csabooo írta:Nem kell ebbe a Barcaba semmilyen sztár!Lásd az elmúlt idényt is mik történtek a ''nagy'' sztárokkal ?! ló**t nem értek...De a mostani keret tökéletes,ezt a keretet csak csiszolni kéne egy picit és megvan a világ legjobb csapata,nem mint ha most is az utolsók lennének...
Aki ide kívánja Villát,Agüerot,Ribery-t és az ehhez hasonló figurákat annak se a lábával van a baj.Minek ők ide ?Hiszen itt van Bojan,Jeffren,Pedro,Henrique(aki igaz kölcsönben van,de azt hallottam jól gurul a szekere)és még van egy jópár ilyen név.Jóhogy lehet most nem Barca szintűek,de 2-3 év és jobbak lesznek mint valaha..
És 2-3 évig szívjuk a fogunkat. Neharagudj de ezzel nemértek egyet. Szép dolog, jo dolog a fiatalok használata, főleg ha saját nevelésűek. Nahde azért rájuk építeni nemlehet a csapat magját. Henry nemhiszem, hogy a következő idényben is így fog brillirozni. Lehet, hogy jol fog neki menni, de ennyire nem, sőt már az elmúlt 10 meccsen eléggé visszaesett az ő teljesítménye is (leginkább az övé). Szerintem ha okosan értelmesen igazolunk posztra, semmi akadálya egy sztárjátékos idehozatalának. Szerintem mind Villa, mint (főleg) Ribéry megállná a helyét nálunk. Nemvalószínű, hogy úgy visszaesne a teljesítményük mint Hlebnek vagy Gudjohnsennek anno. 1 Silva, Villa, Agüero (csakmert őket emlegetted) biztosan, mivel a PD-ből jönnének. (Hangsúlyozom feltételes mód.) Ribery pedig már 2 bajnokságban is bizonyított. Igaz nem a legerősebb bajnokságok, de onnan magasan kirí. De említhetném a válogatott meccseket is.
Szerk.: A CR féle "alázásról"
Most miért alázták volna meg. Miért olyan nagy szám, hogy lecselezték. Amúgy sztem semmi nem indokolta az esését, sztem szimplán megakart fordulni és elesett. Szerintem ősem azért cselez, hogy megalázzon valakit.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)