Bajnoki Mérkőzések 07-08
Nem tudom hogy a Madrid kivel fog most játszani de az biztos hogy tanultak az esettből és szerintem ha jól koncentrálnak akkor ott folytaták
ahol abbahagyták vagyis mecsseket akarnak nyerni.Na most mi azt nem mondhatjuk velük ellentében hogy nem volt esélyünk a javitásra hiszen
míg ők játszottak a 3-4 helyezett Villarealal akit megis vertek adig a milyeink talán azt hiszem a Bilbaóval játszottak x-et aki a 10-en valahagyadik helyen található szóval volt lehetőségünk javitani de nem éltünk vele és csoda hogy az Osasuna ellen pontott tudtunk szerezni amúgy meg mindenki tudja ha nem volna jó védelmünk akkor még lehet hogy a Bilbaótól is kikaptunk volna.És ezt nekik nem így kénne felfogni ezt az egészet hogy Drámai élettbenmaradás volt az Osasuna elleni mecss hiszen most vár a legnehezbb időszak a csapatra mert játszunk a Sevilla,Atlético,Zaragoza ellen ha ezen a 3 mecssen nem szerzünk pontott
és a Madrid pedig igen akkor megvan a bajnokság nyertese.Már pedig tudom hogy Ronaldinhó sérült volt de Messi is aki egy két mecss útán már
a kezdőbe került szóval szerintem Ronaldinhóval is számolnia kénne Riijakrdnak mert a Sevilla meg a többi fontos mecssen jó lenne a kezdőben látni remélem Xavival nem pedig Decóval.
ahol abbahagyták vagyis mecsseket akarnak nyerni.Na most mi azt nem mondhatjuk velük ellentében hogy nem volt esélyünk a javitásra hiszen
míg ők játszottak a 3-4 helyezett Villarealal akit megis vertek adig a milyeink talán azt hiszem a Bilbaóval játszottak x-et aki a 10-en valahagyadik helyen található szóval volt lehetőségünk javitani de nem éltünk vele és csoda hogy az Osasuna ellen pontott tudtunk szerezni amúgy meg mindenki tudja ha nem volna jó védelmünk akkor még lehet hogy a Bilbaótól is kikaptunk volna.És ezt nekik nem így kénne felfogni ezt az egészet hogy Drámai élettbenmaradás volt az Osasuna elleni mecss hiszen most vár a legnehezbb időszak a csapatra mert játszunk a Sevilla,Atlético,Zaragoza ellen ha ezen a 3 mecssen nem szerzünk pontott
és a Madrid pedig igen akkor megvan a bajnokság nyertese.Már pedig tudom hogy Ronaldinhó sérült volt de Messi is aki egy két mecss útán már
a kezdőbe került szóval szerintem Ronaldinhóval is számolnia kénne Riijakrdnak mert a Sevilla meg a többi fontos mecssen jó lenne a kezdőben látni remélem Xavival nem pedig Decóval.
Bár azt mondtam hogy lehet hogy befejezem az Euróbarcával de még is maradok mint Riijkard a padon.Már csak azért is mert a Tomiék is egyettértettek velem abban amit írtam,és hogy ne adjam fel mert igazat irok csak nem kénne durván fogalmaznom.Sajnálom ha valakit esetleg megbántottam a hsz-mel vagy ha egy cseppet elvetettem a súlykot akkor mindenkitől bocsánatott kérek.De hagy reagáljak az egyik fórumúzó véleményére aki azt írta hogy azért kell Kríkicset vagy Dos Santost beállitani mert Eto elutazott és Ronaldinhó sérült volt.Na most ha megnézzük pl:a chelseat akkor látthatjuk hogy ha nincs Drogba vagy Ballack akkor cserepadon ott van helyettük J.Cole vagy Kalou illtv. Sevcsenko vagy Pizarro.Mert ugye Anelka a kezdőcsatár igaz?
Szóval én csak azt gondolom hogy minden csapathoz a cserék között is kell hogy legyenek meghatározó játékosok akik megfelelően tudják pótolni hiányzókat.Hogyha nálunk Pl:Ronaldinhó vagy Eto megsérül vagy Messi.Helyettük nekünk nincs kit bevetni akiktől gólokat várnánk mert nem meghatározó egyéniségek ezért kell nekünk számolni azokkal akkik a cserepadon ülnek mint pl:Gudhnjohnsen,Edmilson,Oleguer,Giovanni
Szerintem ezzen változtathatnának hogyha a sztárok kiesnek nálunk akkor
is lehessen az embernek kivel számolni mint pl:Diégó,Nasri,Quaresma
bár ezek inkább a kezdőbe volnának valók.Én szivem szerint Quaresmát vissza hoznám Decó helyére de ezt ők ugy sem teszik szerintem.
Szóval én csak azt gondolom hogy minden csapathoz a cserék között is kell hogy legyenek meghatározó játékosok akik megfelelően tudják pótolni hiányzókat.Hogyha nálunk Pl:Ronaldinhó vagy Eto megsérül vagy Messi.Helyettük nekünk nincs kit bevetni akiktől gólokat várnánk mert nem meghatározó egyéniségek ezért kell nekünk számolni azokkal akkik a cserepadon ülnek mint pl:Gudhnjohnsen,Edmilson,Oleguer,Giovanni
Szerintem ezzen változtathatnának hogyha a sztárok kiesnek nálunk akkor
is lehessen az embernek kivel számolni mint pl:Diégó,Nasri,Quaresma
bár ezek inkább a kezdőbe volnának valók.Én szivem szerint Quaresmát vissza hoznám Decó helyére de ezt ők ugy sem teszik szerintem.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lennon írásával egy alapvető probléma van: nem tagolt, így nehezen értelmezhető. Kétszer elolvastam, mire megértettem, és rájöttem: alapvetően igaza van! Én csak azt tudom Neked ajánlani, hogy ne add fel, ne idegeskedj, és a kritikákkal ne foglalkozz! Írd le a véleményed, és állj ki mellette! Sokkal előnyösebb, mint egy-két ellenvélemény után meghátrálni! Főleg, ha nincs teljes mértékben igazuk az ellenkezőknek! Én, már csak tudom.
Deco teljesítménye egyre szánalmasabb. Egy VB-4., EB-ezüstérmes, kétszeres BL-győztes 12 méterről már nehogy a szögletzászlóra csavarjon egy guruló labdát! Azért erre én is képes lennék - még ingyen is. Sérülése óta volt két gólpassza - egyiok szabadrúgásból -, és vége. Azonkívül csak hátráltatja az amúgy is döcögő csapatot. Felőlem, már most elmehetne, nem vennénk észre a hiányát. Több kárt okoz, mint hasznot. Emellett idegbeteg, sokat reklamál, durva, és csak süketel. Holott ő teszi a pályán a legkevesebbet.
A két fiatal teljesítményével én elégedett vagyok. Annyiban más az ő helyzetük , mint volt Messié, hogy a kis argentin egy szárnyaló csapatba robbant be, Bojan és Gio pedig egy bukdácsoló, elképzelés nélküli csapatba. Bojan és Gio vállán hatalmas a teher, tőlük várják a megváltást - felelőtlenül és alaptalanul. Nekik nem 90 perceket kellene játszaniuk hétről-hétre, hanem félidőket, hatvan perceket, esetleg egy Alcoyano szintű csapat ellen 90 percet. Ehelyett Bojantól a megváltst várjuk, de felelőtlenül. Abban is igaza van Lennon-nak, hogy azért nem kellene sztárnak nevezni egyiküket sem, még Bojant sem, hisz a felnőtt csapatnál még nem tettek le semmit az asztalra. Főleg nem, a helyes önbecsülés kialakulása okán. Nem biztos, hogy Messi gondolkodásmódjával vannak megáldva, és a végén még elszaladhat velük a ló.
A véleményedet egy picit finomabban is megfogalmazhatod, és akkor kevesebb vitát generálsz. Amúgy meglátásaid helyénvalóak, csak egy kicsit pontosíts rajtuk.

Deco teljesítménye egyre szánalmasabb. Egy VB-4., EB-ezüstérmes, kétszeres BL-győztes 12 méterről már nehogy a szögletzászlóra csavarjon egy guruló labdát! Azért erre én is képes lennék - még ingyen is. Sérülése óta volt két gólpassza - egyiok szabadrúgásból -, és vége. Azonkívül csak hátráltatja az amúgy is döcögő csapatot. Felőlem, már most elmehetne, nem vennénk észre a hiányát. Több kárt okoz, mint hasznot. Emellett idegbeteg, sokat reklamál, durva, és csak süketel. Holott ő teszi a pályán a legkevesebbet.
A két fiatal teljesítményével én elégedett vagyok. Annyiban más az ő helyzetük , mint volt Messié, hogy a kis argentin egy szárnyaló csapatba robbant be, Bojan és Gio pedig egy bukdácsoló, elképzelés nélküli csapatba. Bojan és Gio vállán hatalmas a teher, tőlük várják a megváltást - felelőtlenül és alaptalanul. Nekik nem 90 perceket kellene játszaniuk hétről-hétre, hanem félidőket, hatvan perceket, esetleg egy Alcoyano szintű csapat ellen 90 percet. Ehelyett Bojantól a megváltst várjuk, de felelőtlenül. Abban is igaza van Lennon-nak, hogy azért nem kellene sztárnak nevezni egyiküket sem, még Bojant sem, hisz a felnőtt csapatnál még nem tettek le semmit az asztalra. Főleg nem, a helyes önbecsülés kialakulása okán. Nem biztos, hogy Messi gondolkodásmódjával vannak megáldva, és a végén még elszaladhat velük a ló.
A véleményedet egy picit finomabban is megfogalmazhatod, és akkor kevesebb vitát generálsz. Amúgy meglátásaid helyénvalóak, csak egy kicsit pontosíts rajtuk.

- barcatom
- Jugador del Barça
Nem igazán értelek benneteket, nincs kit játszatni nem gondoljátok. Eto nincs, roni nem volt, messi nem volt, jó már van. és őket hibáztatjátok , mindkettö tehetséges és jók is lesznek! majd persze, deco , xavi,rettentöen gyengék lettek, xavi szinte csak visszafelé játszik, deco kapuralöni se tud, nem kell fosni 20-nál hogy bevágja, iniesta-t szeretem de szegénynek nem értem mért nem mennek be, de őt nem tudnám bántani , nagyon hasznos egy csapatnak sok helyen bevethetö és jól oldja meg, bárkit lecselez szinte teknikás ,CSAK NEM MEGY BE!! A FRANCBA
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- barcatom
- Jugador del Barça
Hali van egy két igazság amit irtál, de ezzel a fintorral a szádon ahogy irtadm nyugodtan huzz a [auto_cenzúra]!!!!!!Frányó István írta:Ahogy érzed...Lennon írta:Hát most ez a mecs után mit írjak könyörgöm egypáran azt mondják hogy
húzzak innen mert csak krítizálni tudok most úgy döntöttem hogy meg dicsérem a csapatott.Mert remekül és tudatosan játszottunk 8-13 gólhelyzetből egy gólt rúgtunk azt is egycsere ember a 88.percben de nem számitt mert drigóék és mások szerint igyís kemények vagyunk főleg a két újonc és igazuk van
mert ilyen nagy tudású csatárral illtv. ilyen tapasztalt labdarúgóval mint Bojan Kríkics csak gólokat tudunk rúgni azért is látszik meg annyire az eredményeken is hiszen még amikor a barca mezét még felsemvette őt már mindenki sztárnak jelentette ki csak az a baj kedves barátaim hogytik összekeverittek a szezont a fazonnal ő nem Leo Messi aki 18 évesen már sztár volt és nem látom rajta hogy egyáltalán sztár lenne mert amit rúgott gólt is azt is 3-ről miközben a kapus a másik oldalon feküdt akit már Henryék megforgattak és azután adták le neki a labdát.Szerintem 3-ről elég nagy hülyének kell lenni hogy az ember ne rúgjon gólt főleg miután nincs kapus mert már elfektteték.Jaj de van
egy pl:(Amikor ami drága sztár Puyolunk öngólt fejelt.) Erre keménykedtek erre lehet is egy 17 éves kölyöre aki az U21-es vagy hanyas csapatban állitólag gólkirály volt csak az a baj hogy ez a Prímera Division.Ezek a csatáraink erre vagytok büszkék Kluivert meg Rivaldo szegények lehet hogy már ők szégyenkeznek Laportáék helyében. Hát Decóban az emberek pedig ismét nem csalódtak 18 m-ről belebikázni labdába az kemény dolog pláne hogyha állandóan fölé lövi az ember meg ha egy normálist passz sem sikerül adni egyik mecssen sem.Azt mondják hogy nem Riijkard barcája
legerősseb hát nem is.Iniesta,Giovanni,Decó az a közös bennük hogy ők
szerezznek a legtöbb labdát és tudjátok hogy mi közös még bennük hogy
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni vagy egyáltalán kaput találni.És erre lehetnek büszkék azok akik engem krítizálálnak akik azt mondják hogy milyen jók a fiatalok meg thuramék.Az volt a mázli hogy nincsen olyan sztár
az osasunában mint a chelseaben mert akkor most miértelme volna ünnepelni nem igaz.Mégmeghallgatom a kemény hsz-eket azután ahogy szerették volna én befejezem az euróbarcával.![]()
Most akkor ki a jó játékos?
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Init nem venném ide. Ha nem megy a csapatnak, ö akkoris veszélyes tud lenni. Bármeik poszton. Decoval egyetértek. Giovanni... hát.. elég lámpalázas a kölyök, de helyén van az esze. Adott már pár szép gólpasszt, ha kinövi a lámpalázat nagy játékos lesz belöle.Lennon írta:Iniesta,Giovanni,Decó az a közös bennük hogy ők
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni
A hsz-ed Bojan-os részével teljesen egyetértek. 17évesen nem kell eröltetni ezeket a játékosokat. Maximum 1-2 gyengébb meccsen, hogy szokja a felnötteket. Ehelyett minden héten a kezdöben láthatjuk. Jo játékos lesz, nagyon jo, de még érnie kell, és szerintem annyit nem ér, hogy elpuskázza a lehetöségeket. Mert tény ami tény, ahogy megkapja a labdát, fordul a kapura, esetleg megcsinál egy cselt és lö. Teljesen lehetetlen helyzetekben is. SZerintem ebböl jobb Dos Santos, önzetlen.
No, már el is kalandoztam. Lényeg, Bojan-t nem eröltetném, Ini veszélyes, Deco pedig... nem látjuk viszont a sérülése elötti formáját. Sajnos.
-
- Jugador del Barça
Ahogy érzed...Lennon írta:Hát most ez a mecs után mit írjak könyörgöm egypáran azt mondják hogy
húzzak innen mert csak krítizálni tudok most úgy döntöttem hogy meg dicsérem a csapatott.Mert remekül és tudatosan játszottunk 8-13 gólhelyzetből egy gólt rúgtunk azt is egycsere ember a 88.percben de nem számitt mert drigóék és mások szerint igyís kemények vagyunk főleg a két újonc és igazuk van
mert ilyen nagy tudású csatárral illtv. ilyen tapasztalt labdarúgóval mint Bojan Kríkics csak gólokat tudunk rúgni azért is látszik meg annyire az eredményeken is hiszen még amikor a barca mezét még felsemvette őt már mindenki sztárnak jelentette ki csak az a baj kedves barátaim hogytik összekeverittek a szezont a fazonnal ő nem Leo Messi aki 18 évesen már sztár volt és nem látom rajta hogy egyáltalán sztár lenne mert amit rúgott gólt is azt is 3-ről miközben a kapus a másik oldalon feküdt akit már Henryék megforgattak és azután adták le neki a labdát.Szerintem 3-ről elég nagy hülyének kell lenni hogy az ember ne rúgjon gólt főleg miután nincs kapus mert már elfektteték.Jaj de van
egy pl:(Amikor ami drága sztár Puyolunk öngólt fejelt.) Erre keménykedtek erre lehet is egy 17 éves kölyöre aki az U21-es vagy hanyas csapatban állitólag gólkirály volt csak az a baj hogy ez a Prímera Division.Ezek a csatáraink erre vagytok büszkék Kluivert meg Rivaldo szegények lehet hogy már ők szégyenkeznek Laportáék helyében. Hát Decóban az emberek pedig ismét nem csalódtak 18 m-ről belebikázni labdába az kemény dolog pláne hogyha állandóan fölé lövi az ember meg ha egy normálist passz sem sikerül adni egyik mecssen sem.Azt mondják hogy nem Riijkard barcája
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni vagy egyáltalán kaput találni.És erre lehetnek büszkék azok akik engem krítizálálnak akik azt mondják hogy milyen jók a fiatalok meg thuramék.Az volt a mázli hogy nincsen olyan sztár
az osasunában mint a chelseaben mert akkor most miértelme volna ünnepelni nem igaz.Mégmeghallgatom a kemény hsz-eket azután ahogy szerették volna én befejezem az euróbarcával.

Most akkor ki a jó játékos?
Hát most ez a mecs után mit írjak könyörgöm egypáran azt mondják hogy
az osasunában mint a chelseaben mert akkor most miértelme volna ünnepelni nem igaz.Mégmeghallgatom a kemény hsz-eket azután ahogy szerették volna én befejezem az euróbarcával.
-
- Barça B

- Titinho
- Director del Fútbol
Most minden szavával egyetértek Rijkaardnak, nem volt egy könnyű meccs, egy nehéz talajon, egy jól és szervezetten védekező csapat ellen kellett játszanunk!
Ahogy én láttam:
Az utóbbi 2 meccsen Diego Lopezt és most Ricardot is "naggyá" tettük azzal, hogy nagyon sok helyzetet hagytunk ki! Ezen sűrgősen változtatni kell, pláne a következő meccsen a Sevilla ellen, mert ilyen helyzeteket amilyeneket az elmúlt 2 meccsen elpuskáztunk, nem lehet megengedni egy Sevilla vagy a következő ellenfél Zaragoza ellen. A Sevilla ellen még nem (febr. 9.) de utána viszont a Zara ellen már ott lesz Eto'o és akkor (talán) idén először mind a 4 támadózsenink a keretben lehet! Eto'o nagyon hiányzik a csapatnak eredményesség szempontjából! Ő az, aki mindenkivel megérteti magát (Henry-Messi-Ronnie)!
A meccsről az én értékelésem:
Valdes
Volt 2 nagyon szép és fontos védése, különösebb dolga nem nagyon volt! Jó volt. (mellékesen rekordot döntött mivel 505 perce nem kapott gólt a Nou Camp-ban! Csak így tovább Victor!)
Zambrotta
Most elég sokszor megindult a jobb oldalon, valamikor megkapta a labdát, de sokszor nem! Thuram-mal jó páros volt a jobb oldali védekezésben! Közepes volt.
Thuram
Na ezen az estén bemutatta, hogy hogyan kell szerelni! Eszméletlen miket szerelt, sok szépet bemutatott! Grat. Thuram papa! Csak így tovább amíg Puyol vissza nem tér! Nagyon jó volt.
Milito
Nem nagyon lehetett ma se átmenni rajta! Most kivételesen elég sokat kapcsolódott be a támadások indításába, nem 1x lépte át a félpályát és úgy passzolt! Jó volt.
Abidal
Rengeteget futott a bal oldalon! Előre, hátra futkorászott egész meccsen és jól oldotta meg mind a támadó, mind a védekező feladatát. Jó volt.
Márquez
Voltak szép szerelései pláne az első félidőben, a másodikban kicsit szürke volt! Jó volt.
Iniesta
Ő volt az, aki próbálta mozgatni az előre játékot, valamint a középpályát, voltak jó megmozdulásai, az emelése gólt érdemelt volna. Jó volt.
Deco
Na ő volt akivel teljes mértékben elégedetlen voltam. Még az utóbbi 2 meccset elnéztem neki de amit tegnap művelt az bűnrossz volt! Nem tudott 5 méterre leadni egy normálist passzt. Nagyon nagyon fel kell javulnia. Gyenge volt.
Henry
Az első félidőben elég jól tolta, voltak jó megindulásai a bal oldalon, a fejese bemehetett volna, valamint szerintem többet kellene vállalnia kapura lövésből. A második félidőben néha eltűnt! Jó volt.
Messi
Voltak jó megindulásai amikor a jobb oldalról indult, középen nem nagyon megy neki, de azért voltak szép indításai. Nem is erőltetném középen, nincs akkora területe megcsinálni a cseleit. Én fent hagytam volna a 2. félidőben. Jó volt.
Bojan
Volt egy szép kapura lövése, amúgy küzdött akart a "kicsi"! Közepes volt.
Xavi
Csak ennyi: Köszönöm Xavi!:D Jó volt.
Giovani
A beállása után kicsit felpörgött a bal oldal, volt egy két szép megindulása. A gólnál az a labdalevétel!
Jó volt.
Ronaldinho
Volt egy-két szép passza, amúgy még játékba kell lendülnie, jó lesz ez csak folytassa a megkezdett munkát és fokozatosan térjen vissza a játékba. Nem is vártam, hogy a beállásával megváltja a világot! Majd a BL-re már talán jó formában lesz. Közepes volt.
Amint látjátok számomra Thuram volt a mezőny legjobbja (persze a vendégek kapusa Ricardo is nagyon jó volt), a leggyengébb viszont Deco volt! Jó lenne ha összeszedné magát, mert ez így nem lesz jó. Javulni kell a támadások befelyezésénél és akkor jó lesz ez, mivel a küzdeni akarással már látszólag nincs gond! Ez nagyon tetszik, hogy "meghalnak" a sikerért a pályán! Eto'o-val és Touré-val még jobbak leszünk! Csak ne legyenek mostmár sérülések...Forca BARCA
SOM-HI TOTS 
OFF: Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett...

Ahogy én láttam:
Az utóbbi 2 meccsen Diego Lopezt és most Ricardot is "naggyá" tettük azzal, hogy nagyon sok helyzetet hagytunk ki! Ezen sűrgősen változtatni kell, pláne a következő meccsen a Sevilla ellen, mert ilyen helyzeteket amilyeneket az elmúlt 2 meccsen elpuskáztunk, nem lehet megengedni egy Sevilla vagy a következő ellenfél Zaragoza ellen. A Sevilla ellen még nem (febr. 9.) de utána viszont a Zara ellen már ott lesz Eto'o és akkor (talán) idén először mind a 4 támadózsenink a keretben lehet! Eto'o nagyon hiányzik a csapatnak eredményesség szempontjából! Ő az, aki mindenkivel megérteti magát (Henry-Messi-Ronnie)!
A meccsről az én értékelésem:
Valdes

Zambrotta

Thuram

Milito

Abidal

Márquez

Iniesta

Deco

Henry

Messi

Bojan

Xavi

Giovani

Ronaldinho

Amint látjátok számomra Thuram volt a mezőny legjobbja (persze a vendégek kapusa Ricardo is nagyon jó volt), a leggyengébb viszont Deco volt! Jó lenne ha összeszedné magát, mert ez így nem lesz jó. Javulni kell a támadások befelyezésénél és akkor jó lesz ez, mivel a küzdeni akarással már látszólag nincs gond! Ez nagyon tetszik, hogy "meghalnak" a sikerért a pályán! Eto'o-val és Touré-val még jobbak leszünk! Csak ne legyenek mostmár sérülések...Forca BARCA

OFF: Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Félelmetes, hogy mennyire nem tudjuk eltalálni a kaput. Iniesta lövése is méterekkel elkerülte volna a kaput. Deco? Ez katasztrofális. Ezért akarjuk mindenáron beerőltetni a labdát a 16-oson belülre. Messi pedig sokkal golérzékenyebb lehetne. Mindenben tökéletes, csak az a fránya labda nem akar áljutni a gólvonalon. Raul meg RVN (bár sosem tudná így megteremteni a helyzetet) tutira bekotorná...
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Dehogy volt jó.Labdákat adott el, pontatlan labdák.Marci írta:Nem láttam a Villareal elleni meccset, de akkor jó volt Deco, nem? Most viszont tényleg gyengén játszott. Nem ártana ha tartós lenne a jó formája, talán ha Etoo visszatér és több önbizalma lesz a csapatnak, több ember teljesítménye is feljavul.
16 méterről védő nélkül 3x nem volt képes eltalálni a kaput.

- Marci
- Capitá del Barça
Nem láttam a Villareal elleni meccset, de akkor jó volt Deco, nem? Most viszont tényleg gyengén játszott. Nem ártana ha tartós lenne a jó formája, talán ha Etoo visszatér és több önbizalma lesz a csapatnak, több ember teljesítménye is feljavul.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Hi!
Én abban reménykedek hogy a következő meccsen lesz annyi esze Rijkaardnak hogy nem Decot állítja be hanem Xavit, és nem azért mert most gólt lőtt, persze örültem neki, de Deco eztis szerintem úgy felé lőtte volna mint a tobbit.
Hihetetlen milyen visszaesésen van, a Villareal ellen is ezt csinálta mint most hogy nem is találta el a kaput.
Én abban reménykedek hogy a következő meccsen lesz annyi esze Rijkaardnak hogy nem Decot állítja be hanem Xavit, és nem azért mert most gólt lőtt, persze örültem neki, de Deco eztis szerintem úgy felé lőtte volna mint a tobbit.
Hihetetlen milyen visszaesésen van, a Villareal ellen is ezt csinálta mint most hogy nem is találta el a kaput.
- Marci
- Capitá del Barça
Attila!
Az idézetedben ott van a rész, amiben megróbálok magyarázatot adni, úgy látszik elsiklottál felette, de azért pontosítom: a reál nagyon jó elöl és kapus poszton. olyannyira jó casillas, hogy nem ront a helyzetükön a védelem ingatag helyzete, sőt, még segíti is a támadó szekciót azzal, hogy az ellenfelet kinyílásra ösztökéli.
Nem mondtam hogy a reál nem érdemli meg jelenleg a szerencséjét, csak arra utaltam, hogy egyszer biztos eljön náluk is egy gyengébb széria. azt viszont fenntartom magamnak, hogy bosszankodhassak a reál szerencsésebb pillanatain. te is arra utalsz, hogy szerencséje volt tegnap a barcának, aztán mégis elismered, hogy rászolgált. a reál közelebb szokott állni ahhoz hogy gólt kapjon, ez a bosszantó számomra. a madrid azért tűnik szerencsésnek, mert a gyenge védelem folyton naggyá teszi casillast, aztán elöl valamelyik klasszis csak berúgja.
a barca tegnap kihagyott jópár helyzetet, rúgott lesgólt stb. a nagy tüzijátékban egyszer be kellett pattannia, hiszen nagyon akart a csapat - ahogy a reál is szokta, azzal a különbséggel, hogy ellenünk a csapatok sokkal messzebb állnak a góltól, ezért nem is nyílnak ki annyira.
ja és szerintem nem fair bántani valakit azért, mert kisebb, én se csinálom
Az idézetedben ott van a rész, amiben megróbálok magyarázatot adni, úgy látszik elsiklottál felette, de azért pontosítom: a reál nagyon jó elöl és kapus poszton. olyannyira jó casillas, hogy nem ront a helyzetükön a védelem ingatag helyzete, sőt, még segíti is a támadó szekciót azzal, hogy az ellenfelet kinyílásra ösztökéli.
Nem mondtam hogy a reál nem érdemli meg jelenleg a szerencséjét, csak arra utaltam, hogy egyszer biztos eljön náluk is egy gyengébb széria. azt viszont fenntartom magamnak, hogy bosszankodhassak a reál szerencsésebb pillanatain. te is arra utalsz, hogy szerencséje volt tegnap a barcának, aztán mégis elismered, hogy rászolgált. a reál közelebb szokott állni ahhoz hogy gólt kapjon, ez a bosszantó számomra. a madrid azért tűnik szerencsésnek, mert a gyenge védelem folyton naggyá teszi casillast, aztán elöl valamelyik klasszis csak berúgja.
a barca tegnap kihagyott jópár helyzetet, rúgott lesgólt stb. a nagy tüzijátékban egyszer be kellett pattannia, hiszen nagyon akart a csapat - ahogy a reál is szokta, azzal a különbséggel, hogy ellenünk a csapatok sokkal messzebb állnak a góltól, ezért nem is nyílnak ki annyira.
ja és szerintem nem fair bántani valakit azért, mert kisebb, én se csinálom

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2008.02.04. 10:45:39-kor.
-
- Jugador del Barça
Szerintem te 10-11 eves taknyos kisgyerek vagy aki azt sem tudja h mirol beszel.! Nem lehetsz ennyire levakult....! 1. mar boszor hangsulyozva volt h ne mondjatok azt hAz a véleményem, hogy nem kellene folyton olyan borúsnak lenni. Nem áll rosszul a csapat, egyszerűen csak a margit nagyon jó és folyton mákol. ellenük kinyílnak, mert látják hogy lehetne gólt lőni, viszont casillas mindent megfog és a kontrából simán lövi a góljait a reál. a pontrúgásoknál meg sokkal jobbak nálunk, ez van sajnos.

A szerencse azzal van aki radolgozik arra - mondta a valaha volt Real M. edzo....Fabio Capello .... s ez teljes mertekben igaz.... az este ti is megerdemeltetek a szerencset mert a csapaton latszik h kuzd...es ahogy hallom az edzeseken is mindenki nagyon kemenyen dolgozik....de nehogy mar az legyen a szlogen h a Real a ma`kos csapat.....
-
- Capitá del Barça
hát az osasuna ellen is elég nyögvenyelősen jött össze, pedig ez hazai pályán volt!!!! nem tudom hogy mire képesek a srácok idegenbe...
meg azt nem értem hogy ha van ronaldinho akkor miért nem kezd??? most rijkard azt várja hogy a közvélemény visszakönyörögje bojan helyett!!! KOMOLYAN NEM ÉRTEM EZT AZ EMBERT!!!
Én már letettem erről a bajnokságról, abban reménykedem hogy ha visszajön eto'o és yaya akkor legalább nézhető futballt fogunk játszani!!!
meg azt nem értem hogy ha van ronaldinho akkor miért nem kezd??? most rijkard azt várja hogy a közvélemény visszakönyörögje bojan helyett!!! KOMOLYAN NEM ÉRTEM EZT AZ EMBERT!!!
Én már letettem erről a bajnokságról, abban reménykedem hogy ha visszajön eto'o és yaya akkor legalább nézhető futballt fogunk játszani!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Szerintem lehet győzni Zaragozában, és Sevillában is..... Nem egy lehetetlen feladat.... + szerintem kedden - szerdán Eto is csatlakozni fog a kerethezMental_Theo írta:most tényleg nem lehet anyira örülni egyelőre a 6 pontnak,mert Sevillában,majd Zaragozában játszunk. ha ezekből veszítünk pontokat, megint tetemes lesz a hátrány. Sajnos elúszott a hajó, ez nem a mi idényünk, nem képes újítani a Barca.

