Már hogyne lenne Dani. Ha egyszer középen adja a teljesítménye 90%át, miközben csak a meccs felét játssza középen.
Szó sincs róla hogy ő ne játsszon, de ne balszélen. Sokkalta jobb ott Iniesta, lényegesen több támadásunk fut olyankor, és eredményesebbek, szebbek is.
Amíg még mindig 85-90%ban csak a sírást kapom, hogy miért nem rakom feltétel nélkül bal oldalra kezdőbe, de ehhez semmiféle érvet, addig miért változna a véleményem? Főleg ha pályán végig azt látom, amit ide leírtam..
Nem az a fajta vagyok aki a többség nyomására csupán feladja a véleményét, ez gondolom kiderült bőven.
Szerintem az elmúlt két hónapban hatalmas eredménynek tekinthető, hogy Henry elérte: Nem akarom elküldeni, messze nem, sőt többször a kezdetését fontolgatom, más kérdés milyen poszton.
Varatrix írta:
Lehet hogy igazad van, Henry meccsen elfoglalt posztját illetően!
Viszont szerintem tegnap alaposan rácáfot Eto'o és Henry, arra az állításra hogy nem tudnak egymás mellett játszani.
Ha igazad van!
Akkor remekül képesek váltogatni a posztjukat.
Nem a Depor az az ellenfél, aki ellen rá kell cáfolni. Ennél komolyabb ellenfelek várnak a csapatra, nem is kevéssel komolyabbak. Nyilván két ilyen játékos nem üti egymást a pályán, csak épp egy kreatívabb szélsővel, és csupán egy középcsatárral a pályán jobb teljesítményre vagyunk képesek, és nagy csapatok ellen fontos ez. Mindkét oldalról meg tudjuk bontani a védekezésüket.
Elő fogom szedni matchdaysről az összes akciónkat, ami Henry közreműködésével ment a bal oldalról, és gól lett belőle. Nem tudom hogy mennyi lesz ebben az idényben..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila