Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diego Buonanotte (River plate), Joao Moutinho, Diego,Asys írta:Én nem igazolnék a bal oldalra senkit, Iniesta és Henry megoldják, én egy bal lábas támadó szellemű középpályást igazolnék aki képes JÓL játszani Messi helyén és kreatívan a középpályán is, nem lenne baj ha még fejelni is tudna!
Szerintem ennyi változtatás bőven elég lenne!
Amúgy meg Pep és Txiki helyesen fognak dönteni
Tudom,h nem szoktunk felelőtlenül nagy összegeket kiadni,és okosan igazolunk többnyire,de Ribery esetében kicsit sem zavarna, ha versenyeznénk másokkal is, mivel EGYSZER kell kifizetni azt a (sok) zsét, reményeim szerint. az meg biztos,h megállná a helyét a francia, biztos vagyok benne,h nagyon nagy vétel lenne, Titi meg segíthetne a padról, úgyse tud végig pörögni egész meccseket, viszont tapasztalata,és a kevesebb játékperc adta "pihentsége" sok lendületet adhatna a padról is.LM10 írta:Osztom Fernando véleményét! Henry évről-évre visszább fog esni, de ettől lehet még jó. Ribéry vagy Silva. Ez a kérdés. Mert Ribéryért versenyezni kell még vagy 4 csapattal+50 millió az ára. Míg Silva 25-30-ért hozható. De mi ügyesen szoktunk igazolni, és sokat is faragunk az árból, úgyhogy ha Ribéry kizárólag hozzánk akar jönni, akkor nem lesz nagy akadály és 40 körül elhozhatjuk.
És 2-3 évig szívjuk a fogunkat. Neharagudj de ezzel nemértek egyet. Szép dolog, jo dolog a fiatalok használata, főleg ha saját nevelésűek. Nahde azért rájuk építeni nemlehet a csapat magját. Henry nemhiszem, hogy a következő idényben is így fog brillirozni. Lehet, hogy jol fog neki menni, de ennyire nem, sőt már az elmúlt 10 meccsen eléggé visszaesett az ő teljesítménye is (leginkább az övé). Szerintem ha okosan értelmesen igazolunk posztra, semmi akadálya egy sztárjátékos idehozatalának. Szerintem mind Villa, mint (főleg) Ribéry megállná a helyét nálunk. Nemvalószínű, hogy úgy visszaesne a teljesítményük mint Hlebnek vagy Gudjohnsennek anno. 1 Silva, Villa, Agüero (csakmert őket emlegetted) biztosan, mivel a PD-ből jönnének. (Hangsúlyozom feltételes mód.) Ribery pedig már 2 bajnokságban is bizonyított. Igaz nem a legerősebb bajnokságok, de onnan magasan kirí. De említhetném a válogatott meccseket is.csabooo írta:Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
Aki ide kívánja Villát,Agüerot,Ribery-t és az ehhez hasonló figurákat annak se a lábával van a baj.Minek ők ide ?Hiszen itt van Bojan,Jeffren,Pedro,Henrique(aki igaz kölcsönben van,de azt hallottam jól gurul a szekere)és még van egy jópár ilyen név.Jóhogy lehet most nem Barca szintűek,de 2-3 év és jobbak lesznek mint valaha..
Mindenki azt mondja hogy CR7 cselei megalázóak. Jó volt látni hogy most őt alázták meg.House írta:Ment is a szünetben a sarokba, hogy sírjon.![]()
Hát igen igazad van. A 2006-os Bl győztes csapatra is azt mondták hogy nem kell változtatni és klubválság lett belőle.csabooo írta:Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
Aki ide kívánja Villát,Agüerot,Ribery-t és az ehhez hasonló figurákat annak se a lábával van a baj.Minek ők ide ?Hiszen itt van Bojan,Jeffren,Pedro,Henrique(aki igaz kölcsönben van,de azt hallottam jól gurul a szekere)és még van egy jópár ilyen név.Jóhogy lehet most nem Barca szintűek,de 2-3 év és jobbak lesznek mint valaha..
Ez csak jól sülhet el,mármint a Barca szempontjából!Megint teletüzdelik a real-t sztárokkal és megint nem nyernek semmit!!!Cáceres14 írta:állítolag a Real Madrid 100 milliot is kifizetne Ibrahimovicért, és évi 15 millios fizetést kapna, Florentino Pérez azt is negigérte neki, hogy C. Ronaldo oldalán játszhat
1. Szerkesztés gombbal én is ki tudom javítani a Casarest Cáceresre...Spityu írta:1. Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.
Noname-nek igaza van. Oleguerre nem emlékszel? És egyébként miből szűrted le, hogy Cáceres gyenge? Legalább a nevét megtanulhatnád...
Agüero és Villa mi a ló 'mijének is' kell ide? Most mi a baj a csatárok rotálásával? 3 klasszis csatár, Bojan, Iniesta és a többi utánpótlás játékos Pedro és Jeffren nem jó? Ne legyél már ilyen divatdrukker, hogy a világ összes játékosát le akard igazolni...
2. Mint írtam az előbb Bojan szerintem nem Barcelona szintű játékos.
3. NEM vagyok divatdrukker, és marhára fel tud idegesíteni ha valaki ezt mondja rám. De lehet h pont te vagy divatdrukker aki ezzel dobálozik.
4. Lehet nekem is saját véleményem hogy kit látnék szívesen a csapatban és kit nem.
Hát...Spityu írta:2. Mint írtam az előbb Bojan szerintem nem Barcelona szintű játékos.
Lehet nekem is saját véleményem hogy kit látnék szívesen a csapatban és kit nem.
Na álljunk csak meg egy kicsit... A Barca utánpótlás csapataiban ahol eddig játszott összedobott több mint 900 gólt ha jól emlékszem. Azon kívül tavaly újoncként 17 évesen 10 gólt lőtt, még úgy is hogy egy rakat xr volt a csapat.Spityu írta:Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...
Esetleg C.Ronaldot ne vegye meg a BarcaSpityu írta:És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.
Henry se parádézott az 1. évében (finoman fogalmazva)!!Akkor 1 21 éves gyerektől mit várszSpityu írta:Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.