16 forduló van még hátra, az sok........... Lehet, hogy csak a Bernabeuban fog eldölni.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
most tényleg nem lehet anyira örülni egyelőre a 6 pontnak,mert Sevillában,majd Zaragozában játszunk. ha ezekből veszítünk pontokat, megint tetemes lesz a hátrány. Sajnos elúszott a hajó, ez nem a mi idényünk, nem képes újítani a Barca.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Entrenador del Barça
Szerintem pedig ugyanazon gondok vannak mint eddig. Sevillában a jövő héten sok minden eldőlhet, mert nyerni kellene. Tegnap az esős talaj nem segitette a technikás játékunkat. Sajnos a golhelyzetek kihasználása tragikus, bár az elmult pár meccsen helyzetek sem voltak. Nem értem Messit miért akar mindenkit kicselezni, ráadásul nem vette észre, hogy ehhez jó pálya kell. R10 centerben ? Nem tudom ez jól van igy, mert bal oldalon lett 2x is a világ legjobbja és a beidegződései ide kötik. Sok volt a felesleges csel, szinte az összes kp. játékos sokszor addig bonyolodott cselekbe mig szerelték. Persze a társak sokszor álltak. Nehéz a labdajáratás ugy, hogy aki labdát kapná nem mozdul a labda felé és akkor ér oda elöbb a védő - ezt többször észrevettem. A támadojáték lassu, több és gyorsabb mozgás kellene. Henry az Arsenálban hátrament a félpályáig aztán végig rohantak az ellenfelen - ma is ezt játszák az ágyusok. Itt meg valahogy elvisszük a labdát az ellenfél 16.-ig aztán megállás és körbeadogatás kezdődik. Nincse lövésekkel befelyezett folyamatos gyors támadás.
Fecó
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nyögvenyelős meccs volt,most a 3 pont mindennél fontosabb,kár,h ezt nem tudtuk előbb bebiztosítani
KÉt idegenbeli meccsünknél ennél jóval több kell,h legyen azokután is némi esély a bajnoki címre!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Marci
- Capitá del Barça
Csak meglett a győzelem.
Az a véleményem, hogy nem kellene folyton olyan borúsnak lenni. Nem áll rosszul a csapat, egyszerűen csak a margit nagyon jó és folyton mákol. ellenük kinyílnak, mert látják hogy lehetne gólt lőni, viszont casillas mindent megfog és a kontrából simán lövi a góljait a reál. a pontrúgásoknál meg sokkal jobbak nálunk, ez van sajnos.
kiszenvedett győzelem volt. zuhogott az eső, ez nagyon nem kedvezett a technikás barcának, gyengítette messi, henry, deco, sőt mindenkinek a játékát. hiányzik etoo, touré, henry-nak nincs önbizalma, ronaldinho formán kívül van, egy 17 éves gyereket játszatnak folyamatosan. egy ilyen jól védekező csapat ellen a fent említett körülmények között is sikerült megszerezni a győzelmet. úgy gondolom, hogy ez lélektanilag is nagyon fontos meccs volt. bár én se értek egyet minden edzői döntéssel, gratulálok a csapatnak.
eddig a reált elkerülték a sérülések, de ha náluk is eljön egy hullámvölgy, könnyen utolérheti őket a barca.
Az a véleményem, hogy nem kellene folyton olyan borúsnak lenni. Nem áll rosszul a csapat, egyszerűen csak a margit nagyon jó és folyton mákol. ellenük kinyílnak, mert látják hogy lehetne gólt lőni, viszont casillas mindent megfog és a kontrából simán lövi a góljait a reál. a pontrúgásoknál meg sokkal jobbak nálunk, ez van sajnos.
kiszenvedett győzelem volt. zuhogott az eső, ez nagyon nem kedvezett a technikás barcának, gyengítette messi, henry, deco, sőt mindenkinek a játékát. hiányzik etoo, touré, henry-nak nincs önbizalma, ronaldinho formán kívül van, egy 17 éves gyereket játszatnak folyamatosan. egy ilyen jól védekező csapat ellen a fent említett körülmények között is sikerült megszerezni a győzelmet. úgy gondolom, hogy ez lélektanilag is nagyon fontos meccs volt. bár én se értek egyet minden edzői döntéssel, gratulálok a csapatnak.
eddig a reált elkerülték a sérülések, de ha náluk is eljön egy hullámvölgy, könnyen utolérheti őket a barca.
Deco a barcelonai pályafutása alatt elég hullámzó teljesítményt mutat. Tavaly sztem (2006/2007) ő votl a csapat agya az őszi idényben, az egyik legjobb formában lévő játékos. Aztán tavaszra csúnyán visszaesett, a mostani idény elején is jó volt, és most egy ideje megint egy nulla(bár volt 1 sérülés is)-érdekes.
