyenek mostmár sérülések...Forca BARCA

SOM-HI TOTS
OFF: Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett...