Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2009.05.01. 13:08:23

Ha Rijkaard lenne a Bayernben az edző akkor Ribéryt könnyebben megszerezhetjük. Hisz pénzt+Gudy-t adnánk Ribéry-ért, és Frank szimpatizált az izlandival, szal szvsz ő belemenne ebbe az üzletbe.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 13:03:34

Asys írta:Én nem igazolnék a bal oldalra senkit, Iniesta és Henry megoldják, én egy bal lábas támadó szellemű középpályást igazolnék aki képes JÓL játszani Messi helyén és kreatívan a középpályán is, nem lenne baj ha még fejelni is tudna!
Szerintem ennyi változtatás bőven elég lenne!

Amúgy meg Pep és Txiki helyesen fognak dönteni :wink:
Diego Buonanotte (River plate), Joao Moutinho, Diego,
Most úgy az átigazolásokon kívül ajánlom mindenkinek a figyelmébe Diego Buonanotte-t. Kiaknázatlan Argentín tehetség, megvan benne a szikra ,sokra viheti még. Talán van róla néhány videó.
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.01. 12:04:21

Megjegyzem a Mundo még mindig kitart Ribéry melett. Most éppen olyasmi a téma, hogy 25 millió euró plusz Guddy és/vagy Hleb.

CR-hez, en block: sosem lesz meg benne az az elegancia, ami megvolt Ronaldinhoban (ha már más topicban ment az összehasonlítás), vagy Zidaneban. Szerintem cselezésben sehol nincs hozzájuk képest.

Meg úgy eleve nem értem mitől olyan cselgép, mondjuk nem figyelem nagyítóval, de én csak a bicikli-cselt látom tőle méterekkel a védő előtt (ami ugye igen csak öncélú), meg amikor a lába mögött megüti sarokkal, és elindul befelé.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.01. 12:00:24

LM10 írta:Osztom Fernando véleményét! Henry évről-évre visszább fog esni, de ettől lehet még jó. Ribéry vagy Silva. Ez a kérdés. Mert Ribéryért versenyezni kell még vagy 4 csapattal+50 millió az ára. Míg Silva 25-30-ért hozható. De mi ügyesen szoktunk igazolni, és sokat is faragunk az árból, úgyhogy ha Ribéry kizárólag hozzánk akar jönni, akkor nem lesz nagy akadály és 40 körül elhozhatjuk. :wink:
Tudom,h nem szoktunk felelőtlenül nagy összegeket kiadni,és okosan igazolunk többnyire,de Ribery esetében kicsit sem zavarna, ha versenyeznénk másokkal is, mivel EGYSZER kell kifizetni azt a (sok) zsét, reményeim szerint. az meg biztos,h megállná a helyét a francia, biztos vagyok benne,h nagyon nagy vétel lenne, Titi meg segíthetne a padról, úgyse tud végig pörögni egész meccseket, viszont tapasztalata,és a kevesebb játékperc adta "pihentsége" sok lendületet adhatna a padról is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.01. 10:43:42

Fölösleges még ezen gondolkodni. Majd nyáron az átigazolási szezonban Txikiék elintézik, hogy a követekező idényben is tartani tudhassuk a lendületet 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2009.05.01. 10:40:21

Osztom Fernando véleményét! Henry évről-évre visszább fog esni, de ettől lehet még jó. Ribéry vagy Silva. Ez a kérdés. Mert Ribéryért versenyezni kell még vagy 4 csapattal+50 millió az ára. Míg Silva 25-30-ért hozható. De mi ügyesen szoktunk igazolni, és sokat is faragunk az árból, úgyhogy ha Ribéry kizárólag hozzánk akar jönni, akkor nem lesz nagy akadály és 40 körül elhozhatjuk. :wink:
Asys
Entrenador del Barça

2009.05.01. 10:32:09

Én nem igazolnék a bal oldalra senkit, Iniesta és Henry megoldják, én egy bal lábas támadó szellemű középpályást igazolnék aki képes JÓL játszani Messi helyén és kreatívan a középpályán is, nem lenne baj ha még fejelni is tudna!
Szerintem ennyi változtatás bőven elég lenne!

Amúgy meg Pep és Txiki helyesen fognak dönteni :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.01. 10:31:21

csabooo írta:Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
Aki ide kívánja Villát,Agüerot,Ribery-t és az ehhez hasonló figurákat annak se a lábával van a baj.Minek ők ide ?Hiszen itt van Bojan,Jeffren,Pedro,Henrique(aki igaz kölcsönben van,de azt hallottam jól gurul a szekere)és még van egy jópár ilyen név.Jóhogy lehet most nem Barca szintűek,de 2-3 év és jobbak lesznek mint valaha..
És 2-3 évig szívjuk a fogunkat. Neharagudj de ezzel nemértek egyet. Szép dolog, jo dolog a fiatalok használata, főleg ha saját nevelésűek. Nahde azért rájuk építeni nemlehet a csapat magját. Henry nemhiszem, hogy a következő idényben is így fog brillirozni. Lehet, hogy jol fog neki menni, de ennyire nem, sőt már az elmúlt 10 meccsen eléggé visszaesett az ő teljesítménye is (leginkább az övé). Szerintem ha okosan értelmesen igazolunk posztra, semmi akadálya egy sztárjátékos idehozatalának. Szerintem mind Villa, mint (főleg) Ribéry megállná a helyét nálunk. Nemvalószínű, hogy úgy visszaesne a teljesítményük mint Hlebnek vagy Gudjohnsennek anno. 1 Silva, Villa, Agüero (csakmert őket emlegetted) biztosan, mivel a PD-ből jönnének. (Hangsúlyozom feltételes mód.) Ribery pedig már 2 bajnokságban is bizonyított. Igaz nem a legerősebb bajnokságok, de onnan magasan kirí. De említhetném a válogatott meccseket is.

Szerk.: A CR féle "alázásról"
Most miért alázták volna meg. Miért olyan nagy szám, hogy lecselezték. Amúgy sztem semmi nem indokolta az esését, sztem szimplán megakart fordulni és elesett. Szerintem ősem azért cselez, hogy megalázzon valakit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.05.01. 10:33:52-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 10:28:42

House írta:
bali 15 írta:HEHEHE. Ez milyen jó volt! :D :D

http://sportgeza.hu/futball/2009/04/30/ ... _ronaldot/
Ment is a szünetben a sarokba, hogy sírjon. :lol: :lol:
Mindenki azt mondja hogy CR7 cselei megalázóak. Jó volt látni hogy most őt alázták meg.
House
Entrenador del Barça

2009.05.01. 10:27:45

bali 15 írta:HEHEHE. Ez milyen jó volt! :D :D

http://sportgeza.hu/futball/2009/04/30/ ... _ronaldot/
Ment is a szünetben a sarokba, hogy sírjon. :lol: :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 10:07:39

bali 15
Director del Fútbol

2009.04.28. 21:47:53

csabooo írta:Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
Aki ide kívánja Villát,Agüerot,Ribery-t és az ehhez hasonló figurákat annak se a lábával van a baj.Minek ők ide ?Hiszen itt van Bojan,Jeffren,Pedro,Henrique(aki igaz kölcsönben van,de azt hallottam jól gurul a szekere)és még van egy jópár ilyen név.Jóhogy lehet most nem Barca szintűek,de 2-3 év és jobbak lesznek mint valaha..
Hát igen igazad van. A 2006-os Bl győztes csapatra is azt mondták hogy nem kell változtatni és klubválság lett belőle.:D Szerintem sem szükséges sztárt igazolni, csak azt hangsúlyozom hogy a változás szükséges...sőt kötelező.
csabooo
Capitá del Barça

2009.04.28. 21:43:49

Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.28. 21:23:21

Az a gond srácok hogy nekünk is kéne legalább még egy ilyen kaliberű srác a bal oldalra mint akikről ti itt beszélek. A nyáron a Madrid mélyen a zsebébe
nyúl. Nekünk csak egy kicsit kell csiszolni a gyémántot. A nagy klubok nagy erősítéseket terveznek. Jövőre a Milan is indul a BL-ben totál új kerettel. A Real-ról meg ne is beszéljünk. Egyszóval lépést kell tartanunk, és abban az előnyös helyzetben vagyunk hogy nem kell megerőltetnünk magunkat mert már így is jó a csapat és végül is a többi csapatnak kell felzárkózniuk a mi szintünkre. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.28. 21:11:09

Én örülnék akár C. Ronaldo, akár Ibra Madridba igazolásának. Hiába nagy zsugások, a csapategységet bomlasztanák. Meg a Madrid nagy erénye, h az utolsó percekig küzd. C. Ronaldora talán, de Zlatanra ez kicsit sem jellemző. Ő akkor is annyit focizik, amennyit kedve tartja.
zoli001
Barça B

2009.04.28. 17:11:27

Cáceres14 írta:állítolag a Real Madrid 100 milliot is kifizetne Ibrahimovicért, és évi 15 millios fizetést kapna, Florentino Pérez azt is negigérte neki, hogy C. Ronaldo oldalán játszhat
Ez csak jól sülhet el,mármint a Barca szempontjából!Megint teletüzdelik a real-t sztárokkal és megint nem nyernek semmit!!! :D
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.04.28. 17:01:31

állítolag a Real Madrid 100 milliot is kifizetne Ibrahimovicért, és évi 15 millios fizetést kapna, Florentino Pérez azt is negigérte neki, hogy C. Ronaldo oldalán játszhat
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.26. 22:12:44

Egy pár friss info, pletyka:

Angliai lapinformációk szerint a Liverpool is komolyan érdeklődik a Manchester Unitedtől a szezon végén távozni kívánó Carlos Tevez iránt

A legújabb pletykák szerint elképzelhető, hogy a Juventus a nyáron a Lazio középpályásával, Cristian Ledesmával kívánja megerősíteni a középpályát.

A hírek szerint a Napoli csapata szívesen látná Rafael van der Vaart-t, akit a Real 11 millioért elis adna szívesen.

Ibrahimovic új kihívásra vágyik. A svéd csillag már mindent elért Olaszországban, és más célokra vágyik.

A Zenit a Farkasok brazil támadójával erősítene. Az orosz sztárgárda kivetette hálóját Grafitére.

Emana (Real Betis) iránt érdeklődik a Blackburn. Sam Allardyce Angliába csábítaná a kameruni középpályást.

Mancini szívesen lenne a Bayern edzője. Roberto Mancini-nek semmi kifogása nincsen a Németországban való munka ellen.

A Juventus a mai napon hivatalos közleményben tudatta, hogy nincs veszélyben Claudio Ranieri vezetőedzői posztja, a klub továbbra is kitart mellette.

Egyre komolyabban érdeklődik Lisandro López iránt az Inter.

Quagliarella közel a Juvéhoz? A Tuttosport írása szerint a Juventus FC áll a legjobban az Udinese talján válogatott ékének megszerzéséért folyó harcban.

Kameni biztosan elhagyja az Espanyol-t. A kameruni portás elmondta,nyitott az ajánlatokra.

Valverde lehet az Atlético edzője. A baszk szakember visszatérhet Spanyolországba.
House
Entrenador del Barça

2009.04.26. 12:53:38

Minimum 4x dobta el úgy magát, hogy akkorát káromkodtam.. Hihetetlen. Ha megvesszük őt, eléggé komoly játék kellene ahoz, hogy bizonyítson. [-X
Tiszta cr. Ne is jöjjön.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.04.26. 12:29:33

Ezt a t.tves Villát meg ne vegyük,mert minden meccsen összehányom magam.Egy alattomos,színész lóf.sz,akinek a teljesítménye is az emberi mivoltához volt hasonló.Annyit dobálta magát,hogy a műugrók megirigyelhetnék.Mindig is utáltam,most csak rátett egy lapáttal. :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.23. 21:08:28

Spityu írta:

Noname-nek igaza van. Oleguerre nem emlékszel? És egyébként miből szűrted le, hogy Cáceres gyenge? Legalább a nevét megtanulhatnád...

Agüero és Villa mi a ló 'mijének is' kell ide? Most mi a baj a csatárok rotálásával? 3 klasszis csatár, Bojan, Iniesta és a többi utánpótlás játékos Pedro és Jeffren nem jó? Ne legyél már ilyen divatdrukker, hogy a világ összes játékosát le akard igazolni...
1. Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.

2. Mint írtam az előbb Bojan szerintem nem Barcelona szintű játékos.

3. NEM vagyok divatdrukker, és marhára fel tud idegesíteni ha valaki ezt mondja rám. De lehet h pont te vagy divatdrukker aki ezzel dobálozik.

4. Lehet nekem is saját véleményem hogy kit látnék szívesen a csapatban és kit nem.
1. Szerkesztés gombbal én is ki tudom javítani a Casarest Cáceresre...
2. Akkor itt baj van. Bojan 18 éves tehetség és nem kezdő. A kispadra viszont tökéletes. Vagy azt szeretnéd, hogy Messi-Eto'o-Henry hármas helyettese Agüero-Villa-Ribéry legyen? Mi a baj azzal, ha Bojan játszik, ha valaki nem tudja vállalni a játékot? Vagy, ha Sergi beáll kp-ra és Iniesta pótolja Henryt, nem pedig az évi 10 milliós fizetést igénylő játékosok egyike, aki amúgy az összhangot rontaná max? Láthattuk tavaly, hogy mivan ha túl sok a sztár...
3. Pont az a divatdrukker, aki sajátnevelésből akarja építeni a csapatot, nem is az, aki 50 milliókért akar sztárokat vásárolni... ](*,)
4. Saját véleményed természetesen lehet, de akkor én is elmondhatom a véleményem a véleményedről. :)

peace. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.23. 21:02:29

Spityu írta:2. Mint írtam az előbb Bojan szerintem nem Barcelona szintű játékos.

Lehet nekem is saját véleményem hogy kit látnék szívesen a csapatban és kit nem.
Hát...
Nem tudom mióta követed figyelemmel a Barca meccseit, mert ha ettől az idénytől, akkor viszonylag érthető hogy miért állítasz ilyeneket.
De ha tavaly is követted, akkor pedig nem értem...

Igen lehet saját véleményed, de másoknak is joguk van azt mondani, hogy a véleményed hülyeség.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.23. 20:50:39

Nem Barca szintű játekos :!: :?: Bojan minden labda érintésen látszik, h a vérébe van a játék.nem értem, h miért kell temetni 19 éves :!: :!: tavaly mikor sorra lőtte a golokat akkor Barca szintű játekos volt :?: Ő a jövő, fényes és sikerekben gazdag jövő :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.23. 20:42:49

Spityu írta:Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...
Na álljunk csak meg egy kicsit... A Barca utánpótlás csapataiban ahol eddig játszott összedobott több mint 900 gólt ha jól emlékszem. Azon kívül tavaly újoncként 17 évesen 10 gólt lőtt, még úgy is hogy egy rakat xr volt a csapat.
Idén legfőképp a kupában játszott eddig és ott is fontos gólokat lőtt.
Ja meg 18 évesen hogy mondhatod valakiről hogy nem Barca színtű?
Martínhoz meg annyit hogy ha eddig nem láttál ilyen gyenge hátvédet akkor véletlen pont akkor nem néztél Barca meccset amikor Oleguer játszott. Azért van egy kis különbség. Különben is voltak fontos mentései, precíz becsúszásai. Nem tudom mi kéne még egy védőtől :?:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
langpeter14
Jugador del Barça

2009.04.23. 20:27:43

Spityu írta:És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.
Esetleg C.Ronaldot ne vegye meg a Barca :?: Aztán Messi cseréje is meglenne!!Hiszen még Henry is kikerült szélre (bár régen játszott szélsőt),mivel Eto'o nem hajlandó padozni!!Villa pedig szvsz nem szorítaná ki Eto'o-t,igy padon lenne,annak meg nem lenne sok értelme!Majd ha Eto'o távozik a Barcából,akkor gondolkodjunk ilyen nevű csatárokban...
Spityu írta:Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.
Henry se parádézott az 1. évében (finoman fogalmazva)!!Akkor 1 21 éves gyerektől mit vársz :?: Szvsz egyre jobban játszik,és azért a Barcába se igazolnak le akárkit!! :roll:
A Bojan dolgot pedig leírta már elöttem abreu!!
Kép
Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
Lezárt