Henry stílusa nem annyira illik a Barcába, a statikus angol védők ellen tudott brillírozni, itt most nehezebb dolga van. Nekem valahogy egy kicsit merevnek, lassúnak tűnik, a lassút nem sebességben, hanem gondolkodásban- később veszi a lapot hogy mit kell csinálni mint pl. Iniesta. Bár még így is elfogadható a teljesítménye én azt mondom.
Ja és előre mondom, hogy nem vagyok Krkic ellenes, de győzelmi kényszerben nem egy 17 éves sihedert kellene centerként alkalmazni. Még van mit tanulnia, fizikálisan gyenge, elnyomják a védők, labdakezelési hibák, stb. Nagyon tetszik a helyzetfelismerése, a játéka, lehet hogy 21 éves korában már ő kapja az aranylabdát de most inkább kezdettem volna Ronaldinhot, vagy betettem volna Gudjohnsent, mert sokan elfelejtik de ő is erős center, ha nem is Eto'o szintű.
Amúgy én a 3-4-3 ra szavaznék alapból, vagy a 3-4-1-2-re
Kevés a 3 kp, főleg ha egyikük pont gyenge napot fog ki. Utóbbi felállásnál a 2 ék Eto'o és Messi lenne, és Dinho vagy Henry osztogatna. Kp-n Touré, Márquez, Iniesta, Xavi, Deco ötösből négyen, ellenféltől függően.
Hátul pedig Abidal, Milito, Puyol
Henry stílusa nem annyira illik a Barcába, a statikus angol védők ellen tudott brillírozni, itt most nehezebb dolga van. Nekem valahogy egy kicsit merevnek, lassúnak tűnik, a lassút nem sebességben, hanem gondolkodásban- később veszi a lapot hogy mit kell csinálni mint pl. Iniesta. Bár még így is elfogadható a teljesítménye én azt mondom.
Ja és előre mondom, hogy nem vagyok Krkic ellenes, de győzelmi kényszerben nem egy 17 éves sihedert kellene centerként alkalmazni. Még van mit tanulnia, fizikálisan gyenge, elnyomják a védők, labdakezelési hibák, stb. Nagyon tetszik a helyzetfelismerése, a játéka, lehet hogy 21 éves korában már ő kapja az aranylabdát de most inkább kezdettem volna Ronaldinhot, vagy betettem volna Gudjohnsent, mert sokan elfelejtik de ő is erős center, ha nem is Eto'o szintű.
Amúgy én a 3-4-3 ra szavaznék alapból, vagy a 3-4-1-2-re
Kevés a 3 kp, főleg ha egyikük pont gyenge napot fog ki. Utóbbi felállásnál a 2 ék Eto'o és Messi lenne, és Dinho vagy Henry osztogatna. Kp-n Touré, Márquez, Iniesta, Xavi, Deco ötösből négyen, ellenféltől függően.
Hátul pedig Abidal, Milito, Puyol
-
- Hírhozó-cikkíró
Ez azért egy csöppet meredek.cruyff írta:1. Azért mert Henry nem tud centert játszani. Ezt már bebizonyította az Arsenalban és a juvéban is. Henry csak baloldali ékként tud veszélyes lenni. (Ezért sokkal jobb nála Eto'o...többek között.) Sajnos itt a Barcelonában sehol nem tud veszélyes lenni... 1 méterről nem tud a hálóba fejelni...
Henry nem tud egy ékes rendszerben centert játszani. Ebben egyetértek.
Ráadásul nekem úgy tűnik, nincs semmi önbizalma. Nem válllja el a kapura töréseket, amiket korábban simán meghúzott az Arsenalban. Ma is mindent lepasszolt. Eto'oval viszont nagyon jól megértik egymást. Alig várom, hogy Samu visszatérjen. Persze nemcsak Henry miatt. Hiányoznak a góljai, mint egy falat kenyér.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A 2. félidőben elképesztő gyenge teljesítményt nyújtott a csapat, emellett Rijkaardot sem értettem miért hozza le Henry-t és Messi-t is. Bár Giovani behozatala jót tett szerintem a csapatnak, és a gólnál is aktívan közreműködött.
Viszont ami nagyon szúrta a szemem (ismét), hogy Deco ilyen játékkal mit keres a kezdőben, mert már meccsek óta borzalmas játékot nyújt, nemigaz, hogy Xavi-t ne lehetne betenni helyette. Szerintem nem ártana Deco-nak egy kis környezetváltozás és nem szabadságolásra gondolok...
Jó lenne használni Ronnie-t is a kezdőben, mert ha nem játszik, nem is fog belelendülni... Bojan még nem érett sztem arra, hogy folyamatosan kezdő legyen.
Viszont ami nagyon szúrta a szemem (ismét), hogy Deco ilyen játékkal mit keres a kezdőben, mert már meccsek óta borzalmas játékot nyújt, nemigaz, hogy Xavi-t ne lehetne betenni helyette. Szerintem nem ártana Deco-nak egy kis környezetváltozás és nem szabadságolásra gondolok...

Jó lenne használni Ronnie-t is a kezdőben, mert ha nem játszik, nem is fog belelendülni... Bojan még nem érett sztem arra, hogy folyamatosan kezdő legyen.
Előre a TITOlusokért!